youtube adam zoekt eva paard naar het water leiden, zoekfunctie in slicer excel, maar je kan het niet dwingen te drinken.">

Zoekfunctie in slicer excel

Datum van publicatie: 21.02.2021

Eerst krijg je de groepsfase alfabetisch gesorteerd A tot en met H , en dan de knock-out fases in volgorde neit noodzakelijk alfabetisch! Een bijkomend voordeel van slicers, zeker tijdens het opzetten van de spreadsheet, is dat ze kunnen helpen bij het spotten van type fouten.

De overige kolommen worden automatisch mee gesorteerd. VBA gebruikt de omschrijving zoals vermeld achter Naam om in formules te gebruiken. Meer hulp nodig? Onmiddellijk na de filteractie of een wijziging in de filters of zelfs het uitzetten van een filter, zal Excel show de correcte rijen in de gegevenstabel tonen, gebaseerd op in dit geval alle 3 slicers.

Maar we missen nu nog de flexibiliteit van de slicer. Je kan een paard naar het water leiden, maar je kan het niet dwingen te drinken.

Omdat ik tegen formules ben die over gehele kolommen gaan zeer vertragend, zoekfunctie in slicer excel. Als je je Excel kennis en kunde wil vergroten bij het werken met slicer objecten, dan is er hier een oefening. Binnen dat andere bereik is het personeelsnummer hetzelfde maar kan de datum van en datum tot verschillen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Geavanceerd zoeken?

 • Een slicerkoptekst geeft de categorie van de items in de slicer aan.
 • Alle rechten voorbehouden.

Een misleidend opschrift waar veel meer achter zit dan je dacht!

Draaitabel maken in slechts 4 kliks Inzichten in nog geen minuut 19 juni  door Joost · Published 19 juni · Last modified 3 januari Beste Marco, de routine werkt blijkbaar, is dus goed geïmplementeerd. Als u al een slicer hebt in een draaitabel, kunt u dezelfde slicer voor het filteren van een andere draaitabel gebruiken.

Als we bijjkomend ook filteren op zeg maar 17 juni, betekent het dat maar 2 wedstrijden in Groep H overblijven:. Filteren via het contextmenu video Items zonder gegevens toch weergeven Breedte van de cel behouden bij vernieuwen van gegevens Filtervelden naast elkaar i.

Zie hier.

 • Niet meer nodig wanneer je het rapport baseert op een bron die is opgemaakt als Tabel. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is.
 • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. In het Voorbeeldbestand  zien we in het tabblad Basis een fictief omzet-overzicht, gesplitst naar Jaar, Maand, Regio en Soort product.

U mag geen bijlagen versturen. Excel voegt automatisch de filterknoppen toe aan de eerste rij van de tabel deze rij wordt geacht de kolomkoppen te zoekfunctie in slicer excel. Zie naar de bovenstaande slicers of in het Excel voorbeeldbestand.

Klik ergens in de draaitabel waarvoor u een slicer wilt maken. Terwijl er ook diverse andere methodes zijn om gegevens te filteren.

Van gegevens naar informatie

Omdat nu de slicers geselecteerd zijn, ziet u bovenaan Hulpmiddelen voor slicers. In dit artikel zal ik de meest gangbare toepassingen toelichten. Design: Node

Excel kent daarbij automatisch de naam Tabel1 aan dit gebied toe. Je hoeft namelijk niet meer te werken met de vervolgkeuzelijsten en krijgt een aparte set knoppen die je kan activeren voor je draai tabel. Forumsoftware: vBulletin, zoekfunctie in slicer excel, versie 4. Ik wilde al langer een artikel schrijven rond het gebruik van slicers in Excelen daarom dacht ik: waarom zou ik de 2 onderwerpen niet combineren.

Klik op het tabblad Tabel op Slicer invoegen?

Probeer deze eens: Code:. Herinner mij? Activiteit Profiel Meldingen Forums Instellingen.

U mag geen bijlagen versturen. Even een test gedaan met Wereldkampioenschap voetbal: filteren zoekfunctie in slicer excel slicers.

Bijvoorbeeld, krijg je onmiddellijk 1 of meer record s waar je de typefout gemaakt. Slicer items zonder data worden grijs weergegeven,en kan je verbergen. Ik heb een module aangemaakt. Binnen dat andere bereik is het personeelsnummer hetzelfde maar kan de datum van en datum tot verschillen.

Alvast bedank.

Zoekfunctie Excel

Had er natuurlijk ook vóór mogen staan. Bijgevoegde bestanden beperkte data test pcb. Slicer items zonder data worden grijs weergegeven,en kan je verbergen.

Slicer instellingen middels rechtermuisklik op de slicer brengt dit dialoogvenster: De hoofding tonen blijkt optioneel te zijn. Voor ons eerste overzicht vinken we het Jaar. Alvast bedankt voor uw hulp.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Izabella:

  Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Slicers in excel invoegen Maak een flexibel filter op je draaitabel door Joost · Gepubliceerd 10 februari · Bijgewerkt 21 februari

  Antwoord
 2. Matthéüs:

  Ik denk dat mijn voorbeeld niet helemaal duidelijk is geweest.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *