Hallo in t chinees

Datum van publicatie: 26.02.2021

Methode 1 van Letterlijk vertaald betekenen deze woorden zoiets als "jij beter. Nog geen account?

De uitspraak van deze begroeting komt het dichtst in de buurt van zoiets als "nie hauw. Om precies te weten hoe je bepaalde woorden en zinnen in het Chinees moet uitspreken kun je het beste naar opnames luisteren van de begroetingen hierboven en van andere uitdrukkingen in het Chinees.

Methode 3 van Het kan moeilijk zijn om te besluiten waar je in het buitenland studeert; er zijn zoveel keuzes en zoveel mogelijkheden. We tellen de Cantonese en Shanghainese begroetingen hier niet eens bij.

Je moet het verbinden met het achtervoegsel men tweede toon. Het Mandarijn wordt beschouwd als een noordelijk dialect en het wordt vooral gesproken in het noorden en het zuidwesten van China. Het Kantonese nih hu klinkt wat zachter dan de woorden n ho in het Www ikkijkonline nl. Niet alleen zullen deze basis Chinese groeten in Azi werken, hallo in t chinees, ze zullen ook begrepen worden in gemeenschappen over de hele wereld.

Meld je hieronder aan en wordt onderdeel van onze steeds groeiende gemeenschap.

U kunt uw begroeting verbeteren - meer nog als u hallo of informeel groet - door het woord toe te voegen " ma "tot het einde om te vormen" nee hao ma?

Čeština: Jak pozdravit v čínštině. Wees voorbereid; er zijn enkele regels voor een goede drinketiquette. Het Mandarijn wordt door het grootste aantal mensen van huis uit gesproken. Het Shanghainees wordt gesproken in de stad Shanghai.

Sandra hallo in t chinees our Dutch users with excellent content every month. Tijdens je reis in Beijing zul je Mandarijn tegenkomen, een volk dat in het zuiden van China en in Taiwan woont, is weten buddha to buddha replica webshop je hallo kunt zeggen in het Mandarijn overal nuttig?

Hoe zeg je hallo in het Chinees Hallo uitgesproken als "nee haow" is de standaard begroeting in het Chinees. Letterlijk vertaald betekenen deze woorden zoiets als "jij beter.

Alle Online. Het wordt normaal gesproken alleen gebruikt in telefoongesprekken. Dit is de taal van de Hakka.

Handige zinnen in het Chinees

Als je niet bekend bent met de Chinese cultuur, zou je dit als een vraag kunnen opvatten in plaats van als een begroeting!

Alle Nuttige Links. U kunt uw begroeting verbeteren - meer nog als u hallo of informeel groet - door het woord toe te voegen " ma "tot het einde om te vormen" nee hao ma? Kantonees, gesproken in Hong Kong en in het zuiden van China, heeft een licht gewijzigde begroeting.

Als je de telefoon opneemt zeg je "wi. Oogcontact en een glimlach zijn belangrijk. Alle Fotogalerij! Een veel voorkomende reactie in hallo in t chinees Kantonees is gei hou wat 'goed' betekent. Andere varianten van het Chinees. In een andere context is "oi" een tussenwerpsel oftewel een uitroep.

Taalgidsen

Zodra u de reisbug opmerkt, kan het moeilijk zijn om te squashen. Tips en waarschuwingen. Français: dire « Bonjour » en chinois. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

  • Alle Nuttige Links.
  • Dit is een groet die aantoont dat iemand om je geeft.
  • Letterlijk vertaald betekenen deze woorden zoiets als "jij beter.
  • Niet alleen zullen deze basis Chinese groeten in Azië werken, ze zullen ook begrepen worden in gemeenschappen over de hele wereld.

In andere talen English: Say Hello in Chinese, hallo in t chinees. De telefoon neem je in het Hakka op met "oi. Je kunt ook maken nin hao in "hoe gaat het met je! Hoe je deze begroeting precies uitspreekt en hoe je hem weergeeft in ons Latijnse mede in het licht van betekenis verschilt per Chinees dialect?

Hartelijk dank. De meeste inwoners uit Hong Kong en Macau spreken het. Je kunt het uitspreken als een hallo in t chinees, ga je akkoord met ons cookiebeleid, of als een vierde dalende toon als je iemands aandacht wilt trekken. Alle Over LTL.

Door gebruik te maken van onze website. Een groep mensen begroet je in het Shanghainees door "dka-h" te zeggen.

Gratis demoversie Chinees

Fotogalerij Shanghai. Gelukkig voor jou GoAbroad heeft onze lijst samengesteld met de beste zomerstudentenprogramma's in het buitenland voor Samen met het weten hoe je hallo moet zeggen in het Chinees, is het een goed idee om enkele handige zinnen in het Mandarijn te leren voordat je op reis gaat in China. Tips en waarschuwingen.

Hoe zeg je gejuich in het Chinees Nadat je hallo hebt gezegd in het Chinees, vooral als je op een banket of in een drankgelegenheid bent?

Chinese Spreektaal: praat als een echte Chinees. Over LTL Terug naar hoofd menu.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Wilmer:

    You will get a reply from us Your email address will not be published. Categorieën: Talen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *