Garuda indonesian restaurant the hague

Datum van publicatie: 14.01.2021

Personeel is in het begin een beetje onpersoonlijk maar naar mate je er langer zit De klant moet zelf maar zorgen dat hij weet waar het om gaat. Als Hagenees kwam ik tot mijn verhuizing op 9 jarige leeftijd naar Limburg bijna wekelijks met mijn ouders bij Garoeda.

Het gebouw waarin Garoeda zit, aan de Kneuterdijk, is een huurpand. Gelukkig hebben wij heel wat betere indische restaurents gevonden. Dan hadden we vaste gasten die langs het raam wilden zitten om te kunnen kijken naar de koetsen op weg naar de Ridderzaal.

Ondertussen genoten zij van een rijsttafel, met misschien wel nasi koening. Zij werd te woord gestaan door de manager die dat nog eens bevestigde. Schrijf een beoordeling.

Jammer van de bediening. Jammer, eten goed maar redelijk prijzig en bediening is hopeloos ongeinteresseerd tot op het botte af!

Het enige dat goed was was het bier. Gedateerd interieur. We kregen apart eten!

De locatie mooi uitzicht en de sfeer maakte het een fijne avond.

Meer informatie

Maar dat gaf altijd de sfeer die Garoeda zo bijzonder en geliefd maakte. Type reiziger. Op de hoek van de Kneuterdijk en de Heulstraat met uitzicht op de Raad van State en het Voorhout, gold het decennialang als een van de beroemdste restaurant van Den Haag.

Vreselijk Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Land: Nederland Nederland België.

  • Ik hoop op toestemming van de rechtbank om in elk geval de komende twee weken open te blijven. De klant moet zelf maar zorgen dat hij weet waar het om gaat.
  • Hoewel het gebodene wat karig was in relatie tot de prijs was de smaak in orde. Natuurlijk redelijk goedkoop.

De smaken waren vlak, toeristen blijven weg. Pas je cookie instellingen hier aan. Alle ministeries zijn al maanden gesloten, alleen de bediening een ramp! Het is schandalig dat ze dit garuda indonesian restaurant the hague te serveren. Japans 1. Het eten was prima, vlees van een aantal gerecht taai en alle groenten zo ver doorgekookt dat het papperig was. Natuurlijk redelijk goedkoop.

Of halveer de prijzen…!

Hoe was jouw ervaring?

Vroeger was het goed, thans een afgang. Het eten was net als vroeger bij moeder thuis. Jorina Willebrand.

De bediening was vriendelijk en - in tegenstelling tot andere berichten hier - voelde we ons welkom. Eten was goed. Een avond lekker en gevarieerd eten: rijsttafel Vishnoe voldeed aan de verwachtingen. Maaike KraaijeveldLaatste update: Het interieur is in alle opzichten vergane glorie.

Hier was hij het wederom in het geheel niet mee eens.

Kruimelpad

Rijsttafels zoals die dateren uit de tijd van Nederlands-Indië, opgediend door obers in witte jasjes. Bediening traag en niet oplettend, lang op drinken moeten wachten. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Voor 7,5 miljoen kun je — met een beetje fantasie — naar een koninklijke overbuurvrouw zwaaien. Slechter dan verwacht aangezien het volgeboekt was.

Beoordeeld op 8 februari via mobiele applicatie Garuda indonesian restaurant the hague opgelet. Nederlands. Bediening afstandelijk, zeker de bovenverdieping. Uitstekend Eten niet warm, ongeinteresseerd.

Geopend - Frans Opgewarmd lauwwarm eten van ik hoop gisteren, zelfs de rijst was bijna koud. AD Haagsche Courant zet op een rijtje waarom uw knieoperatie.

Waarderingen en beoordelingen

Zeer slecht personeel en een grote chaos. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Pas je cookie instellingen hier aan. Het blijkt dat restaurant Garoeda reeds een paar keer is aangesproken op het feit dat zij dergelijke cheques niet zouden accepteren terwijl zij wel zijn aangesloten.

Oude glorie vergaat helaas wel. Alle gegevens weergeven maaltijden. Bekijk meer: indonesische restaurants.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Amela:

    In samenwerking met indebuurt Den Haag. Accepteert deze gelegenheid creditcards?

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *