Youtube liedje als ringtone iphone

Datum van publicatie: 16.02.2021

Wil je de nieuwste iPhone om een ringtone op te kunnen zetten? Kies de stoptijd veertig tellen later. Je selectie wordt dan als nieuw audiobestand opgeslagen.

Blu-ray Master Screen Recorder is een werkbare oplossing om YouTube-muziek als ringtone naar het gewenste formaat te downloaden. Sleep het. Omdat muziek nou eenmaal alles beter maakt, hebben wij de 5 meest swingende online muziek aanbieders voor je op een rij gezet.

Nu is het zaak om het bestand om te zetten. Probeer het later nog eens.

In de Instellingen van je iPhone kun je je nieuwe ringtone bovenaan de lijst terugvinden! Dit doe je door met de rechtermuisknop op het lied te klikken, youtube liedje als ringtone iphone.

Dan is het tijd om de muziek ook echt in te korten. Als je een lang YouTube-muziekbestand wilt maken als beltoon voor je Android-telefoon, zou dit de beste oplossing moeten zijn? Dan is het tijd om de muziek ook echt in te korten.

Kies een liedje

Lees alles over deze nieuwste must have. Apple AirPods, onderdeel van de draadloze toekomst Draadloos is de toekomst, daar kunnen we niet meer omheen.

Blog Alle artikelen Doe er je voordeel mee Op de hoogte Hoe zit dat? De YouTube-downloaders werken mogelijk niet binnen korte tijd. Telefoon in het water gevallen?

Dit doe je door met de rechtermuisknop op het lied te klikken. Aanbiedingen van iCreate. Een eigen ringtone gebruiken, kan namelijk wl. Dus wil je graag een persoonlijke ringtone, dan doe je dat nu heel gemakkelijk zelf. Wil je de nieuwste iPhone om een ringtone op te kunnen zetten.

Zo doe je dat Wachtwoordmanager: nooit meer je wachtwoorden kwijt. Je hoeft dus niets te synchroniseren. Waar je vroeger gemakkelijk een eigen ringtone kon instellen, lijkt dat tegenwoordig bijna onmogelijk.

Hoewel je iPhone wordt geleverd met diverse ringtones, zijn ze nou niet heel spectaculair te noemen. Categorien iTunes. Workshops iTip: Andere ringtone voor bellen op Mac, youtube liedje als ringtone iphone. Heb je de perfecte starttijd gevonden. Koppel je iPhone aan iTunes op je laptop en klik op het telefoonicoon dat rechts van de drie puntjes staat.

Kort de muziek in

Want als je het moet kopen houdt het op voor mij. Herhaal stap 2. Wanneer u de gedownloade YouTube-muziekbestanden naar ringtones moet converteren, moet u de ondersteunde ringtone-indelingen kennen.

In de afspeelbalk kijk je vervolgens welk moment het allerbeste stuk is uit het liedje. Dit gaat niet meer.

 • In de afspeelbalk kijk je vervolgens welk moment het allerbeste stuk is uit het liedje.
 • Ook iets voor jou?
 • De YouTube-downloaders werken mogelijk niet binnen korte tijd.
 • Begint het toch een tel te vroeg of te laat?

Klaar is Kees: je hebt nu een nieuwe ringtone. Druk erop om hem als algemene ringtone te gebruiken. Sleep het. Als u sommige YouTube-video's wilt aanpassen aan een beltoon voor uw smartphone, kunt u meer leren over 3 efficinte methoden om de video's offline te extraheren. Want als je het moet kopen houdt het op voor mij. Blu-ray Master Screen Recorder is een werkbare oplossing om YouTube-muziek als ringtone naar het gewenste youtube liedje als ringtone iphone te downloaden.

Wanneer u de gedownloade YouTube-muziekbestanden naar ringtones moet converteren, moet u de ondersteunde ringtone-indelingen kennen.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Stap 1 Download en installeer de YouTube-muziekrecorder, u kunt het programma op uw computer starten. Je hoeft dus niets te synchroniseren. De YouTube-downloaders werken mogelijk niet binnen korte tijd. Telefoon in het water gevallen?

In de afspeelbalk kijk je vervolgens welk moment het allerbeste stuk is uit het liedje! Ook iets voor jou. Scrolling Screen Capture - Hoe een scrolgebied vast te leggen met Snagit. Kort de muziek in Heb je de perfecte starttijd gevonden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Tessa:

  Nadat u de YouTube-muziekbestanden heeft gedownload, hoe kunt u een YouTube-muziekbestand in een beltoon veranderen en naar uw iPhone of Android-telefoon overbrengen?

  Antwoord
 2. Kevin:

  Een ringtone mag maximaal 40 seconden zijn, maar je hoort alleen het eerste deel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *