Geschiedenis google maps wissen iphone

Datum van publicatie: 02.03.2021

Help Talen of domeinen voor Google Maps wijzigen Google Maps updaten Meldingen voor Google Maps in- of uitschakelen Toegankelijkheid in Google Maps In Maps plaatsen bekijken die u mogelijk interesseren Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis De verzameling van locatiegegevens in- of uitschakelen Een eenvoudigere versie van de Google Maps-app gebruiken Consumentengegevens in Google Maps Meldingen wanneer uw gedeelde locatie is geüpdatet Google Maps gebruiken in de incognitomodus.

Helpcentrum Google Maps. Selecteer 'Uw tijdlijn'.

Gelukkig kun je dit handmatig legen en wissen in iOS. Het gevolg hiervan is meer opslagruimte dat wordt opgeëist voor Google Maps. U bepaalt wat er wordt opgeslagen in uw locatiegeschiedenis. Ja Nee.

U kunt er ten minste voor zorgen dat iedereen met toegang tot uw apparaat niet kan zien waar u bent gebleven door uw locatiegeschiedenis te verwijderen, net zoals u zou doen met de zoekgeschiedenis van uw browser. De bovenstaande stappen zijn identiek voor zowel Android- als iOS-apparaten, dus volg ze voor beide besturingssystemen. U kunt dit doen door van links naar rechts te vegen of door op de drie lijnen in de linkerbovenhoek te tikken.

Schuif van daaruit het menu open door van geschiedenis google maps wissen iphone naar rechts te vegen of door op de drie lijnen in de linkerbovenhoek te tikken. Jij hoeven de items echter niet n voor n te verwijderen. U kunt zelfs een stap verder gaan om te bepalen hoe uw tijdlijn werkt en al uw gegevens verwijderen als u dat wilt. U kunt uw hele geschiedenis verwijderen of alleen bepaalde delen ervan.

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Apple TV beginscherm synchroniseren. Selecteer de dag die u wilt verwijderen.

Tik op je profielfoto of initiaal     Mijn tijdlijn.
  • Kies in de vervolgkeuzelijst Activity Controls.
  • Hoe het scherm van uw Android-apparaat op te nemen Het scherm van uw Android-apparaat opnemen was vroeger een hele klus - het vereiste root-toegang en zelfs dan was het op zijn best een janky-oplossing. Google doet geweldig werk met het bijhouden van uw locatie, dus schakel services uit waarvan u niet wilt dat deze worden bijgehouden.

Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen Locaties die u heeft gezocht, kunnen uit uw Google Maps-geschiedenis worden gewist.

Google Help. Vergelijking streaming videodiensten. Google Maps heeft een eenvoudiger aanpak, met gemakkelijk toegankelijke menu- en instellingssecties. Alles over de iOS Bestanden-app.

  • Android 8.
  • Maar als dat is wat u wilt doen, scrolt u naar de onderkant van de pagina Tijdlijninstellingen en schakelt u de optie 'Locatiegeschiedenis is aan' uit. Open de Google-app.

Als je een van deze locaties wilt bewerken geschiedenis google maps wissen iphone verwijderenheeft u pech; dit is een alles-of-niets-spoeling. Google Help. Als u wilt controleren op welke apparaten 'Locatiemelding' is ingeschakeld, gebruikt u Google Maps veel.

Als u op zoek bent naar een manier om afzonderlijke items te verwijderen, tikt u auto dvd speler action 'Locatiegeschiedenis van Google' op Apparaten verbonden met dit account. Tik op het Waze-pictogram om het menu te openen en selecteer vervolgens "Navigeren" om uw recente zoekopdrachten en bestemmingen weer te geven.

Geschiedenis verwijderen in Apple Maps

Locatiegeschiedenis is een instelling in uw Google-account waarmee wordt opgeslagen waar u met uw mobiele apparaat naartoe gaat, als:. Volledige geschiedenis verwijderen: Kies Onbeperkt onder 'Verwijderen op basis van datum'.

Hoe Google kan stoppen met het traceren van je locatiegeschiedenis en alles verwijderen Jij hoeven de items echter niet één voor één te verwijderen.

Telkens wanneer je een zoekopdracht uitvoert in Google Maps worden de resultaten en kaarten bewaard op je iPhoneiPad of iPod Touch. Selecteer 'Uw tijdlijn'. Tik naast het item dat u wilt verwijderen op Meer Verwijderen, geschiedenis google maps wissen iphone. Waze is mijn go-to-app voor het vermijden van verkeer en politie in het grotere gebied van Los Angeles.

Tik erop?

Hoe Google Maps Geschiedenis te wissen

Tik naast elke locatie op het kleine "i" -pictogram. Open de Google-app. Helpcentrum Google Maps. Daarom behandelen we beide gegevens. U voldoet niet aan de leeftijdsbeperkingen.

  • Locatiegeschiedenis is standaard uitgezet voor uw Google-account en kan alleen worden aangezet als u hiervoor kiest.
  • Interessante Artikelen.
  • Wil je appletips pushberichten ontvangen?
  • Tik op de 'X' naast een willekeurige locatie en je wordt gevraagd om te bevestigen.

Een dag uit de locatiegeschiedenis verwijderen Open de Google Maps-tijdlijn in uw webbrowser. Links Telefoon. Wil je appletips pushberichten ontvangen. Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis Geschiedenis google maps wissen iphone u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld, kunnen sommige gepersonaliseerde functies van Google minder goed of helemaal niet meer werken.

Het i gewoon een geheel getal dat de verie vertegenwoordigt. Wat er gebeurt nadat u taart met bastogne bodem locatiegeschiedenis volledig of gedeeltelijk heeft verwijderd Als u de locatiegeschiedenis volledig of gedeeltelijk verwijdert, geeft uw Google Maps-geschiedenis de volgende plaatsen weer: Plaatsen waarnaar u onlangs heeft gezocht Plaatsen waarvoor u een review heeft geschreven Plaatsen die u heeft gedeeld Plaatsen waarvoor u bent gevraagd een review te schrijven Plaatsen waarover u een vraag heeft beantwoord Uw Google Maps-geschiedenis bekijken Volg de onderstaande instructies om uw Google Maps-geschiedenis te bekijken.

Android Framework-verie worden gepreenteerd door API-niveau, geschiedenis google maps wissen iphone. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Uw Google Maps-geschiedenis bekijken

Schakel de kleine schuifregelaar in. Wanneer is het het drukst in de supermarkt, dierentuin, pretpark en overige plaatsen en attracties? Als u alle Locatiegeschiedenis wilt verwijderen, tikt u op die optie.

Daarom behandelen we beide gegevens. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Als u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld, geeft uw Google Maps-geschiedenis de volgende plaatsen weer:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *