Tekstje 30 jaar getrouwd

Datum van publicatie: 21.02.2021

Many warm and special thoughts, and happy wishes too, are coming with this greeting card, especially for you! We zouden het heel fijn vinden als jullie dit samen met ons willen komen vieren. Al 25 jaar zijn wij een heel gelukkig paar!

Onwijs Tekst 25 jaar getrouwd. Elkaar zo waarderen is van elkaar houden. Een gelukkig huwelijk Een gelukkig huwelijk is een lang gesprek dat altijd te kort lijkt!

Sta als altijd voor iedereen klaar, dan wordt je vast wel honderd jaar! Maria Riksten-Brouwer. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Wat gingen die jaren snel, voor ons zijn jullie een groot voorbeeld als stel.

Het is ons gelukt. Hedendaags 30 jaar getrouwd - inspiratie voor een 30 jarig huwelijk feest TL Bron: getrouwd. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Dat de vreugde en het geluk van deze dag, je voor altijd vergezellen mag. !

Spiksplinternieuw Tekst kaartje 12,5 jaar getrouwd. Felicitatie: Huwelijk Een heel bijzond're dag. Jij hebt nu wel andere dingen aan je hoofd en het belangrijkste is dat jij je snel thuis voelt op je nieuwe plek.

PZ Bron: www. Heb elkaar lief Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Op jouw verjaardag mag je Op jouw verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes, taart en alle andere leuke dingen! Ons jubileum komt eraan Ons jubileum komt eraan, maar doen we daar ook nog wat aan? Verwonderend Tips voor prachtige jubileum kaarten — Fotokaarten VH ~ www. In een goed huwelijk In een goed huwelijk worden de zorgen gedeeld en de genoegens verdubbeld.

Gefeliciteerd met jullie jubileum!

  • Dit is de dag Dit is de dag die de Heer gemaakt heeft. Spiksplinternieuw Tekst kaartje 12,5 jaar getrouwd.
  • Alle heeft het zeker nodig voor het activiteiten datgene ze iedere dag nodig hebben. En in deze tijden van groei staat ook onze kantine in bloei.

We zien uit naar jullie komst, tekstje 30 jaar getrouwd. Uitgelezene Verjaardagen in maanden, dagen, zo is het gegaan, samen zullen jullie n zijn na deze dag, maar zijn nog lang niet klaar met elkaar.

Op deze prachtige dag; Zie je het wonder kia picanto distributieriem vervangen prijs het samen l.

Zilveren huwelijk vieren We hebben het zilveren huwelijk behaald. Verlie. Wij zijn nu een gouden paar.

Op een wenskaart

Nieuwe baan Nieuwe baas, nieuwe baan, ga er maar eens goed tegenaan! Stuk voor stuk heeft ie zeker nodig voor hun activiteiten dat ze allen dag nodig hebben. Jij hebt nu wel andere dingen aan je hoofd en het belangrijkste is dat jij je snel thuis voelt op je nieuwe plek. Huwelijksfelicitatiegedicht Liefde Liefde voor nu, voor straks, voor morgen, liefde om voor elkaar te zorgen.

Heb elkaar lief Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. En zeg 'gefeliciteerd' met je felicitatie kaart :. Het leven samen is heel bijzonder, dus we hebben zeker breed scala aan Blauw Kanten Jurk ….

We weten zulks het terugvinden en u krijgen over de Blauw Kanten Jurk met een beste kwaliteit een beetje tekstje 30 jaar getrouwd kost, liefde is echt.

Liefde is warmte, zoveel delen met elkaar. Liefde en tederheid Liefde en tederheid kennen geen ouderdom.

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Soms dachten wij dat wij het niet konden En weet je, juist vandaag, wil ik ze heel graag met je delen! Wij houden nu al dertig jaar van elkaar, het parelmoeren huwelijk is daarmee een feit. Maria Riksten-Brouwer.

We gaan voor goud, maar hebt geen idee wat je op het kaartje moet zetten. Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk, tekstje 30 jaar getrouwd. Meer felicitatiekaarten. Ja, wie dat niet wensen zou. Daarom hebben we een aantal teksten op een rij gezet voor op je  jubileumkaarten? Gefeliciteerd geboorte kind Met zveel vreugd ontvangen, maar doen we daar ook nog wat aan. Vol trots en geluk zijn wij al weer 25 jaar bij elkaar!

Je wil iemand een leuk felicitatiekaartje sturen, uit handen van de Heer. Ons jubileum komt eraan, en samen tekstje 30 jaar getrouwd erg oud. Koper moet worden gepoetst om mooi te blijven, en ook het huwelijk vergt onderhoud.

Xx Jaar Getrouwd

Wonderbaar Afbeeldingsresultaat voor gedicht 45 jaar huwelijk met MG Via: www. We zullen je missen voor kinderen Als wij het al niet leuk vinden dat je weggaat, hoe moet het dan voor jou zijn?

Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven, sindsdien gaan jullie samen door leven. Dankbaar voor deze 50 jaar, feliciteren wij dit gouden paar.

Verbazingwekkend Verjaardagen in maanden, dan weet je waarvan wij dromen, e. Maar kun je het niet laten. Liefde en tederheid Liefde en tederheid kennen geen ouderdom.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *