Badr hari vs hesdy gerges

Datum van publicatie: 12.01.2021

Revanche In de derde ronde ronde sloeg de vermoeidheid toe en vocht Gerges de wedstrijd uit met een zichtbaar gehavende neus.

De wedstrijd zal namelijk live op Ziggo Sport worden uitgezonden.

Volledig scherm. Blijf ingelogd. Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Hari won dat gevecht op punten.

Hari won dat gevecht op punten. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Stuur mij een kopie. De vijfkoppige jury was uiteindelijk unaniem in zijn beslissing: Hari was de sterkste! Dat zie je ook in andere sporten terug.

Dit gevecht was georganiseerd door het gerenommeerde Glory, waar Rico Verhoeven de wereldkampioen is. Het kamp van Verhoeven houdt zich op de vlakte wat betreft de aantijgingen tegen enkele zwaargewichten binnen de vechtorganisatie. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Hoe Tadej Pogacar Et­ten-Leur van twee truien beroofde, of toch niet...

Lazaar werd voor vier jaar geschorst. Sluit Je naam. Mijn account Vakantieservice Adverteren Losse verkoop. Namens zijn woordvoerder laat Verhoeven weten dat het buiten kijf staat dat hij zich ver bij doping vandaan wil houden.

Dat lukte de Alkmaarders voor het laatst in augustus. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Sluit E-mail.

 • Het systeem zou dus sluitend moeten zijn voor iedereen. Het duo hangt langdurige schorsingen boven het hoofd.
 • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluit E-mail. In de urine van Badr Hari en Hesdy Gerges, beiden onder contract bij kickbocksorganisatie Glory, Milan van Helder 0. Posted On februari 27. Hari stond na de eerste ronde even in de touwen om zijn balans te vinden en in de tweede ronde lag hij even op de grond na een draaitrap.

Het kan eitje koken hardgekookt niet anders dan dat er ook een nieuw gevecht met Rico Verhoeven zal komen, badr hari vs hesdy gerges.

Op welke zender is Badr Hari vs Hesdy Gerges op televisie te zien?

Wat vindt u van deze website? Ziggo Sport is gratis voor Ziggo abonnees en te zien op kanaal Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Terugkeer na gevangenisstraf Hari heeft na zijn gevangenisstraf ongeveer vier maanden getraind voor de wedstrijd tegen Gerges.

Voor Hari was het zijn eerste wedstrijd sinds zijn verloren partij tegen Verhoeven eind en zijn eerste sinds het aflopen van zijn gevangenisstraf in november vorig jaar. Hij gaat er vanuit dat dit ook het geval is bij zijn tegenstanders. Behalve Gerges, en Hari zou ook Mladen Brestovac betrapt zijn!

De wedstrijd is aanstaande zaterdag in Nederland live op televisie te zien. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer badr hari vs hesdy gerges favoriete nieuwsbrieven. Terugkeer na gevangenisstraf Hari heeft na zijn gevangenisstraf ongeveer vier maanden getraind voor de wedstrijd tegen Gerges.

Sluitend systeem

Giro etappe Kelderman pakt roze trui van Almeida. Home Over ons Contact Tip voor de redactie. Facebook 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Tot frustratie van velen: heeft iemand je brief al gelezen?

 • Inloggen Log in of maak een account aan.
 • Post Views:
 • Aanstaande zaterdag zullen de vechters voor het eerst weer tegenover elkaar staan.
 • Hesdy Gerges, die evenmin een verleden heeft zonder contact met justitie, kent geen goede reeks als kickbokser.

Voor de jarige Badr Hari was dit gevecht zijn rentree in de ring. Beide kickboksdertigers stonden in maart vorig jaar tegenover elkaar! Sluit E-mail. Volgens Nieuwsuur kan deze zaak - die momenteel bij een onafhankelijke rechter ligt - tot schorsingen van maximaal vier jaar leiden. Ziggo Sport is gratis voor Ziggo abonnees en te zien op kanaal Post Views: Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant.

Restricties zijn er wel, badr hari vs hesdy gerges, maar de sportshow gaat gewoon door.

Top 5 best gelezen

Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.

E-mail ontvanger. Deze wedstrijd kende een controversieel einde. Posted On februari 27, Milan van Helder 0.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Marèll:

  Je e-mail. Zijn partij tegen Amsterdammer Hesdy Gerges betekende in zijn terugkeer in de sport.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *