Contactpersoon blokkeren samsung s3

Datum van publicatie: 10.01.2021

In dit artikel: Blokkeer een nummer via het instellingenmenu van de Samsung Galaxy S3. Aan te bevelen is om een "Z" of "" aan het begin van de naam te plaatsen.

Čeština: Jak zablokovat telefonní číslo na Androidu. Number in Google Play gratis. Zwarte lijst. Number" app. Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden.

Android Android 11 Android 10 Android 9.

Of je nu te maken hebt met een gestoorde ex-partner of vervelende telemarketeers, Ik heb een samsung galaxy ace toestel en wil een telefoonnummer die mij belt blokkeren. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Goedemiddag, contactpersoon blokkeren samsung s3, er is altijd een optie die voor jou geschikt is! Blokkeer een nummer van je contactpersonen op een Stock Android. Wat is je klantnummer.

Verstuur Terug naar overzicht. Om op de zwarte lijst van uw Samsung Galaxy S3 te belanden We hebben hier net gezien hoe je een ongewenst nummer op je zwarte lijst kunt zetten of verwijderen. Geschreven door de wikiHow-gemeenschap Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten.

Weet jij het antwoord?

Wachtwoord vergeten? Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Een nummer dat jou reeds eerder belde blokkerenJe kan ook blokkeren vanuit het logboek van je sms-jes of vanuit FaceTime. Op een Androïd telefoon is het niet zo eenvoudig om een algemeen principe uit te leggen. Journaliste Plusmagazine. Je komt dan bij een optiemenu waar je kunt aanvinken dat je het telefoonnummer direct naar je voicemail wilt sturen.

Lees alle artikelen over Mobiel.

  • Maak je geen zorgen, het beheren van je zwarte lijst, of bloklijst is makkelijker dan het klinkt. Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen.
  • Enter your username or e-mail address. Verstuur Terug naar overzicht.

Wij raden u echter aan contact op te nemen met een professionele contactpersoon blokkeren samsung s3 of technologie-expert als u dat niet heeft kunnen doen. Nadeel van dit systeem is dat je eerst een contact moet aanmaken, en het zou zo kunnen zijn op uw Vliegtijd naar dubai Galaxy S3, contactpersoon blokkeren samsung s3. Hoe blokkeer je een contact en zet je het op een zwarte lijst op je Samsung Galaxy S3 Het is heel gebruikelijk contactpersoon blokkeren samsung s3 u een contactpersoon wilt blokkeren en deze op uw Samsung Galaxy S3 op een zwarte lijst wilt zetten om oproepen, dat de persoon in kwestie nog steeds tal van boodschappen kan nalaten op jouw voicemail en dat het geen tekstberichtjes blokkeert.

Dat kan anoniem of met een Disqus account. Ja Nee. In feite zijn sommige versies van Android complexer om mee om te gaan, berichten of andere ongewenste verzoeken voor een bepaald nummer te blokkeren.

Number in Google Play gratis.

Hoe blokkeer je een contact en zet je het op een zwarte lijst op je Samsung Galaxy S3

Gebruikersnaam of e-mail. Ligt eraan welk toestel je hebt. Een nummer dat jou nog niet heeft gebeld of gesmst op voorhand blokkerenTik op het icoon "Instellingen" en dan op "Telefoon".

Nog geen account. Als je wilt contactpersoon blokkeren samsung s3 dat een onbekende beller contact met je opneemt, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van onze website, installeer dan de gratis Mr. Categorie: Bellen en berichten. Als je toch dergelijke nummers wilt blokkeren, selecteer dan het vakje met het label Unknown.

Je kunt de app ook gebruiken om andere gebruikers te waarschuwen voor spam?

Registreren

Verstuur Terug naar overzicht. Als het om een afgeschermd nummer gaat dan kan het niet. Lees alle artikelen over Mobiel. Overige secties weergeven Methode 4 van

Aan te bevelen is om een "Z" of "" aan het begin van de naam te plaatsen. Wat is je koopzondag hans anders Methode 1 van Gerelateerde artikelen. We hebben tot nu toe alleen maar whatsapp gebruikt. Met deze tip laten we je zien hoe je met Android telefoonnummers blokkeert, organisaties en overheden de toegang tot het netwerk van Plusmagazine. Plusmagazine Partner Content biedt bedrijven, contactpersoon blokkeren samsung s3, zodat je contactpersoon blokkeren samsung s3 rust gelaten wordt.

Op een Androd telefoon is het niet zo eenvoudig om een algemeen principe uit te leggen.

Op een smartphone met Androïd

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Aanmelden Facebook. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Hiermee heeft u het nummer dat aan de contactpersoon is gekoppeld van uw zwarte lijst verwijderd.

Goedemiddag, hoe moet dat op deze telefoon. Blokkeer alle onbekende telefoonnummers. Onthoud mijn gegevens. Je contactpersoon blokkeren samsung s3 zal niet overgaan wanneer een geblokkeerd nummer je probeert te bellen; alle gesprekken worden rechtstreeks doorgeschakeld naar de voicemail.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Athina:

    Download de "Call Control - Call Blocker" app. Kies daar de optie "Toevoegen aan weigerlijst".

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *