Anonieme ov chipkaart minimaal saldo bus

Datum van publicatie: 09.01.2021

Is je persoonlijke of anonieme OV-chipkaart kapot? Het geld dat nog op de oude kaart staat, ontvangt u op uw bankrekening binnen 15 dagen nadat de kaart verloopt.

Haal je bestelling vervolgens op bij een ophaalpunt bij jou in de buurt. Met een anonieme kaart reist u het saldo op of vraagt u het saldo terug. Reis je met saldo, dan worden de reiskosten direct verrekend. Als uw anonieme OV-chipkaart kapot is, kunt u de kaart beëindigen. Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief als je in de spits reist. Er zijn verschillende soorten OV-chipkaarten, tarieven en abonnementen.

U kunt ook langskomen bij n van de HTM klantenservicepunten? De kaartlezer controleert of u voldoende saldo of een geldig reisproduct hebt om te reizen. De einddatum staat op de OV-chipkaart. Kijk voor de voorwaarden op  ov-chipkaart. Bij een NS-balie op een station naar keuze helpen we je graag!

Een persoonlijke kaart kunt u vernieuwen, een anonieme OV-chipkaart niet. Alles handig op 1 kaart.
 • Als de transactie bij een verkoopautomaat niet goed is gegaan of als er iets is misgegaan met een reis bij de RET, dan heb je recht op teruggave van je geld. Gele oplaad- en ophaalautomaten Deze automaten staan in verschillende winkels zoals supermarkten, Bruna en Primera.
 • Wanneer u kiest voor automatisch opladen heeft u altijd voldoende saldo op uw OV-chipkaart.

Ook als je overstapt! Stapt u over op een andere tram of bus, dan betaalt u niet opnieuw het basistarief. Uitchecken: Als u de tram of bus verlaat, checkt u uit. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Wacht op de 2 piepjes. Dit kan op twee manieren: Door te bellen met de OV-chipkaart Klantenservice   in het weekend gesloten.

Dit kan op twee manieren: Door te bellen met de OV-chipkaart Klantenservice   in het weekend gesloten. Met een anonieme kaart reist u het saldo op of vraagt u het saldo terug. Houd uw OV-chipkaart weer voor het roze logo op de kaartlezer. Wilt u niet dat uw gegevens opgeslagen worden door deze cookies. Op het scherm van de kaartlezer ziet u welk bedrag er van anonieme ov chipkaart minimaal saldo bus saldo is afgeschreven.

Een anonieme kaart kunt u niet vernieuwen. De producten op een persoonlijke OV-chipkaart zijn verzekerd tegen verlies of diefstal.

Stap 1: Opladen

Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd:. Uitleg over werking ov-chipkaart. Aan het eind van je reis worden de daadwerkelijke reiskosten hiermee verrekend. Zuidoost- Brabant :  lijn 11, 18, 19, 20, 23, 24 25, 26, , , , , , , en West en Oost Brabant lijn: , , , , , en

Er zijn drie manieren om saldo op je kaart te laden. Dit bedrag wordt daarna automatisch van je bankrekening afgeschreven. Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief. Terug Printen Whatsapp Delen.

U kunt ook langskomen bij n van de HTM klantenservicepunten. Wacht op de piep. Bekijk het overzicht met alle oplaadpunten.

OV-chipkaart

Dan kun je ook vragen om teruggave van het saldo dat nog op de kaart staat. Of vraag een formulier bij het HTM Servicepunt. Ga hiervoor naar een HTM-Servicepunt. Ga dan voor een gemiste uitcheck naar het  teruggaveformulier.

 • Als u vaak met het openbaar vervoer reist, dan is de persoonlijke OV-chipkaart handig.
 • Step 1: Topping up How does it work?
 • Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd: Arriva Hermes NS Ga voor meer informatie naar OV-chipkaart.
 • Stap je over op een ander voertuig, bijvoorbeeld van metro naar bus, dan moet je altijd eerst uitchecken en vervolgens in het andere voertuig opnieuw inchecken.

De anonieme kaart is niet aan n persoon verbonden. U kunt ook langskomen bij n van de HTM klantenservicepunten. Je checkt in door je OV-chipkaart voor de kaartlezer wit bultje op eikel kind houden. Bij HTM, maar ook bij alle andere openbaarvervoerbedrijven in Nederland.

Kijk dan bij vraag en antwoord of op www. U betaalt met een bankpas en kunt gebruik maken van de volgende diensten:  Geld op de OV-chipkaart zetten Bestellingen ophalen van OV-chipkaart. Kijk anonieme ov chipkaart minimaal saldo bus alle informatie over het vervangen van een OV-chipkaart op ov-chipkaart.

Let op: hiermee kunt u nog niet reizen.

Hoofdnavigatie

NL EN. Om aan het einde van je reis uit te checken, houd je de kaart weer voor de kaartlezer. Dat bedrag kunt u zelf kiezen. Na het opladen kunt u gaan reizen.

Ga hiervoor naar een HTM-Servicepunt. Heb je vragen over de OV-chipkaart? Zorg dat er voldoende saldo op je kaart staat, tram en met.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Daniek:

  Dat doe je heel eenvoudig bij een NS-kaartautomaat.

  Antwoord
 2. Leonique:

  Als u voor de eerste keer incheckt, wordt de kaart direct automatisch opgeladen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *