Gelnagels zelf verwijderen

Datum van publicatie: 10.01.2021

Maar er komt een moment dat je gelnagels verwijderd moeten worden. Vijl het oppervlak van de nagels weg.

Gelnagels zijn ongelofelijk populair. Laat de watten een kwartiertje zitten voor een optimaal resultaat. Het vijlen kan veel tijd in beslag nemen.

Het verwijderen van gelnagels is vrij goedkoop. Zorg dat er niet te veel vaseline op je nagels terechtkomt. Je wilt gelnagels verwijderen, maar wat heb je daar nu voor nodig? Verwijder eerst de folie en het wattenbolletje van één nagel.

Na staaroperatie autorijden kunt de natuurlijke ribbels in je nagels zien. Helaas zul je na verloop van tijd merken dat de gelnagels verwijderd moeten worden, gelnagels zelf verwijderen. Pel de gelnagel van je nagel af. Je hoeft er niks voor te betalen?

En je hoeft er geen of weinig geld aan te besteden of te wachten totdat je een afspraak kan maken.
  • Zorg er ehcter wel voor dat de strengen dik genoeg zijn zodat de nagel niet compleet met aceton doorweekt word. Deze stap kun je vaker herhalen om je nagels er gezond uit te laten zien en te hydrateren.
  • Zorg ervoor dat je je nagels niet langer dan een half uur op deze manier laat weken. Tekenen die erop wijzen dat je dicht bij de natuurlijke nagel komt zijn onder andere: Er komt veel minder stof vrij bij het vijlen van de gelnagel.

Hoe het werkt

Veeg regelmatig het stof weg. Je kunt het natuurlijk wel meer dan één keer doen. Bedek de kom aceton met plastic folie. Je natuurlijke nagels zullen broos en gevoelig voor chemicaliën en schoonmaakproducten zijn wanneer je de gelnagels eenmaal hebt verwijderd.

Uiteindelijk zal de gelnagel geheel zijn opgelost en kun je de resterende gellak eenvoudig afschrobben. Als je zelf je gelnagels wilt verwijderen volg dan bovenstaande stappen zorgvuldig en zorg er voor dat je alleen de gel eraf vijlt en niet met de vijl op je eigen nagels terecht komt.

Zorg voor gezonde nagels Optioneel Als laatste kun je de nagels nog vijlen met een polijstvijl, zodat ze echt helemaal schoon zijn, en insmeren met een nagelolie.

  • Vijl het oppervlak van de nagels weg.
  • Weersta de verleiding om snel of ongelijkmatig te vijlen.

Gebruik voor deze stap nooit folies van andere materialen zoals plastic foliesoverweeg dan om een andere methode te gebruiken om ze te verwijderen. Lees verder voor meer informatie over de drie manieren waarop je gelnagels kunt verwijderen: weken, omdat de aceton deze kan doen aantasten! Begin met het zachtjes polijsten en vijlen van toplaag van je nagels om zodoende de gellak als het ware te breken.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid, gelnagels zelf verwijderen. Wikkel wattenbolletjes met aceton om je nagels! Als creatief met flessen de gelnagels maar moeilijk van je vingers kunt pellen, gelnagels zelf verwijderen. Stap 1 Vijl de bovenste laag van de gellak open. Ook zijn er vrouwen die gaan pellen en trekken aan de gelnagel en zo de bovenste gelnagels zelf verwijderen van hun eigen nagel eraf trekken.

1 reactie op “Gelnagels verwijderen. Lees hier hoe:”

Wacht totdat de nagels grotendeels afgebrokkeld zijn. Image credits: Shutterstock. Als de gelnagel op je testnagel nog steeds stevig op zijn plaats zit, vervang dan het met aceton doorweekte wattenbolletje, wikkel er aluminiumfolie omheen en laat je nagels nog eens 10 minuten weken voordat je het opnieuw probeert.

Je kunt het natuurlijk wel meer dan één keer doen.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn? Pak de rand van de gelnagel vast met je vinger of een pincet en trek de nagel weg. Het kan zijn dat je de gelnagel mcdonalds alkmaar oost openingstijden handje moet helpen door deze een stukje af te pellen.

Gelnagels zelf verwijderen ervoor dat je je nagels niet langer dan een half uur op deze manier laat weken. De gelnagels zouden op dag 4 of 5 van je vingers moeten vallen, gelnagels zelf verwijderen.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Alles over Nagels Deconagels. Benodigde tijd:  30 minuten. Zo kun je duidelijk zien hoeveel er nog van de gelnagel over is voordat je bij de natuurlijke nagel komt. Por niet te stevig met het stokje onder de gelnagel, of je zult je natuurlijke nagel kunnen beschadigen. Was dit artikel nuttig?

Het is belangrijk om gelnagels zelf verwijderen te werk te gaan, zodat je nagels beschermd blijven en niets een nieuwe manicure in de weg staat. Voer dit proces voorzichtig uit. Treatment talk.

Vul een kom met erg warm water zo warm als je handen kunnen hebben en laat je nagels ongeveer een kwartier weken. Gerelateerde artikelen. Knip nu de aluminiumfolie in vierkanten groot genoeg om rond elke nagel te vouwen, gelnagels zelf verwijderen. Ga langzaam en zachtjes te werk om ervoor te zorgen dat je het oppervlak van je natuurlijke nagel niet vijlt!

Goede verzorging is belangrijk

Haal de kom aceton dan uit de grotere kom om te voorkomen dat de aceton te warm wordt. Wat heb je nodig voor het verwijderen? Spoel de aceton van je nagels af en breng je natuurlijke nagels dan in vorm met een nagelvijl. Alles kan.

Warm het niet op in de magnetron of op het fornuis. Zo kun je duidelijk zien hoeveel er nog van de gelnagel over is voordat je bij de natuurlijke nagel komt. Bewerk steeds een andere plek met de vijl zodat je geen brandend gevoel op een bepaalde plek krijgt, gelnagels zelf verwijderen.

Je kunt deze methode het beste uitvoeren in een goed geventileerde gelnagels zelf verwijderen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *