Franse bulldog pup grijs

Datum van publicatie: 23.02.2021

Er wordt veel kritiek geuit op fokkers van blauwe Franse Bulldogs. The house of unique bulls Waalwijk. Nu weet ik niet of alle FCI stambomen wel zo betrouwbaar zijn als ik denk aan al die nesten waar ze vroeger Oostblokpups bijlegden.

Bieden Vandaag. Op aanvraag 20 okt. Lieve blauwe franse bulldog pups. Veelvoorkomende kleuren zijn: zwart, wit, blauw, fawn en gestroomd.

Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie. Schagen 16 okt. Franse Bulldog pups Mooie franse bulldog te koop volledig in orde: inge├źnt ontwormd gechipt en geregistreerd schriftelijke garantie kom langs om onze.

Franse bulldog pup gezocht Wij zijn op zoek naar een franse bulldog pup. Terug naar alle puppyadvertenties. Heeft u een nestje. Prachtig teefje beschikbaar, franse bulldog pup grijs. Franse Bulldog pups Prachtig nestje franse buldog pups ontzettend trots zijn wij op dit prachtige stevige nestje pups. Welkom op onze advertentie over de franse bulldog pups, op dit moment hebben wij een nestje met franse bulldog pups.

Op aanvraag 17 okt.

Over de Franse Bulldog

Kleuren zoals blauw donkergrijs , chocolate donkerbruin , lilac heel lichtgrijs en merle vlekjes zijn niet erkend door de Raad van Beheer, waardoor je er bijvoorbeeld ook niet mee kan showen. Erg lief en vrolijk mannetje beschikbaar! Spread the love. Deze zijn nu oud genoeg om te verhuizen. Rotterdam Vandaag. Op aanvraag 16 okt.

Althans, bij mij en ik neem aan ook bij andere fokkers van Franse Bulldogs.

  • Rotterdam Eergisteren. Vooral bij warm weer is het aangeraden om rustig aan te doen.
  • Bezoek onze website; www.

Gereserveerd Vandaag Dagtopper. Franse bulldog pups met FCI stamboom nog 2 reutjes Beschikbaar in onze franse bulldog kenn. Kasterlee Vandaag. Gabriel Langemark-Poelkapelle. Vooral bij warm weer is het aangeraden om rustig aan te doen.

Blauwe Franse bulldog pups

De kleur merle komt wel door kruisingen met een ander ras. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Op aanvraag Vandaag Dagtopper. Op aanvraag 16 okt.

Te gruwelijk voor woorden, waardoor de fokker totaal geen weet heeft van de achtergrond van de ouders en dus van de franse bulldog pup grijs. Pups krijgen europeespaspoort. Veel fokkers van de erkende kleurtjes koesteren een diepgewortelde haat jegens fokkers van blauwe bulletjes of elk ander, niet erkend kleurtje.

Moet wel langere neus hebben moet wel in huis. Hij hee Heel riskant, maar het gebeur.

Franse Bulldog pups te koop

De stamboom is het belangrijkst voor de fokker, zodat hij of zij weet welke voorouders er in de lijn van de honden zitten, o. Wij hebben prachtige franse bulldog pups, net klaar om het nestje te verlaten! Franse bulldog pups te koop.

De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Gezocht franse bulldog pup. Rotterdam Eergisteren. We zijn op courgette soep jamie oliver naar een goed tehuis of baasje voor lieve en speelse pups waarvan 2 reutjes en 6 teefjes zijn de pups zijn 8 weken. Zoekresultaten voor: Franse Franse bulldog pup grijs. Reutjes en teefjes. Fok ik ook blauwe Franse Bulldogs. Zie omschrijving 4 okt.

Wij zijn oud genoeg om naar ons nieuwe huisje te gaan. Over Het Hezehof.

Op zoek naar een gezond frans bulletje? Mooie franse bulldog pups. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Onze mama gaat ons natuurlijk missen maar wij zijn klaar om de wijde wereld te ontdekken.

Onze pupjes zijn sociaal opgevoed, gevaccineerd. Mooie blauwe franse bulldog pups met stamboom. Zeer mooi mannetje beschikbaar met een prachtige bloedlijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Alican:

    Uw e-mailadres:.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *