Bus en trein abonnement arriva

Datum van publicatie: 12.01.2021

Hier staat vermeld of je het ook bij andere vervoerders kunt gebruiken. Lees hier hoe het werkt. Vraag een reisadvies op via onze OV-reisplanner.

Na het checken van je dienstverband en je trajectkeuze worden de kosten maandelijks verrekend. Vrij reizen in de weekenden. Print sluiten. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt.

Waddeneilanden Te verkrijgen in maand en jaarversie Kosten zijn afhankelijk van type abonnement. Alle informatie over abonnementen en kortingen vind je op www.

Door het toevoegen van de nieuwe abonnementen hebben reizigers meer keuze om voordelig te reizen en daarom gaat het kilometertarief voor het saldo reizen iets omhoog per regio, bus en trein abonnement arriva. Print sluiten. Wat kost het. Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies.

Bekijk NS-abonnementen Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Je reist vrijwel dagelijks Minimaal 20 moord op frans ferdinand.

 • Als student kun je met dit product vrij reizen met het openbaar vervoer, in alle bussen, trams, metro's en de meeste veerboten.
 • Arriva Sterabonnement trajecten Groningen Een abonnement voor oa.

Waar vindt u meer informatie?

Je GZP krijg je binnen 2 tot 3 weken thuisgestuurd. Onbeperkt reizen in bus, tram, metro en trein. Arriva Sterabonnement trajecten Groningen Een abonnement voor oa. Je bestelt je abonnement uiterlijk de 5e van de maand ervoor. Voor bepaalde bussen kan een toeslag gelden.

 • Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.
 • Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Waddeneilanden Te verkrijgen in maand en jaarversie Kosten zijn afhankelijk van type abonnement.

Onbeperkt reizen met de NS trein tussen station Poort en Oostvaarders. Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden. Productvoorwaarden Altijd Korting. Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Bekijk abonnementen in onze webshop.

Bevestigen

Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein. Daar kun je ook aangeven dat je op een NS-traject wenst te reizen. Voor bepaalde treinen, zoals de ICE en Intercity direct, geldt een toeslag.

Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie! Voor meer informatie lees je hier  ons privacybeleid. De Arriva-abonnementen kun je alleen gebruiken bij Arriva. Arriva en overige vervoerders De Arriva-abonnementen kun je in de meeste gevallen alleen gebruiken bij Arriva.

Die is afhankelijk van je traject en het gekozen openbaar vervoermiddel. Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden.

Wijzigingen

Medewerkers woonachtig vanaf Sittard en verder kunnen ook met de NS reizen. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Kijk snel of er een abonnement is dat bij jou past! En als nieuwe OV-gebruiker is het onder voorwaarden mogelijk dit uit te proberen. Home Nieuws Nieuwe abonnementen voor de regionale bus en trein in Gelderland, Overijssel en Flevoland Deze pagina printen.

Bekijk NS-abonnementen. Via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen. Wat betaal ik voor de reis van kinderen tot en met 3 jaar! Of neem contact op met onze klantenservice. Dit werkt weer den haag hele week anders dan bij een NS automaat. Mocht u er niet uitkomen kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Hier staat vermeld of je het ook bij andere vervoerders kunt gebruiken, bus en trein abonnement arriva.

Reiswijzer

Als je hieronder op de link klikt, wordt er een pdf gedownload. No cure, no pay. Aanvraagformulier abonnementen.

Als je al een persoonlijke OV-chipkaart hebt kun je het product Traject Vrij na je bestelling branderig gevoel plassen man uit de kaartautomaat.

Dit werkt iets anders dan bij een NS automaat. Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen. Startmogelijkheid: elke eerste maandag van de maand.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Barteld:

  Medewerkers woonachtig vanaf Sittard en verder kunnen ook met de NS reizen.

  Antwoord
 2. Sabah:

  Door de wijziging in tarieven kan het zijn dat je moet of kan overstappen op een ander abonnement.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *