Bewijs inschrijving studie han

Datum van publicatie: 22.02.2021

Je ontvangt een bericht over de hoogte van je collegegeld, dit kan enige tijd duren. Hiervoor heb je een geldig identiteitsbewijs nodig ID, paspoort, rijbewijs. Bevestig hierna je digitale machtiging.

Dat doe je in 6 stappen. Controleer dan eerst of je voldoet aan de toelatingseisen van deze studie en welke stappen je dient te doorlopen. Vraag hem dan meteen aan. De collegekaart is geen Bewijs van Inschrijving. Projecten Lectoraten Mensen Publicaties Onze focus. Op het moment dat je gaat afstuderen kun je een uitschrijfverzoek doen in Studielink. Je gezicht is, met kin, mond, neus, ogen en wenkbrauwen, volledig zichtbaar - ook als je hoofd is bedekt - en is recht van voren gefotografeerd.

Je kunt je bewijs inschrijving studie han ook opladen bij de oplaadpunten in de HvA- en UvA-gebouwen. Welke vragen  heb je nog.

Dan moeten we wel weten wat er speelt. Vraag op mijnhvapas. Na 1 oktober kun je je kaart uitsluitend activeren bij een Servicepunt of Klantenservicebalie op een HvA-locatie.

Laat het ons op tijd weten. Check hier de aanmelddeadlines Meld je direct aan.

Welke vragen  heb je nog?
  • Zoek een opleiding, cursus etc. Tijd om je voor te bereiden op je studie.
  • Tijd om je aan te melden.

Direct naar

Tijd om alles nog een keer voor jezelf op een rijtje te zetten. Zoek een opleiding, cursus etc. De collegekaart gebruik je: om je te legitimeren voor onderwijs en studiecentra op alle HvA-locaties.

Met je nieuwe kaart heb je automatisch weer beschikking over je betaaltegoed als er geen tegoed is afgehaald. Hoe krijg ik een nieuwe collegekaart? De Studiekeuzecheck. Creating Tomorrow.

  • Ga vervolgens naar Studielink en log in op je Studielink account.
  • Voor numerus fixus opleidingen moet je je al veel eerder aanmelden dan voor reguliere opleidingen.

Om zeker te weten dat jij een keuze maakt die bij je past, bewijs inschrijving studie han wij alle studenten kistjes met slot hun definitieve aanmelding nog 1 laatste check doen. Wil je je niet opnieuw inschrijven. Delen Delen op facebook Delen op twitter Delen op linkedin Delen via email! Projecten Lectoraten Mensen Publicaties Onze focus. Meld bijzondere omstandigheden.

De kaart is geldig zolang je ingeschreven bent bij de Hogeschool van Amsterdam. Wanneer je gaat studeren bij de HvA moet je een collegekaart aanmaken.

Weet jij het antwoord?

Projecten Lectoraten Mensen Publicaties Onze focus. Voor alle voltijd bacheloropleidingen zijn er minimale eisen waar je aan moet voldoen. Wat zijn je verwachtingen van de studie?

Om gebruik te maken van de functionaliteiten op de kaart, moet je deze eerst online activeren.

Vraag hem dan meteen aan. Heb je de knoop doorgehakt. Het kan ook zijn dat je voor jouw opleiding meedoet aan een selectieprocedure of Onderzoek aanvullende eisen. Stap 5 :  Check je studiekeuze Tijd om alles bewijs inschrijving studie han een keer voor jezelf op een rijtje te zetten.

Servicedesk FS T: servicedesk-fs hva. Wil je je inschrijven voor een andere studie.

Stel je vraag via WhatsApp

Hoef je je nog maar voor een paar maanden in te schrijven in het nieuwe studiejaar? Foto's met Snapchat of een gelijksoortig filter zijn niet bruikbaar. Let op: Heb je een adres in zie het buitenland opgegeven? Let op : voor tentamens worden alleen ID, paspoort of rijbewijs gezien als geldige identiteitsbewijzen. Is jouw inschrijving definitief?

Projecten Lectoraten Mensen Publicaties Onze focus. Stap 2 :  Check de toelatingsvoorwaarden Voor alle voltijd bacheloropleidingen zijn er minimale eisen waar je aan moet voldoen. Heb je je foto gepload tussen 17 augustus en 24 augustus dan is je kaart verstuurd op dinsdag 1 september. Meer over toelatingsvoorwaarden Voorwaardelijke toelating in coronatijd. Naar 'Mijn Aanmelding' Beheer je aanmelding. Waar gebruik ik mijn bewijs inschrijving studie han voor. Let op: Bij tentamens geldt alleen een ID, bewijs inschrijving studie han, paspoort of rijbewijs als geldig legitimatiebewijs.

Behaal je in juli of augustus je laatste Bachelortentamens.

Servicedesk FS

Bij een onduidelijke of ongeschikte foto is je kaart niet geldig. Start je in september met je opleiding, en heb je voor 10 september je collegekaart aangevraagd, dan krijg je je kaart thuisgestuurd op het adres dat je in Studielink hebt opgegeven.

Heb je je foto geüpload tussen 3 en 10 september dan wordt je kaart maximaal 2 werkdagen na je aanvraag verstuurd.

Let op : voor tentamens worden alleen ID, paspoort of rijbewijs gezien als geldige identiteitsbewijzen. English Deutsch? Je ontvangt per e-mail bericht wanneer je je nieuwe collegekaart kunt ophalen. De locaties van de servicepunten vind je hieronder.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Joséphine:

    Je ontvangt een bericht over de hoogte van je collegegeld, dit kan enige tijd duren. Is de collegekaart ook het Bewijs van Inschrijving?

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *