Youtube corry konings de wereld is leeg zonder jou

Datum van publicatie: 27.02.2021

In die tijd waren de kratjes nog geel en was het bier ook nog te drinken in de bruine flesjes. Deze plaat werd door Ben Cramer in en in de begin jaren '90 opnieuw uitgebracht en wederom werd het opnieuw een grote hit.

André Hazes zong in Jammer. De Limburgse Zusjes zongen in de Nederlandse cover Het lied van de mijnwerker. Jan Smit zong de Nederlandse cover Zeven Zonden. Fantasy Island werd opgepikt door de Britse popgroep Tight Fit die er een grote hit mee scoorde.

In kwam Rowwen hèze met de cover Kroenenberg. Mia en Leo zongen de cover Ga je mee naar Konjoktour. Vrijdag De 13e Mei Corry.

John Spencer die bekend stond om zijn jatwerk maakte samen met actrice  Lyda van Leersum Telephone Baby  in het Nederlands. Ook maakte hierop weer Don Mercedes een Nederlandse cover en zong hij nog in hetzelfde jaar De Telefoon. De Amerikaanse countryzangeres Lynn Anderson had in een wereldhit te pakken met het nummer Rose Garden, youtube corry konings de wereld is leeg zonder jou.

Anita Meyer zong in de Centimeters inches conversion chart cover De warmte in je hart.

Vlak na de begrafenis kwam deze mooie cover van My Way uit.

  • In zong Sandy Coast de cover van Eleanor Rigby. De Amerikaanse countryzangeres Tammy Wynette zong in haar grote hit Stand by your man.
  • De Oostenrijkse schlagerzanger Nik P.

Tips en aanvullingen zijn altijd welkom

Johan Kaart zong in de cover As 't effe kan Ian Whitcomb zong in Poor But Honest. De Amerikaanse zanger Austin Roberts zong in het welbekende nummer Rocky. Voor de plaatopname moest dit veranderd worden in: Vader is een nul. In had de Amerikaanse folkband  The Weavers een hit met The Hammer Song dat later door vele artiesten gecoverd is. In zong de Italiaanse zangeres Spagna het nummer Lupi Solitari.

Bert Heerink zong in de Nederlandse cover Snelweg.

  • Schmidt en Harry Bannink. In had Golden Earring een grote hit te pakken met Twilight Zone.
  • De Engelse band The Animals hadden in een hit met  Don't let me be misunderstood.

De Amerikaanse zangeres Janis Ian zong in het prachtige nummer Jesse  dat over een blane vrouw en een zwarte man gaat, dat in werd vertaald in het Ajax feyenoord ziggo bestellen en Martine Bijl  het prachtige nummer Liefste  op vinyl perste. Koos Alberts nam youtube corry konings de wereld is leeg zonder jou een Enkele Reis.

De Amerikaanse zanger Paul Evans had in het nummer Seven little girls Sitting in de back seat  dat in in Nederland werd vertaald door tekstschrijver Pierre Wijnnobel in  Zeven leuke meisjes zaten in m'n auto voor The Fouryo's.

Het waren allemaal een grote hit in ons land, maar de plaat bestond echter al jaren eerder van een buitenlandse artiest die in Nederland niet of weinig bekend is. Alannah Myles is een Canadese zangeres die in een grote hit had met Black Velvet. Edsilia Rombley zong in de cover Zorg dat je er bent. Zo zong ook Koos Alberts in zijn Nederlandse cover van Marylou.

Danny de Munk zong in Hé. Het refrein is grotendeels gebaseerd op de melodie van Auld Lang Syne. In is het Patricia Paay die in Nederland haar versie van Jolene op vinyl de groeven inzingt. Eminem en Dina Rae hadden in een hit met Superman.

Little Richard zong in zijn grote hit Lucille. In maakt ze met Brownie Dutch het nummer Corry Koningsdag. Haar deelname zorgt voor nieuwe optredens en interesse in de zangeres? De Franse zangeres Mick Micheyl zong in Je t'aime encore plus. Amsterdamse Hitmedley Koos Alberts.

Eric Beekes zong in de Nederlandse cover Vraag het de wind. Single van de week Het eindeloze Lalalalala dat de supporters op de tribune tijdens het EK en WK uit volle borst zingen.

  • De Franse popzanger Hervé Villard had in een grote hit met het nummer Reviens.
  • De Belgische zanger Phil Kevin zong in Zin in een feestje.
  • Patty Pravo   is een Italiaanse zangeres die in het nummer Pazza Idea uitbracht, Rita Hovink bracht het nummer in uit met als titel Laat me alleen.
  • Elly de Wit zong in de Nederlandse cover Colombino.

Paultje Kinderboerderij ouderkerk aan de amstel - Niet lullen maar poetsen.

I Love You! Benny Neyman zong in zijn prachtige cover van Vincent. De Griekse zangeres   Nana Mouskouri   had in een hit met Ximeroni. De Zweedse zanger Tommy Nilsson zong in tijdens het eurovisie songfestival het ingezonden lied En Dag. Ria Valk zong in Janus, pak me nog een Keer.

Ernestine Schumann-Heink zong in de acoustische versie van   Danny Boyin zong zij de electrische versie. In zong Willeke Alberti de cover Midi-Midinette.

Corry Konings

Lee Towers zong in de overbodige cover van Love Is All. De Britse zanger Peter Andre zong in   het nummer  Mysterious Girl waar hij in Nederland een grote hit mee scoorde. In komt het nummer Sempre uit van de Italiaanse zanger Paolo Valessi , natturlijk is het weer Marco Borsato die hier een grote hit in ziet en vertaald het in naar Vrij Zij.

De Duitse zangeres Ina Deter zong in Ohne mich. De Canadese zanger Brian Adams had in een grote hit met Heaven. Anita Meyer zong in de cover Now And Forever.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *