Gedicht voor een toekomstige mama

Datum van publicatie: 26.02.2021

Ingezonden door Mark Gedachten aan jou De gedachte aan jou maakt me blij Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Samen slaan we ons overal doorheen Bij de gedachte aan jou, voel ik me niet alleen De gedachte aan jou geeft me kracht Wetend dat jij daar ergens op me wacht Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Degene die mijn hart vervult Dat ben jij, jij alleen Ingezonden door k.

Over Romantischcadeau. Want zonder haar mist West Zeeuws Vlaanderen haar trots, Ze is het glinsterend kristal in de doffe klei, Ze is aardig, lief en in de branding een rots, Het meisje van de zee, Erica dat ben jij.

Ik houd van jou Ik laat mijn laatste traan In een lege koude kamer het is jouw naam die ik roep. Ingezonden door Stefanie Altijd Als het regent, als het sneeuwt als je smelt van de hitte als je weg bent, als je hier bent als de dagen even tegenzitten als je boos bent, als je blij bent als je gewoon niet meer weet hoe als je gelukkig bent of verdrietig als je ziek bent of moe dan zal ik er voor je zijn dan is mijn hart de jouwe dat kun je niet veranderen ik zal voor altijd van je houden Ingezonden door Paul Echte liefde Soms staar ik wel eens naar de lucht Een reeks van eindeloze wolken Ze gaan zo hard tekeer Als de gedachten die in mijn hoofd rondkolken Ik denk dan aan alles wat gebeurde Mensen weg, mijn arm kapot Verwacht dat boven iemand helpt En scheld hem dan verrot Maar dan, in een klein ogenblik Draai ik mijn hoofd dan wat opzij En kijk dan naar mijn liefste De hulp?

RE: gedichtje voor papa bij geboorte baby Bericht door Gast » wo apr 25, am verdorie die hormonen toch, ziet hier met de tranen in mijn ogen. Toch zijn er momenten dat ik die gedachten niet herken Als ik in jouw armen lig, mijn hoofd op je schoot Wanneer ik je weer op alle manieren zalig verwen Blij, verdrietig, boos, gelukkig, gekleed of bloot Dat zijn de moment waarop ik toch al bij je ben. Vanaf vandaag zijn wij grote zus en broer!

Het duurde zo lang, Ik dacht dat hij me was vergeten Toen vertelde mama mij iets dat niemand nog mocht weten Ik was zo blij, want wij kregen er een baby bij!

Mijn papa en mama wisten het stiekem al en zijn heel blij Ze vertelden het aan niemand, zelfs niet aan mij. Het heet niet voor niets MOEDerdag, gedicht voor een toekomstige mama. Dat vind ik ook zo lief Wat je zegt als iemand zwanger is Gedichtjes voor een zwangerschaps felicitatie Grappige teksten en spreuken over zwangerschap Christelijke teksten voor je zwangerschaps felicitatie.

Jouw nickname is niet ingesteld en daarom word je doorverwezen naar de profielpagina.

Met een heerlijk ontbijt een wandeling langs het strand vergeten we de tijd en lopen hand in hand. Maar we bleven hoop en vertrouwen hebben.
 • Het is een maand geleden Ik kan je niet vinden Ik wacht Ik wacht op jouw liefde. Waarom kan ik je glimlach niet vergeten Enkel voor een ogenblik Waarom kan ik je lieve ogen niet vergeten Enkel voor een ogenblik.
 • Toen ik je voor het eerst zag Zag ik liefde Toen ik je voor het eerst voelde Voelde ik warmte Toen ik je voor het eerst rook Rook ik bloemen Voor jou loop ik nog steeds warm Door jou gaat mijn lijf spontaan op liefdesalarm Met jou wil ik nog jaren door Ik hou nog meer van je dan ervoor!

Famme Navigation

Wij vullen elkaar aan. Zou het niet beter gaan, als ik even op mijn teentjes ging staan? RE: gedichtje voor papa bij geboorte baby Bericht door zwangertje aan gedichtmaakster :- » wo apr 25, pm ik ga hem daar een heel groot plezier mee doen, daar ben ik zeker van, ik ga er ook nog een cadeautje bijdoen maar ben er nog niet uit wat het gaat worden, ik denk een ring of een hangertje met de naam van onze baby in Voor ik mijn vriend leerde kennen heb ik heel lang een relatie gehad en toen wou ik geen kinderen, mijn huidige vriend die trouwens 8 jaar jonger is dan mij wou dit wel en na lang twijfelen heb ik dan toch maar ja gezegd, met natuurlijk tijdens de eerste maanden van mijn zwangerschap de moeilijke maanden heel wat verwijten naar hem toe van waarom heb ik dit toch gewild!

Wees geïnspireerd, knip, plak, herschrijf en creëer het leukste tekstje voor het kaartje en probeer het uit op een geboortekaartje uit onze collectie. Ik hoopte je elke dag tegen te komen, En als ik sliep was jij het enige waar ik over kon dromen. Moederdag, een dag waarop je haar enorm mist!

 • Nog geen account? Ik was nieuwsgierig de eerste keer dat ik jou zag, Vanaf dat moment verlang ik naar jou elke dag.
 • Moeder ben je niet voor even, een moeder ben je voor het leven! Bericht door aan 11u15 » wo apr 25, am.

Jouw nickname is niet ingesteld en daarom word je doorverwezen naar de profielpagina. Geboorte 11 augustus Hierop vind warming up spellen handbal algemene tips en inspiratie voor Moederdag die je helpen om een kaart te schrijven met een lief Moederdag versje of mooie spreuken die een bijzondere indruk achterlaten voor je mama, gedicht voor een toekomstige mama.

Jouw eerste knuffeldag. Ontwerp je eigen kaart en personaliseer hem op jouw gewenste manier. Deze cookies stellen ons in staat het gebruik van de site te analyseren, zodat we de prestatie kunnen meten en verbeteren.

Wat je zegt als iemand zwanger is

Niet uit te drukken. Dankjewel dat je er altijd voor mij bent, en mij door en door kent. Nu is het gedaan met mama te plagen Nu ga ik mijn grote zussen de boom in jagen. Juist vandaag doet het extra pijn.

Met golvende haren bijna zo donker als zwart Ze is vasthoudend en een eigenwijsje. Hopelijk is de papa er ook blij mee. Liefde is een onbreekbare hechte band, maakt geen verschil in rang of stand. Nu gloei ik van vreugde en trots want de negen lange maanden zijn om en ik mag zingen uit volle borst. Het is een maand geleden Ik kan je niet vinden Gedicht voor een toekomstige mama wacht Ik wacht op jouw liefde. Deze cookies stellen ons in staat het gebruik van de site te analyseren.

Wat voor tekst zoek je?

Als geen grap of opmerking jullie te gek is, is een van de volgende grappige teksten over in verwachting zijn perfect voor je zwangerschaps-felicitatie. Had er nog niet aan gedacht maar is superlief. Maar we bleven hoop en vertrouwen hebben. Dat vind ik ook zo lief

Officieel nog geen mama, als er een superhelden oma zou bestaan dan ben jij het. Hoppetee Wie luistert er mee. Lieve oma, gedicht voor een toekomstige mama, we lopen er met zn tweetjes. Ogen als sterretjes Een mensje hoe vallen all stars hoog klein Je gedachten nog verretjes Wat zijn wij gelukkig Om jouw papa, pm Mmmmm, maar vind het nog altijd mooi hoor : kan hier moeilijk mijn ma gaan afvallen h.

Het strand Zachtjes deint het water gedicht voor een toekomstige mama het strand, Broertje en zusje te zijn. Nog geen account. RE: gedichtje voor papa bij geboorte baby Bericht door Gast wo apr 25, maar volgend jaar krijg je een dikke kwijlkus en gebrabbel van goegoe gaga.

RE: gedichtje voor papa bij geboorte baby Bericht door nikcy wo apr. We kennen elkaar door en door.

Lieve groetjes van Bert en Els. Mama is nog mama Papa blijft gewoon papa Maar ik word extra stoer Want ik ben ineens een grote broer. Omdat ik ook zo ziek ben en mijn man zoveel voor mij doet Heeeeeeel lang moest ik wachten en gaf ik mama's buik een kus nu mag ik je echt knuffelen  en trots zeggen:  ik ben je grote zus!

Jou aan mijn zij dat maakt me blij. Neem bijvoorbeeld een van de volgende teksten over voor je felicitatiekaartje. Onze wereld staat op z'n kop met de geboorte van onze dochter en zusje.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rüya:

  Er zijn geen liederen, die uitdrukken wat ik voor jou ….

  Antwoord
 2. Houssain:

  Ik vind haar lief, ze krijgt een kusje Hoera, ik heb een zusje! Welkom lief kindje welkom lief zusje Mag ik je even een kusje geven.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *