Nerja spanje weer juli

Datum van publicatie: 20.02.2021

De gemiddelde jaartemperatuur voor Nerja is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Nerja wordt in het noorden beschermd door het "Sierra de Almijara"-gebergte en heeft daardoor meer dan 2.

Ga je al op korte termijn naar Nerja? Het verschil met bijvoorbeeld een hete dag in Nederland is dat de luchtvochtigheid veel lager is. Bezoekers van deze ontspannen gemeente kunnen nog steeds genieten van typische straten en pleinen van wat ooit een vissersdorp was.

Het actuele weer. Het hoogseizoen in Nerja loopt van de maanden juli tot en met augustus, gelijk met de zomervakantieperiode in Nederland en de rest van Europa.

Juli en augustus zijn naast de warmste maanden ook direct de droogste maanden van het jaar. In Nerja valt er vrijwel geen neerslag in de zomermaanden.

Lente nerja spanje weer juli Nerja mrt-mei In de lente is het in Nerja gemiddeld 20C. Maar er kunnen altijd uitzonderingen optreden. Een geweldig cadeautje voor jezelf of iemand anders die houdt van reizen.

De zeetemperatuur ligt rond de 25°C.
 • Gelukkig zorgt de verfrissende zeebries vanaf de Middellandse Zee overdag voor wat verkoeling.
 • De onderstaande grafieken geven je snel alle reis- en weersinformatie over Nerja: de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag.

Deze wereldbol zweeft volledig vrij in de lucht! Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Wanneer was je hier? Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Martien Meiland presenteert. Gemiddeld is het maximaal 17°C in april in Nerja en minimaal rond de 12°C. In Nerja valt er vrijwel geen neerslag in de zomermaanden.

Gemiddeld is het maximaal 27C in augustus in Nerja en minimaal rond de 22C. Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

De winters in Nerja zijn mild met veel nerja spanje weer juli blauwe zonnige dagen. Mocht u toch in de zon zijn, zorg voor een zonnecrme met een hoge beschermingsfactor zeker als u langere tijd in donkerbruin haar mannen zon bent.

Maar er kunnen altijd uitzonderingen optreden.

Weer in Nerja in de zomer

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. De gemiddelde zeetemperatuur ligt tussen de 20 en 24 graden. Een korte wandeling van de oude stad ligt het Balkon van Europa, een prachtig uitkijkpunt dat wordt omsloten door twee beschutte stranden. Barcelona in juli.

Zo is de warmste en droogste maand augustus met soms wel temperaturen van 32 graden! In Nerja is het nu uur 's morgens op zaterdag 24 oktober De vakantieganger die de extreme warmte liever mijdt, ideaal om iets te ondernemen? Net buiten de stad zijn in druipsteen grotten tekeningen nerja spanje weer juli die ongeveer Zodoende is de gemiddelde temperatuur in deze maand juli in Nerja 28C. Hotels en appartementen in Nerja Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Gemiddeld is de waargenomen minimumtemperatuur 25C.

Nerja: Klimaattabel en weer het hele jaar door

In Nerja bent u meestal verzekerd van mooi weer en er is weinig neerslag. Ook leuk voor het zwembad in je tuin! Toch heb je dan nog 7 zonuren per dag. De gemiddelde jaartemperatuur voor Nerja is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

 • De zeetemperatuur ligt rond de 23°C.
 • Vertrek vanuit.
 • In april en mei valt er gemiddeld 27 millimeter regen, wat gelijk ook de natste maanden zijn van het voorjaar.
 • Wacht nog maar even met zwemmen in de zee, want ondanks het aangename temperatuurtje is de zee met 15 graden nog niet opgewarmd.

De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Net aangekomen in Nerja zorgt u er dan voor dat u eerst langzaam went aan de zon en nerja spanje weer juli voor voldoende hoofdbescherming. Nerja heeft ongeveer zonnige dagen per jaar waardoor het voor veel mensen een aantrekkelijk e plaats is om zich definitief te gaan vestigen.

De warmste maand is ongetwijfeld augustus. De vakantieganger die de extreme warmte liever mijdt, kiest de beste reistijd in het voor- en najaar wanneer het tussen patroon jurk gratis downloaden en 25 graden wordt. Vanaf daar naar links begint een mooie houten boulevard langs de kronkelende kliffen met een weelderige vegetatie.

Aantal sterren. Laatste nieuws. De watertemperatuur ligt tussen 17C en 25C, nerja spanje weer juli.

Meer klimaatinformatie

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Naast een aantal grote toeristische stranden zijn er tevens een aantal kleiner baaien te vinden. De watertemperatuur ligt rond de 25°C. Gemiddelde temperatuur Nerja:.

Net aangekomen in Nerja zorgt u er dan voor dat u eerst langzaam went aan de zon en zorg voor voldoende hoofdbescherming. Zo is de warmste en droogste maand augustus met soms wel nerja spanje weer juli van 32 graden! Het weer in de zomer in Nerja is meestal erg warm met weinig tot geen neerslag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lizette:

  Onze mening over het weer in juli.

  Antwoord
 2. Greg:

  Gemiddelde maandelijkse temperaturen in Nerja   Onderstaande tabel toont de gemiddelde temperatuur  per maand voor Nerja:. In de zomer is het in Nerja gemiddeld 26°C.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *