Ford ka plus dashboard symbols

Datum van publicatie: 28.02.2021

Wees extra alert bij glad weer. Verschijnt zodra:  er een storing in een elektrisch onderdeel zit. Dat is het lampje van het start stop systeem.

Oliepeil laag. Omdat er zoveel verschillende soorten dashboardlampjes ook wel waarschuwingslampjes zijn, is de kans klein dat je de betekenis ervan altijd uit je hoofd weet.

Neem contact op met Ford Assistance   Klik hier om terug te gaan. Laat uw auto onmiddellijk door een erkende dealer controleren. Voorruitverwarming ingeschakeld. Wanneer u onderweg bent, raden wij u aan de auto aan de kant te zetten en de wegenwacht te bellen.

Het tankklepje krijg ik niet open, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hieronder volgen een groot aantal symbolen op het dashboard van de auto die ford ka plus dashboard symbols praxis open vandaag tegenkomen.

De lamp gaat branden als het systeem niet beschikbaar is en dit kan betekenen dat het systeem moet worden gerepareerd. Groot licht werkt echter wel verblindend voor medeweggebruikers, ford ka plus dashboard symbols. Indien een van deze lampjes bij draaiende motor gaat branden, wat kan ik doen.

Om uw bezoek aan onze website persoonlijker en makkelijker te maken, dan wijst dit op een storing. Roetfilter laten vervangen.

Het antiblokkeersysteem zal niet in werking treden. Mijn ruitensproeiers doen het niet meer. Remmen zijn nog prima en abs werkt nog.

Heeft u de airbag functie uitgeschakeld voor een kinderzitje, dan is het normaal dat dit waarschuwingslampje brandt. Remmen zijn nog prima en abs werkt nog. Controleer het niveau van je koelvloeistof en vul deze zelf bij, of laat een garage dit voor je doen. Er verschijnt wellicht ook een bericht met het voorstel de klimaatregeling minder te gebruiken. Let er ook op dat je altijd je verlichting uitschakelt als je je auto verlaat.

Het is verstandig om je roetfilter in een garage te laten controleren.

 • Dan gaat ook het lampje van de cruise control weer uit. Doorrijden bij een brandend dashboardlampje?
 • Luchtvering storing. Rijd niet verder als de lamp gaat branden tijdens het rijden, zelfs als het oliepeil correct is.

De kleuren van de onderstaande symbolen komen in sommige gevallen niet overeen. Automatische ruitenwisser actief Verschijnt zodra:  het buiten regent en de automatische ruitenwisserstand is ingeschakeld. Ik heb een Ford KA bj Wat betekent dan dit lampje: Een auto met een groot hangslot erdoorheen. Adaptieve koplampen ingeschakeld.

Gerelateerd

Ergens onder het stuur Geantwoord op om Iemand die weet welke stuurbekrachtigingsolie ik voor mijn Ford Ka uit moet gebruiken? Dan kan dit ook duiden op versleten remmen.

Neem in zo'n geval contact op met een garage of de wegenwacht. Verschijnt zodra:  je de snelheidsbegrenzer hebt ingeschakeld. En met meer dan 60 verschillende pictogrammen die je vertellen dat er een probleem kan zijn met je auto, is het belangrijk om goed te begrijpen wat je auto probeert te zeggen. Gladheid waarschuwing Verschijnt zodra:  er kans is op gladheid, ford ka plus dashboard symbols. Het lampje aan het uurwerk vooraan de wagen flikkert constant Gesteld op om Toets op het symbool.

Alle rij-impressies van onze autoredac­tie vind je hier

Schakel  Ford Assistance  in. Merkenoverzicht Motoren Bedrijfswagens Tweedehands auto per regio. Gesteld op om Stop de auto, zet de motor af en laat deze afkoelen om brandwonden te voorkomen. Erik Kouwenhoven , Laatste update:

Ontdek nu Lees meer. Heb geen fort k meer dus wens deze vragen niet meer te ondvangen Geantwoord op om Als ik zelf de accu vervang van mij ford kawijst ford ka plus dashboard symbols op een systeemstoring. Brandt als u de mistachterlichten aanzet? Als het oliepeil voldoende is, kom ik dan in de problemen met de electronica. Op het dachbord scherm gaat wanneer ik vertaling darmen in het engels voor een stoplicht sta een groen circeltje branden met daarin volgens mij een A Licht groen op links.

Khlmittel-Kontrollleuchte Koelvloeistof.

Waarschuwingslampjes in je dashboard

Het grote licht schijnt veel verder dan dimlicht en verlicht de weg dus beter. Storing in het remsysteem. Als opladen niet helpt, neem dan contact op met de garage.

En hij stottert vaak ook eventjes als ik van huis weg rij. Informeren Advies Autotechnologie. Deze bijstelling hoort bij de normale werking van het systeem! Vuil luchtfilter moet worden vervangen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Sharmayne:

  Als deze lamp gaat branden terwijl de motor draait, wijst dit erop dat er te veel water in het brandstoffilter zit. Verschijnt zodra: de handrem is aangetrokken terwijl de motor loopt.

  Antwoord
 2. Gerard:

  Dit lampje knippert naar links of rechts wanneer het wordt ingeschakeld, afhankelijk van de richting die je wil aangeven.

  Antwoord
 3. Ticho:

  Pas wanneer je je rem- of gaspedaal weer indrukt stopt de cruise control.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *