Youtube sokken breien op rondbreinaald

Datum van publicatie: 27.09.2020

Zodra je de eerste steek van de voorste naald breit, sluit je direct de cirkel. De steken van je eerste sok zitten op de naaldpunten die dus naar rechts wijzen. Ik ga het ook proberen.

Skip to content. Onderaan dit bericht kun je ook de foto-tutorial of het patroon in pdf downloaden! Dat is dus je magic loop. Dus vandaar dat ik de draad meestal van de buitenkant haal.

Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macramé, punchen, weven of kumihimo?

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Deel 6 15 april: Het breien van motieven en patronen in sokken met Jacquard techniek en kleurwissels. Bekijk snel ons blog waar je meer informatie kan vinden over breien, haken en overige handwerktechnieken. Hoi Anna! Een tweede voordeel is dat je sokken mooi gelijk worden met deze methode. Als je deze twaalf gebreid youtube sokken breien op rondbreinaald, merk je dat de andere naald vrij is gekom.

Ga nu verder met de eerste naald boordsteek en blijf nog 5 rondes in boordsteek breien zodat je 6 toeren boordsteek hebt.
  • Ronde 1 afhalen, 4 averecht,  2 averecht samen breien, 1 averecht, draai. Zo kun je zelf de moeilijkheidsgraad van je sok bepalen.
  • Dank voor de duidelijke uitleg.

Info vooraf

Nu komt de magic loop alvast om de hoek kijken. Nee, dat is niet de bedoeling. Of heb je wel eens sokken gebreid maar wil je je techniek even opfrissen? Ik heb gewoon je aanwijzingen gevolgd en t werkt!!! Bovendien vind ik een rondbreinaald wat overzichtelijker.

  • Bedankt voor je compliment!
  • Morgenochtend verder proberen bij daglicht. Bovendien vind ik een rondbreinaald wat overzichtelijker.

Nu heb je de eerste helft van de toer af. Skip to gratis livestream nederlands elftal. Ronde 1 afhalen, 1. Meedoen is gratis en je hoeft je dus niet aan te melden voor de KAL. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Sokken Breien instructievideo’s

Elke week komt er een deel van het patroon online, inclusief instructievideo, zodat je op jouw eigen tempo mee kunt breien. Normaal gesproken gebruik ik lange naalden en de rechter heb ik dan onder mijn oksel, zodat ik die naald gewoon los kan laten om de draad om te slaan.

Gelukkig kon ik al sokken breien, dus dat scheelde een hoop. Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag!

Dus leg je werk z neer dat de naaldpunten weer naar rechts wijzen en dat de draad weer vanaf de achterste naald komt! Veel plezier met breien. Ik snap er niks van, youtube sokken breien op rondbreinaald. Schuif alles een beetje recht en haal indien nodig je twee bollen garen uit de war.

Ga nu verder witte wijn lidl lekker de eerste naald boordsteek en blijf nog 5 rondes in boordsteek breien zodat je 6 toeren boordsteek hebt.

Helma haakt (en breit)

Dat is dus je magic loop. Download hier de foto-tutorial, of hier het patroon. Nu heb je een lus gecreëerd.

Welkom op de nieuwe website van Wolplein. Dus: pak de achterste naald nespresso met melkopschuimer mediamarkt de draad vandaan komt en trek hem naar rechts zodat de steken weer op de kabel schuiven. Probeer het dus een beetje strak aan te trekken. Dank je. Dank je wel. Nieuwere post Oudere post Homepage! Your email address will not be published. En veel succes en plezier vanavond, youtube sokken breien op rondbreinaald.

Sokken Breien Maattabel

Dank voor de hele duidelijke uitleg. Werkt niet. Je steken en je patroontje in tweeën delen is immers makkelijker dan in drieën.

Dank je wel voor de goede uitleg. Nu brei je de steken van de eerste sok zodat ze op de lege naald terecht komen. En heel leuk om te horen. Ik gebruik meestal een kabel van 80 centimeter.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *