Puzzel laten maken 2000 stukjes

Datum van publicatie: 02.12.2020

De fotopuzzel van stukjes is al een aardige uitdaging en een goede optie voor de meer ervaren puzzelaar.

Deze puzzels worden gelegd geleverd op een kartonnen plaat, geseald in plastic.

Fotopuzzel Ravensburger - Originele kwaliteit met jouw foto. Klik snel op personaliseren en daar kom je terecht in onze handige editor. Wij hebben de grootste puzzels!

Gewoon een foto uploaden, het formaat en verpakkingsdesign kiezen en meteen online bestellen. Design en boodschap voor de doos kiezen.

De Ravensburger fotopuzzel:puzzel laten maken 2000 stukjes, dus daar kan ik nog niks over zeggen, die voel je ook en hoor je zelfs. Kies dan voor de fotopuzzel met luxe doos. Tover je beste vakantieherinneringen terug, of doe je liefje een best-of-jullie-momenten-saampjes cadeau! De puzzel zelf is nog niet gemaakt, terwijl de kleine stukjes langzaam een groot geheel worden.

In 3 makkelijke stappen naar een fotopuzzel stukjes Eigen foto selecteren en uploaden.

Standaard geleverd met een echte luxe puzzeldoos met daarop je eigen foto en het aantal puzzel stukjes. Het oppervlak is voorzien van een lichte structuur voor aangenaam gebruik.

Een puzzel met eigen foto - het perfecte cadeau-idee in originele Ravensburger kwaliteit

Zeer origineel cadeau en ideaal voor de puzzel liefhebber. Klik snel op personaliseren en daar kom je terecht in onze handige editor. Geniet van de tijd dat je in je herinneringen op kunt gaan, terwijl de kleine stukjes langzaam een groot geheel worden. Bij ons komt een persoonlijke herinnering tot leven in de vorm van een fotopuzzel bestaande uit stukjes, een fotopuzzel van stukjes of een eenvoudigere fotopuzzel van stukjes. Of laat die groepsfoto van het vorige familiefeest eens een keer in het groot zien.

Het oppervlak is voorzien van een lichte structuur voor aangenaam gebruik.

Na het kiezen van een geschikte foto kun je deze eenvoudig in de intutieve ontwerptool uploaden. En inderdaad, je kunt de kwaliteit van de Ravensburger fotopuzzel ook echt horen. Sneller nodig. Het is heel simpel. Puzzel 48x cm panorama of 90x67 cm met doos met eigen foto voorkant doos.

Klassieke fotopuzzels

Nog meer producten. Wanneer je de juiste afbeelding voor de fotopuzzel gevonden hebt, en een formaat hebt uitgezocht, kan de bestelling worden afgerond. Deze onderneming uit de bijna gelijknamige stad Ravensburg in het Zuiden van Duitsland, is een bekende producent van bordspellen. Meer weten?

De fotopuzzel stukjes is ideaal voor gevorderde puzzelaars Je kunt voor puzzel laten maken 2000 stukjes Ravensburger puzzel met eigen foto kiezen uit een horizontaal en verticaal formaat Als de stukjes fotopuzzel klaar is, biedt posterXXL een hoogwaardig en persoonlijk cadeau!

Fotopuzzel LUXE 31x42 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos. Op de bewaardoos wordt standaard de door jou uitgekozen afbeelding van de fotopuzzel afgedrukt.

Koop dit product nu en verdien Spaarpunten. Met de fotopuzzel van echte Ravensburger-kwaliteit, is die ca.

Ravensburger Fotopuzzel

Puzzel 24 stukjes foto op doos 30x42 cm : 34,95 24, Onze grootste fotopuzzel stukjes my Ravensburger puzzel. Geweldige doos, kies je stijl, voeg tekst toe!

Oktober - Fotopuzzel met puzzelstukjes 48x68 cm, x pixels minimaal Puzzelgrootte gelegd : 70 x 50 cm Fotopuzzel van stukjes Printoppervlak: 98 x 75 jayjay boske wiki Resolutie: x pixels optimaal. Fotopuzzel 15x21 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos.

Wij zorgen er vervolgens voor dat de foto met de grootste zorg gedrukt wordt. Fotopuzzel met puzzelstukjes 19x28 cm, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt. Levertijd Levertijd van de puzzel kaarten is werkdagen, puzzel laten maken 2000 stukjes. Printgegevens voor je fotopuzzel: Puzzel laten maken 2000 stukjes van 49 stukjes Printoppervlak: 17,8 x 17,8 cm Resolutie: x pixels optimaalmet luxe doos waarop de foto wordt afg.

Online je eigen gepersonaliseerde puzzel maken van een foto?

Geniet van de tijd dat je in je herinneringen op kunt gaan, terwijl de kleine stukjes langzaam een groot geheel worden.

Hierdoor hebben deze luxe puzzels een levertijd van werkdagen. Productdetails Fotopuzzel Ravensburger. Fotopuzzel met 12 puzzelstukjes, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt.

Fotogeschenk heeft 4 verschillende puzzels in haar assortiment. Ze kunnen niet met de spoed optie worden besteld. Ze kan niet met de spoed optie worden besteld.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Donia:

    Puzzel 24 Magnetisch.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *