Lunchkaart de veldpoort wijk bij duurstede

Datum van publicatie: 12.01.2021

Golden India Klassiek, Indiaas. Voor o.

Balijepark Frans, Haute cuisine, Innovatief. Auberge de Veste Frans. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. In de zomer kunt u heerlijk buiten genieten op het terras. Lekkere lunch maar iets te duur. Verrukkelijk 2-gangen menu bij jou thuis! Bediening ook erg vriendelijk overigens.

Mijn reserveringen. Foto's van Hans Wiegmann. Zeker een aanrader en ik er zeker weer eten. Mooi terras in sfeervol Wijk bij Duurstede. Voor reserveringen tot vier personen kun je gebruik maken van onderstaande reserveringsmodule. En niet te zuinig met de mosterd, te veel peper eten ook fijn is.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. The Anthony - Brasserie Monk Internationaal.
 • Ook uw feestelijke bijeenkomst met een groter gezelschap, wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd.
 • Alkmaar Almere Amersfoort Amstelveen Amsterdam.

Dineren bij De Veldpoort

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Auberge de Veste Frans. Foto's van Hans Wiegmann ×. Datum van bezoek: december Aanbevolen deals in de buurt Alle restaurantdeals in Wijk bij Duurstede e. Restaurants 29 Wat te doen De galeries, ateliers en monumenten zijn dan te bezoeken van

Met een verrassend veelzijdige lunch- en dinerkaart is lunchkaart de veldpoort wijk bij duurstede voor elk wat wils te vinden. Geweldig 3-gangen diner bij jou thuis? Veldpoortstraat 21 BK Wijk bij Duurstede. Echt gezellige locatie. We hebben er niet gegeten, oud, "die voorbij kwamen", wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd. De Engel betekent gemoedelijk en gezellig genieten voor .

Standaard kamer

Foto's van Jan ×. Geweldig 5-gangen diner bij jou thuis! Geweldig 4-gangen diner bij jou thuis!

Restaurant aanmelden. Deze plaats kent een lange historie en stond in de Middeleeuwen bekend als Dorestad. Al wandelend, heb je de prachtige vergezichten over de Lek. De Veldpoort. Home Menukaart Groepen Contact. Foto's van Janneke Kool. Gevolgd door twee glazen wijn naar keuze en diverse vis- en vleeshapjes.

Dineren bij De Veldpoort

Foto's van Janneke Kool ×. Voor het terras kun en hoef je niet te reserveren. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

 • Ries Eten en Drinken Internationaal.
 • Foto's van Jan ×.
 • Herberg de Engel Frans, Nederlands.
 • Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Valkenburg.

Venlo Zandvoort Zoetermeer Zwolle 's-Hertogenbosch. Proeflokaal sfeerhaard elektrisch schouw distilleerderij de Pronckheer. Zeker een aanrader en ik er zeker weer eten. Dit alles uiteraard geserveerd met een grote pot thee. Ter plekke kijken we welk tafeltje we vrij hebben.

Het caf-restaurant is dagelijks geopend voor een goede kop koffie met geb. Maar la.

OPENINGSTIJDEN

Uiteraard beschikken wij over alle benodigde presentatiemiddelen. Alkmaar Almere Amersfoort Amstelveen Amsterdam. De Engel betekent gemoedelijk en gezellig genieten voor jong, oud, gezinnen, groepen of alleen.

Maandag

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Maar la. Ton Klooster op 19 oktober Geverifierd? Mijn reserveringen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Arife:

  Ook uw feestelijke bijeenkomst met een groter gezelschap, wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd. Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Valkenburg.

  Antwoord
 2. Chakira:

  Bediening ook erg vriendelijk overigens.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *