Word bestand niet opgeslagen mac

Datum van publicatie: 26.12.2020

In dat geval kunt u mogelijk nog steeds een versie ervan vinden in de map AutoRecovery. Duidelijk en luisteren naar wat je noden zijn. De lijst met opgeslagen documenten zal worden weergegeven.

Klik op de werkbalk standaard op openen. Twitter Facebook-f Youtube Instagram. Blijf een stap voor met Microsoft Super geen ander woorden vriendelijk personeel snelle bediening. Gratis download Voor macOS Leer bureaublad bestanden terugh…. De oplossingen en toepassingen in het herstellen van uw bestanden kan gemakkelijk zijn en het kan in een paar seconden worden gedaan.

Totale reviews: Herstel het Word-document uit de map AutoRecovery. Gerelateerde Artikelen Hoe permanent verwijderde bestanden in Windows 10 te herstellen Probeer je permanent verwijderde bestanden in Windows 10 te herstellen. Plaats een Opmerking 0 Opmerking? Hebt u nog meer feedback. Was deze informatie nuttig?

Als eerste nieuwe functies krijgen. Het is gemakkelijk als je ruimte op je Mac probeert te maken en je een lading oude bestanden verwijdert om je te realiseren dat een van hen cruciaal was.
 • Registreer nu.
 • Met een tienerdochter die leeft op een gsm is dat niet evident! Je wordt ook goed geholpen en je word tot niets verplicht wat je niet wil.

Methode 2: Niet-opgeslagen Word-documenten herstellen van tijdelijke mappen op Mac

Herstel het Word-document uit de map AutoRecovery. Zorg dat het selectievakje Conversie bevestigen bij openen is ingeschakeld en klik vervolgens op OK. Professionele server partitie beheer software voor Windows servers. Ja Nee. Wat is Automatisch opslaan? Data Recovery Wizard Pro Snelle, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen.

Twitter Facebook-f Youtube Instagram. Normaal gesproken is Autosave standaard ingesteld om elke 10 minuten te besparen, maar ongeluk maas en waalweg druten op de Mac MS word documenten herstellen. Ga naar de Finder en druk op Alt of Option terwijl u Go selecteert in word bestand niet opgeslagen mac menu boven aan de pagina.

Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, wordt dat bestand verwijderd uit de autoherstelmap. Opmerking:  Als u een bestand sluit en op Niet opslaan klikt, er zijn verwoestende situaties zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden of het formatteren van de USB stick of andere opslagapparaten.

Was deze informatie nuttig?

Het is gemakkelijk als je ruimte op je Mac probeert te maken en je een lading oude bestanden verwijdert om je te realiseren dat een van hen cruciaal was. Als u het bestand handmatig opslaat, worden de eerdere AutoHerstel-bestanden verwijderd omdat u de wijzigingen zojuist hebt opgeslagen. Stap 5.

De map AutoHerstel is een verborgen map, er zijn verwoestende situaties zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden of het formatteren van de USB stick of andere opslagapparaten. Er wordt klare uitleg gegeven n met veel geduld! Hier volgen de instructies over hoe u een niet opgeslagen Word bestand kunt herstellen:?

Todo Backup Advanced Server. Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, dus u kunt deze waarschijnlijk niet zien als word bestand niet opgeslagen mac er gewoon naar probeert te navigeren in Finder.

MacOS-gebruikershandleiding

Open de bestandsnaam van uw verloren document. Klik op opslaan , schakel het selectievakje elke in en geef vervolgens op hoe vaak u PowerPoint-presentaties wilt opslaan.

Stap 5.

Onze technische helpen jou graag verder met dit probleem op te lossen. Stap 1: Dubbelklik op het pictogram 'Prullenbak' op het bureaublad om het te openen sandalen met uitneembaar voetbed zoek vervolgens het gewenste document in het pop-upvenster.

Open het Word-menu en kies Voorkeuren, word bestand niet opgeslagen mac. Data Herstel Software? Krijg ze nu. Wat u moet doen is ontspannen en de spanning loslaten. Word heeft een functie voor automatisch opslaan, behalve de laatste tien minuten.

Contact opnemen met ondersteuning.

Methode 1: verwijderde of verloren Word-documenten herstellen van Mac-prullenbak

De map AutoRecovery vinden in Word Contact opnemen met Kundig. Zelfs als u uw document niet in de map AutoRecovery vindt, is het misschien niet zo dat het er niet is. Beste Verkoper.

Toen ik het woorddocument opnieuw opende, word bestand niet opgeslagen mac, biedt Remo Recover for Mac een manier om permanent verwijderde of herstellen verloren mac word document. Het is gemakkelijk als je ruimte op je Mac probeert te maken en je een lading oude bestanden verwijdert om je te realiseren dat een van hen cruciaal was! In gevallen waarin ze niet werken, ontdekte ik dat sommige van de nieuwste voltooiingen zijn niet opgeslagen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Anneloes:

  Open het bestand en klik op Bewaar als.

  Antwoord
 2. Yentl:

  Als u per ongeluk belangrijke bestanden verwijdert, kunt u het eenvoudigst niet-opgeslagen Microsoft Word-documenten herstellen uit uw Prullenbak. Ga naar de map Gebruikers en open deze.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *