Sky radio christmas frequentie kpn

Datum van publicatie: 18.02.2021

Lokale Omroep Ameland half maart via 89,4 FM. Sinds 11 april zendt Lopik uit op volle sterkte en daarom is de steunzender in Lelystad niet meer  nodig.

Studio nu ook via zender Mierlo op Ze zenden uit vanaf de vuurtoren in Hollum op Dit wordt verzorgd door Radio Decibel.

Amplivier Ra dio hoeft de kHz niet meer te delen met Eldorado en is nu weer de hele week te horen van 7 - 19 uur. Jan Westerhof, directeur NPO Audio: "Ik ben blij dat de publieke omroep hierin samen optrekt met de commerciële radiostations.

Hiervoor is een verdere verhoging van het zendvermogen nodig.

Hoi, het lijkt me een storing. Canaldigitaal app. Oorzaak is een kapotte zendmast! De oude installatie was hard aan vervanging toe. In de vroege ochtend van 18 april zijn er werkzaamheden aan de KPN Digitenne masten in Limburg aldus bericht welke Digitenne klanten recent ontvingen.

  • Zo hebben sportverenigingen en culturele instellingen op basis van positieve ervaringen in de afgelopen jaren gevraagd of RTV NOF een licentie voor Achtkarspelen wilde aanvragen.
  • Dat heeft de bestuursrechter in Rotterdam bepaald. De regionale commerciële radiozender Radio Hollandio is sinds vanmorgen niet meer te beluisteren want de omroep is vanochtend veranderd in Puur NL.

Klik hier voor de pdf. Read more. Bekijk hier een filmpje. Hij vraagt onder meer wanneer verbetering in de signaalsterkte te verwachten valt. Storing Holland FM zender Tjerkgaast. Gisteren zijn de eerste negen van de 52 mastdelen geleverd door Voortman Staalbouw uit Rijssen. Vanaf vandaag tot 7 oktober is Sweachster Radio te beluisteren via de evenementenfrequentie

Station P. Je reageert onder je Google account. Vanwege internationale afspraken dient Digitenne vooralle kanalen boven UHF kanaal 60 vrij te maken. De gefuseerde de kleine rijsttafel delft zullen verder gaan onder naam ML5?

Digitenne van KPN gaat pas in de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 september a.

Televisietoren Amsterdam

Welke zenders hierop gaan uitzenden is niet bekend. Afgelopen week kreeg de burgemeester van de gemeente Zederik te horen dat in Leerdam een extra steunzender van Radio Rijnmond wordt geplaatst zodat het ontvangst bij grote incidenten de calamiteitenzender Radio Rijnmond optimaal zal zijn. Het vernieuwen van de zender gebeurt in de vroege nacht en ochtend, tussen en uur.

Oorzaak is een kapotte zendmast. Jouw FM is te beluisteren op Lokale omroep Gemert Centraal zendt tegenwoordig uit op Enkele onderdelen van onze oude antenne-installatie waren al sinds de oprichting van Radio Centraal in in gebruik. Luister hier naar overgang, sky radio christmas frequentie kpn. De regio Groningen staat gepland op 7 november as! Radio Bloemendaal is door stormschade komende zondag en dinsdag niet te ontvangen op middengolf AM kHz.

Frequenties

Strijd om lokale omroep voor de Bevelanden. Glazen Huus Beltrum op De eveneens nog braakliggende kavel B38 is toegevoegd aan kavel A7. Wanneer weten we nog niet precies, maar we houden u natuurlijk op de hoogte.

Nu de obstakels verwijderd zijn, in alle voorzichtigheid natuurlijk, dan is het echt helemaal over en uit daarmee. Minister Bijsterveldt van OCW juicht de tendens naar het vormen van zulke streekomroepen toe. Storing Holland FM zender Tjerkgaast. Iedereen is welkom. En via de ether is FM er per ook niet meer, sky radio christmas frequentie kpn.

Strijd om lokale omroep voor de Bevelanden. Het ministerie van Defensie heeft de intentie dit zendstation medio operationeel in gebruik te nemen.

Radio 10 60 & 70's Hits playlist:

Het Glazen Huis van Ootmarsum on air op Deze krijgt als verzorgingsgebied Oldenzaal, Losser, Dinkelland en Tubbergen. Studio voor de regio Eindhoven is nu tijdelijk te ontvangen op alle 4 de frequenties inverband met de verhuizing naar een centraal gelegen pand voor alle 3 de omroepen.

Bij mijn aantreden als burgemeester heb ik dit opnieuw aangekaart. De opbrengst gaat naar het grote uitslagen postcodeloterij miljoenenjacht huis dat dit jaar in Enschede komt te staan. Ik denk gewoon een storing bij Ziggo in jouw regio. Binnen nu en 3 maanden zal men te ontvangen zijn aldus de website van de omroep.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ritske:

    Heeft dit te maken met brand in Rotterdam? Dit levert voor de inwoners van Noord-Oost Twente nog betere lokale radio en tv op, maar is ook een aantrekkelijk platform voor adverteerders in de streek.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *