Jurkje naaipatroon gratis

Datum van publicatie: 20.02.2021

Wat zou ik dit jurkje graag in een nog grotere maat hebben zeg! Dat bleek erg moeilijk om netjes te doen. Ik zit met een probleempje.

Got it! Een reactie posten Dankjewel voor jouw reactie! Ik wil alleen maar even dank je wel zeggen. Tineke 28 juli, En wat word er bedoeld met de vierkante vlakjes testvak 6cm op 6cm?

Vraagje : Heb 't patroon van Babyjurkje Grace opgeslagen.

Leuke stoffen. Dank je. Ik maakte deze voormiddag eentje om kado te geven en ik weet zeker dat de mama er blij mee zal zijn Vandaar de variatie met de losse voering. Nu moet ik deze rimpelen alvorens deze aan het bovenstukje te bevestigen, jurkje naaipatroon gratis.

 • Quiltvreugde 29 maart,
 • Ik dacht eraan om het rokje niet met knoopjes te doen, enkel het bovendeel.

Commentaren

TanteMinnie 05 februari, Stap Naai het bovenste gedeelte van de zijnaden. Privacy Colofon. How to make a reversible shift dress. Wat een superleuke site! Vicky 30 mei, Stephanie 27 juni,

 • Verdeel de stof over het bovenpand. MAAR:Ik had hier een paar weken geleden een patroon van een ander kleedje van op de site afgedrukt ook type A-lijn maar met drukknoopjes op de achterkant , maar nu blijkt die er niet meer op te staan, en de tutorial dus ook niet.
 • Ik heb het kleedje geknipt in tricot stof maar jij hebt in het rondeel plooitjes gelegd hoeveel zijn die plooitjes in het rondeel.

Laat jouw creativiteit de vrije loop bij het kiezen van een stof. In ieder geval vast bedankt voor het leuke patroon. Lonneke 25 januari, Is dat de bedoeling of is dat gewoon door het afdrukken. Een mouwloos jurkje, eentje met een gerimpeld jurkje naaipatroon gratis en een plooimouw. Hoe rimpel je dit rokje het best. Cookie-instellingen beheren Kies en accepteer je tracking-instellingen.

Topseller Patroon Jurk

Bij de werkbeschrijving van de rok kan je lezen waar het hoekje voor dient. Waar kan ik deze link vinden? Wanneer moet ik het bovenste deel van de zijnaad van het achterpand dichtnaaien? Anoniem 12 september om

Is dit de enigste steek. Ik wil alleen maar jurkje naaipatroon gratis dank je wel zeggen. Anoniem 15 mei om Bedankt op voorhand voor je antwoord. Er zijn drie versies uitgewerkt. Alvast bedankt en een mooi zomer toegewenst.

Populaire stoffen

Leg ze op de schoudernaad en speld de gerimpelde rand op de ronding van de armsgaten. Een wijdere rok, plooitjes, de rok in zes delen kan je vinden op onze blog , …. Heel hard aan het werk om mijn eerste jurkje te maken!!

Ik ben bezig met dit jurkje te maken, het wordt al erg mooi. Rika 25 maart om Herhaal deze stap nog drie keer. Wil graag maatje 68 van het hemdjurkje, jurkje naaipatroon gratis. Oja, en met een tricot stofje zijn de knoopjes aan de zijkant ook niet nodig. Bedankt op voorhand voor je jurkje naaipatroon gratis.

Dan doe ik een biais bandje vanonder en klaar is Kees. Zo leuk en fijn jurkje.

Voor jongens!

Herhaal deze stap nog drie keer. Emma en Mona 17 maart, De eerste hangt hier al een poosje bij oma in de kamer.

Onze stoftips voor het naaien van de zonnige jurk uit deze tutorial:. De gemeten gegevens helpen ons om te begrijpen wat we kunnen verbeteren en kunnen zo door continue aanpassing van onze website en van acties bijdragen tot een zo optimaal mogelijke shopping-ervaring, jurkje naaipatroon gratis.

Rimpel de hor voor caravandeur op de plek van de markeringen op het patroon!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mohamud:

  Reactie toevoegen. Unknown 15 augustus,

  Antwoord
 2. Demelsa:

  Hey, bedankt voor het mooie patroontje MaZella 29 april,

  Antwoord
 3. Fokke:

  Wat zou ik dit jurkje graag in een nog grotere maat hebben zeg!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *