Wat is het toppunt van grofheid

Datum van publicatie: 03.03.2021

Een eendagsvlieg die zijn dag niet heeft! Wat is het toppunt van egoïsme?

Wat is het toppunt van geduld? Een paling in een emmer met snot. Leuke spreuken in de overtreffende trap van alles wat maar grappig is. K - k Wat is het toppunt van klagen? Wat is het toppunt van grof zijn?

Met zijn tween de bus instappen en er met zijn drien weer uitkomen. Zeg ik lekker niet. Toppunt van Wat is het toppunt van egosme. Wat is het toppunt van lenigheid. Op je kop gaan staan en wachten tot dat je sokken afzakken?

Wat is het toppunt van binnenpret? Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten? Abonneren op: Posts Atom.
 • Wat is het toppunt van grofheid? Een ouderavond in een weeshuis organiseren!
 • Struikelen over draadloos internet Wat is het toppunt van kort?

Zoek een mop

D - d Wat is het toppunt van dankbaarheid? Je schoonmoeder met je gloednieuwe BMW een ravijn in zien rijden! Cadeautjes Tegels bedrukken Kleding bedrukken Mokken bedrukken Alle producten Een olifant bekogelen met watjes en wachten tot hij omvalt Een vis op de muur tekenen en wachten tot hij wegzwemt Een ei pellen met een bokshandschoen aan Op je kop gaan staan en wachten tot je sokken afzakken Een olifant met een watje doodgooien, en hem dan met een theelepeltje begraven Een dove roepen en wachten tot die komt Wat is het toppunt van gezelligheid?

Je benen in je nek leggen en op je ballen weglopen.

 • Wat is het toppunt van automatisering?
 • Het wc-papier aan twee kanten gebruiken.

Wat is het toppunt van borsten. Wat is het toppunt van dierenmishandeling. Paaltjesvoetballen op een kerkhof. Zet bij YourSurprise een leuke spreuk op een echt tegeltje en geef zo je eigen unieke tegelspreuk cadeau.

Een ouderavond in een weeshuis organiseren?

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Alle plantjes water geven, behalve de afrikaantjes. Lees het hier en beleef veel plezier aan deze spreuken die het toppunt van grappigheid, meligheid, flauwheid en humor zijn. Je schoonmoeder met je gloednieuwe BMW een ravijn in zien rijden! Op de gayparade geen flikker kunnen zien Wat is het toppunt van blond zijn?

Vrijen als je de hik hebt Met een zwangere vrouw trouwen. T - t Wat is het toppunt van tegenslag. Wat is het toppunt van lef. Wat is het toppunt van sneuheid. Wat is het toppunt van overspel. Een olifant bekogelen met busreis naar berlijn goedkoop en wachten tot hij omvalt Een vis op de muur tekenen en wachten tot hij wegzwemt Een ei pellen met een bokshandschoen aan Op je kop gaan staan en wachten tot je sokken afzakken Een olifant met een watje doodgooien, wat is het toppunt van grofheid, en hem dan met een theelepeltje begraven Een dove roepen en wachten tot die komt Wat is het toppunt van gezelligheid?

Leuke toppunt van moppen en spreuken

Over mij Unknown Mijn volledige profiel weergeven. Een kietelaar die terugkietelt Wat is het toppunt van dierenmishandeling? Dat de cursus 'omgaan met teleurstellingen' niet doorgaat Het toppunt van het toppunt van het toppunt?

Wat wat is het toppunt van grofheid het toppunt van zelfvertrouwen. Een ouderavond in een weeshuis organiseren. Alle plantjes water geven, behalve de afrikaantjes. Wat is het toppunt van glibberigheid. B - b Wat is het toppunt van beleefdheid.

Gekke Mensen 3 februari om Een blinde een knal voor zijn kop geven en zeggen: "Die zag je niet aankomen h. Een olifant doodgooien met watjes en hem daarna begraven met een theelepeltje. Bekijk de populairste films nu online.

De beste moppen van Nederland!

Struikelen over draadloos internet Wat is het toppunt van kort? Maar het kan nooit zo grappig zijn als de leuke spreuken die hierboven vermeld staan in de categorie 'Het toppunt van" bij Leukespreuk. Een politieagent een pen geven om de boete uit te schrijven!

Een abortus kliniek met een wachtlijst van 9 maanden.

Bij triviant of trivial pursuit komen ook de meest uiteenlopende vragen voor. C-c Wat is het toppunt van carriere maken. De spreuken die beginnen met de vraag: "wat is het toppunt van.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Harm-Jan:

  Iets doms doen, en dan zeggen: Tja, bruin hè? Vrouwonvriendelijk Weer Werk Wie is de Mol?

  Antwoord
 2. Senta:

  Een olifant doodgooien met watjes en hem daarna begraven met een theelepeltje.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *