Gratis patroon jurkje maat 110

Datum van publicatie: 18.09.2020

Bij het printen van de gratis patronen waarvoor mijn welgemeende dank stel ik vast dat bij maat 92 en bij maat 98 hetzelfde patroonmaat getekend staat. Een heel leuk patroontje dat op verschillende manieren gemaakt kan worden. Ines 18 mei,

Maryam 08 juli, Dat zou echt geweldig zijn!! Proeflapje — Zet je steeklengte op 3 of 4 en je kies voor een rechte steek. Naai de plooi vast ter hoogte van de rode stippellijn. Wat een heerlijk jurkje! Het jurkje is niet moeilijk om te maken en daardoor ook geschikt voor beginners. Veel succes en vraag gerust als je nog vragen hebt!

Plooi  het knopenbeleg om. Gepost door Emma camper gallery de adelaar Mona. Tip:  Indien de stofbreedte minder bedraagt dan cm, kan je het aantal en de breedte van de plooien aanpassen.

Dit is niet altijd nodig. Marita Bergmans 20 mei  at  pm Beantwoorden. Strijk het andere kraagdeel 0,75 cm naadwaarde om.

Handmade with love – blog

Oké bedankt voor je reactie. Een superleuk patroontje, dankjewel daarvoor! Dit is eerste kledingstuk wat ik maakte en ben helemaal verliefd op dit patroon. Vraag, er staat dat maat zonder beleg gemaakt kan worden, maar ik zie geen patroon voor mat ?? Hierboven staat een lijst met hoe lang de stof moet zijn als je kleinere plooitjes zou nemen.

Oh zeg, maar ik heb een nodig. Dank je wel voor het leuke gratis patroon en de duidelijke uitgebreide beschrijving. Verstevig het beleg met fijne vlieseline.

Leuk patroontje, zo mooi. Anoniem 17 juli, Dank je wel voor het leuke patroontje.

Nog veel meer gratis patroontjes!

Hou rekening met de richting van de pijlen. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Anoniem 18 april om Controleer na iedere rij of er nog voldoende garen op je spoeltje zit, want als halverwege je elastisch garen op is moet je je rij weer lostornen.

Plooi licht bruine afscheiding zwanger knoopbeleg een beetje open. Plooi het niet verstevigde deel van het omgeplooide beleg 1 cm om zie pijl op figuur hierboven. Ik heb het patroon van het bovenstukje afgedrukt maar nu zie ik dat de lijn van de onderkant een beetje golft.

Lengte Om te kijken of de lengte goed is meet je de rechte kant van het patroon op, gratis patroon jurkje maat 110, de kant die je aan de stofvouw legt! Gemaakt in maat 86,maar is vrij smal in de lende.

Naaipatronen van Engelse sites

Voor Ninthe heb ik hem twee maal in verschillende lengtes gemaakt met een sierelastiek. Leuk dat je het Lucy jurkje wil maken!. Ik vind het wel verwarrend dat er nooit bij staat of het vb goede kant op goede kant is enz… dat zou wel helpen om de uitleg te verduidelijken!

 • Lonneke 25 januari,
 • Nieuwere post Oudere post Homepage.
 • Ga hier met je voetje precies langs.
 • Naaipatronen voor baby, Engelse patronen.

Probeer met je naaivoetje hoe je je naald zo ver mogelijk van je vorige stiksel af kunt krijgen. Ik ben beginner en begrijp het rokje niet zo goed. Heerlijk patroon. Echt super leuk geworden met een tricotboordje! Download de juiste maat van maat 56 tot en met maat en maak het jurkje met behulp van de foto's. Bedankt voor he leuke patroontje Vraag, er staat dat maat zonder beleg gemaakt kan worden, gratis patroon jurkje maat 110.

Naaien – Haken – Moois

Ik heb het patroon maat 98 uitgeprint en geknipt. Als de stof niet rekt, dan krijg je het jurkje waarschijnlijk niet aan en uit. Vouw het ovaal dubbel over de langste kant met de goede stofkant naar buiten.

Een lekker zomerjurkje in maat 80 tot en metTineke. Groet, met verschillende opties voor de bandjes. Iris Rossaert 20 februari  at  pm Beantwoorden. Het eerste streepje komt helemaal rechts tegen de rand van het blad.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ragini:

  Groetjes Marlieke. Ik kom 1,5 cm tekort in hoogte van mijn rokdeel.

  Antwoord
 2. Goof:

  De meeste keuze heb je met boek 2.

  Antwoord
 3. Rudi:

  Doet het altijd goed! Katoen: vouw de stof 1 cm naar binnen en doe dit nog een keer.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *