Ramen wassen met azijn of spiritus

Datum van publicatie: 28.02.2021

Maar Roomed helpt je een handje. Neem twee emmers warm water, vul er een met groene zeep niet te veel.

Casual Chic. Smart home: slimme domotica maken uw leven makkelijker. Haal eerst het ergste vuil weg met keukenpapier.

Gegarandeerd streeploos! Voor streeploze ruiten, gooi een gepelde en doorgesnede ajuin in uw water! Ik vind een ui stinken en de drap die je dan moet verwijderen uit de emmer vind ik echt niks. Omdat je bejaarde buuf de geheime huishoudkneepjes van vroeger nog kent.

Als je de ramen aan binnen en buiten kant lapt. Is toch zo weer weg Anouk van Gool. Nadrogen is niet nodig en ik heb altijd streeploze ramen zonder natte kliederpartij! De wax zorgt namelijk voor een onzichtbaar laagje op je ramen dus alle regen en vuil loopt er zo weer vanaf. Wil je je ramen kraak helder hebben, en doe die in het wat.

Bij deze yogaretreats kom je pas écht tot rust. Was de ramen eens met een ui!!

Roomed Navigation

Zelf vind ik de Dreft original een fijn afwasmiddel omdat je handen er niet van uitdrogen en je maar een klein drupje nodig hebt voor een goed resultaat. Doe dit in een lege spuitfles bv. Een scheut natuurazijn in een emmertje met warm water doen. Mmm spiritus , dat ruikt heerlijk, vind ik. Voor heldere ramen kunt een scheutje glansmiddel voor de vaatwas aan uw water toevoegen.

Voeg dan gewone schampoo aan het water toe , en voila!

  • Doe een scheut glassex of azijn door het water. Maar het is een geweldige goeie tip.
  • Om schone ramen te krijgen,voeg een vaatwasblokje op in heet water. Spuit sodawater op het raam en wrijf op met zachte, niet pluizende doek.

Nu hopen dat be blauwe waas ook wegblijft. Maar Roomed helpt je een handje. Je ramen blinken gewoon. Thea van santen? Niet nodig.

De beste tips voor streeploze, blinkende ramen

Anderen lachen me vaak uit als ze zien h oe ik dat doe maar als ze het zelf hebben geprobeerd lachen ze me niet meer uit. Gerelateerde artikelen. Zo voorkomt u lekvlekken.

Ramen gewassen en ze strepen, wrijf dan met een prop krantenpapier over de strepen! Zo voorkomt u lekvlekken. Maar heb het geprobeerd en het werkt echt. Hoe verwijder je foundation uit kleding. Wie van deze vrouwen wordt Woman of the Year.

Bekijk Video

Schone ramen zonder strepen: Gebruik auto shampoo wash and shine en de regen blijft niet "plakken". Laatste artikelen. Als je bij het warme water in je emmer een paar druppeltjes afwasmiddel en een scheutje ammoniak doet, krijg je zulke schone ramen dat het lijkt alsof je geen ramen meer hebt.

Drie goedkope alternatieven die een beter resultaat opleveren dan wasverzachter voor donzig zacht wa

Investeer in een goede trekker, ramen wassen met azijn of spiritus, zoals een Steccone met rubbers van Ettore. Heb je een vlek op je ruit die er lastig afkomt. Nu hopen dat be blauwe waas ook wegblijft. Voor het poetsen van uw vensters gebruik je water met azijn helft op helfteen natte doek voor het poetsen en een droge voor opblinken.

Resultaat geen strepen en heldere ramen? De uieneoost in Rusland is mislukt!? In dit filmpje zie je hoe Chantal te werk gaat.

Ontdek het hier

Je ramen na het lappen en je denkt strepen te hebben opwrijven met een oude krant. Daar had ik nog niet aan gedacht! Dit ontvet de ramen ook meteen.

Lijkt me een goedkope en milieuvriendelijke oplossing, bedankt voor de tip! Je kunt ook glansspoelmiddel voor de afwasmachine in je sopje doen. We willen natuurlijk allemaal blinkend schone ramen zodat je huis er lekker fris uitziet.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Samora:

    Al die jaren zitten knoeien.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *