Quick parking eindhoven ervaringen

Datum van publicatie: 22.02.2021

Nu het geld terug gestort moet worden op mijn rekening, omdat ik een taxi moest bestellen daar we niet werden opgehaald zoals wel geboekt was, hoor ik niets meer! Vervolgens ging de chauffeur buiten staan roken alvorens te vertrekken. Het is te ver om eventjes binnen te schuilen en de bus komt niet 1x per halfuur, maar eerder 1x per 2 uur als je een beetje pech hebt.

Beoordeling: Nooit weer. Zo wordt je gewoon niet geholpen met je bagage. Gefrustreerd in een taxi a 25 euro gestapt, de goede man had geen idee waar hij moest zijn. Uiteindelijk draaide ik dus zelf voor schade op. En in het vliegtuig zaten we ook bijna op elkaar! Slechte service. Met als resultaat het vliegtuig gemist!

Echt een drama. Terwijl je op vakantie gaat. Kun je nog een heel stuk lopen. Af en toe wil er iemand met tegenzin een busje inkruipen, getallen in het engels uitspreken voor de rest wordt er niets gedaan aan onderhoud en is er niemand aanwezig op de zogenaamde beveiligde parking.

Toen moeste we nog bijna twee uur rijden naar huis. Excuses voor het ongemak. Vorige Volgende, quick parking eindhoven ervaringen.

Bij terugkomst van de vakantie op Schiphol hadden we snel de bus terug naar de parkeerplaats. We waren bang dat het allemaal niet zo vlot zou lopen, maar onze chauffeur was op tijd en minuten later waren we la bij onze auto. Na ons telefoontje 45 minuten moeten wachten, vervolgens reed het busje met ons er in eerst naar de parkeerplaats in Best.

Snel, eenvoudig en veilig parkeren

Nemen schademelding niet serieus. Ik mail gewoon van een privé hotmail-adres. Het komt allemaal erg louche over. Meerdere malen contact gezocht met Quick parking. Goede service, korte wachttijden en vriendelijke medewerkers. Na het annuleren krijg ik een mail dat IBAN niet klopt onzin.

  • Beoordeling: Geweldig! Op hun busjes astaan beide namen en het nummer is hetzelfde.
  • Op deze manier kunt u snel aan uw reis beginnen.

Ruim 30 minuten vanaf bellen dat we er zijn tot op de parkeerplaats. Bij andere parkeerservicebedrijven was ik anders gewend. Quick Parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Kortings nieuwsbrief ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen Email adres:, quick parking eindhoven ervaringen.

Ik heb hier een slecht gevoel van gekregen en beveel dit bedrijf niet aan.

Werkwijze QuickParking

Reply Coby, mei June 9, at pm. Na het annuleren krijg ik een mail dat IBAN niet klopt onzin. Bekijk meer op QuickParking.

Ook de eigenaresse van de parkeerplaats was niet bereikbaar. Helemaal goed voor ons. Het vinden van een vrijeplaats was wat lastiger maar door de uitbreiding hebben we die achterin nog gevonden.

Edithroeleveld. Lees deze algemene voorwaarden maar eens goed door.

Afstand tot Schiphol

Daar aangekomen moest ik mijn wagen op een onbewaakt knollenveld met kuilen en grove kiezels in de open lucht parkeren. Eindconclusie ik krijg geld terug, en daar wacht ik al 6 weken op, steeds weer een nieuws smoes.

DAT is service!!! Na een eerste redelijk positieve ervaring met Quickparking nu een slechte. Hij vond het niet nodig raam stond open.

Laat hieronder uw ervaringen en beoordelingen achter, quick parking eindhoven ervaringen. Ook verscheen er geen busje waarvan ze belooft hadden dat die er binnen 10 minuten zou zijn.

Bleek deze bij uitgang B te staan. Echt een schande. Navigatie adres: Meerenakkerweg 5, AR Eindhoven. Reserveer nu. Pluspunten Parkeerplaats goed bereikbaar! Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden.

Mijn ervaringen met Quick Parking

Shuttle parking: Shuttle parking buiten. Onbeschoft gedrag toen we iets vroegen. Bij het ophaalpunt!

Midden in de nacht terug komen betekent lang wachten op bus, komt er een busje aanrijden stopt bij een groepje mensen. U rijdt de straat terug uit, die dan ook nog eens vol is zodat je op de volgende mag wachten.

Wij google account synchroniseren gebeld naar quickparking om tien voor zeven, linksaf en na m quick parking eindhoven ervaringen er een terrein op met hek dat lijkt op een verlaten loodsterrein. Kortom bij iedereen aan te bevelen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Jansje:

    Door Edith op 25 september Reageer.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *