Computer valt steeds uit

Datum van publicatie: 20.02.2021

Alleen zou me god niet weten welke programma's ik moet gaan gebruiken om te zoeken waar het probleem zit.. Soms kan 1 lekkende condensator al voldoende zijn, soms laat het moederbord het pas afweten bij 4, 5, 6 of meer lekkende condensatoren.

Liever een echt antivirus programma? Windows 10 Windows update foutmelding? Je computer valt uit, omdat deze een zwakke of defecte voeding heeft Het is misschien een beetje een open deur, maar wanneer je computer te weinig stroom krijgt, valt deze sowieso uit. Comment: Ingrid mijn pc blijft uitvallen ondanks dat mijn broer hem helemaal gereset heeft. Vorgekeer was de temp.

Als dat inderdaad gebeurt, dan zit het probleem dus niet in de PC, maar wel in het beeldscherm. Re: Computer die steeds uit valt Ongelezen bericht door mazzl » 15 jan Bedankt voor alle tips.

Computers en laptops zijn hele goede stofzuigers. Temparatuur zou het niet echt kunnen zijn pc word voldoende gekoeld. Als dit alles in orde is zou ik beginnen computer valt steeds uit memory te testen! Je kunt een test uitvoeren met Windows Geheugencontrole of Memtest Het zou bijvoorbeeld best kunnen dat hij uitvalt op het moment dat je een spelletje op wil starten. Steam is een van de grootste online game platform op dit moment.

Dat is het juist, ik graag geen blauw scherm niks..
  • Daarvoor kun je dus behalve CPU-fan ook andere fans in je kast plaatsen. Er is echter geen garantie dat hierna het moederbord weer goed werkt.
  • U zult de PC moeten openmaken om het stof uit de kast en onder de processor-ventilator te verwijderen. Spacerazer Member.

Vrageninfo

Dit gebeurd bij een temperatuur die aangegeven is door het bedrijf achter jouw processor. Hopelijk is nu het probleem dat de computer zichzelf steeds uitschakelt opgelost. Malwarebytes is getest op het echte internet in plaats van geconditioneerde vooropgezette tests! Haal je zijpaneel eens vd kast en richt een tafelventilator op je onderdelen. De meeste computers zijn tegenwoordig ontworpen om automatisch uit te schakelen als een van de onderdelen ervan oververhit raakt en te warm wordt.

De ventilator op de processor zit helemaal dicht en vol stof, de processor wordt niet meer gekoeld. Zien alle condensators op het moederbord er nog goed uit of zijn deze versleten?

  • Forums Mijn onderwerpen Gevolgde onderwerpen Gevolgde forums Huisregels. Als de CPU te heet wordt, reset de computer, maar dan valt hij niet uit.
  • Als de voeding defect of deels defect is, kan het zo zijn dat de computer niet aan gaat of regelmatig uitvalt.

Alle Fan's in de computer werken gewoon. Hulp nodig! Vind deze reactie leuk. Recente Reacties. Als reactie daarop zou een goed werkende PC een "shutdown" moeten uitvoeren en dus zichzelf netjes moeten uitschakelen.

Computer schakelt zichzelf steeds uit

Oudste Nieuwste. Of krijg je 1 of 2 sec een blauw scherm en valt hij dan uit?? Het is een nuttige functie en een die de meeste mensen gebruiken zonder het te weten. Huisregels Help.

Ken je de oorzaak, kan een van de redenen waarom uw computer willekeurig op zichzelf wordt uitgeschakeld zijn dat een of meer computeronderdelen oververhit beginnen te raken. Klik in het linker-menu op: Energiebeheer en slaapstand 5. Bij een laptop kan het verder ook zo zijn dat het ventilatierooster verstopt computer valt steeds uit geraakt met stof, computer valt steeds uit. Stefan - 11 september 0. Hierin is soms terug te vinden welk programma voor problemen zorgt.

Meer info Laatst bewerkt: 26 augustus Soms gaat de ventilator op de processor     dan nog heel even een aantal maal rond. Alle reacties Antwoorden op mijn eigen reactie s. De processor-ventilator , 1 of meer connectors zijn afgebroken Wanneer 1 of meer van de connectors van de processorkoeler zijn afgebroken, dan zit de koeler los op de processor.

Lekkende condensatoren op uw moederbord Voor wie meer wil weten, maar wat U hiermee bereikt is wel dat U     het laatste stroom van het moederbord aftrekt? Vermeld even het type processor erbij en we weten gauw of het daaraan ligt of niet, computer valt steeds uit. Koop een voeding computer valt steeds uit watt of, of nog liever : of watt. Computers en laptops zijn hele goede stofzuigers. Dit zal niet lukken, misschien is er een hardware component defect of misschien is uw computer genfecteerd met een virus of malware.

Laat het weten als er. Tegenwoordig zijn bijna alle computers voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. Het is ook mogelijk dat er iets mis is met de voeding, lees de onderstaande links even door.

Van de ene op de andere seconde valt de computer er dood bij neer, zonder enige waarschuwing vooraf. Wat voor voeding zit er trouwens in j e pc?

Vooral PC's kunnen na verloop van tijd erg veel stof aantrekken en naar binnen zuigen.

Computer valt steeds uit dit bericht op Social media of op een website. Het is misschien een beetje een open deur, valt deze sowieso uit, ik zit sinds deze week met een probleem en dat is namelijk dat mijn pc zomaar uitvalt. Ongelezen bericht door Captain Pervert 14 jan Hallo.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Meg:

    LINK - Pc valt soms spontaan uit en start zichzelf weer op. Dit is hoe!

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *