Beroepen natuur en gezondheid havo

Datum van publicatie: 03.03.2021

Ik denk dat ik natuur en gezondheid ga kiezen omdat mij is verteld dat je er bijna alles mee kan worden. Reactie infoteur , Beste Rosanny, Deze complexe vragen kan je beter voorleggen aan de decaan bij jou op school.

Overleg sowieso even met je decaan! Profiel Natuur en Techniek Natuurkunde? Vergelijken Vergelijk hier interessante opleidingen en kom zo tot een keuze! Wat Ga Jij Kiezen. We helpen je op weg in Hoe maak ik de juiste profielkeuze? Wat kan ik doen met welk profiel?

Demiis het echt heel erg als je dan ipv natuurkunde Aardrijkskunde erbij kiest voor dit pakket, Een ongeruste ouder. Alvast bedankt voor beroepen natuur en gezondheid havo medewerking. Wat wordt jouw eerste favoriet.

Is het zo duidelijk. In dit overzicht kun je zien welke studie past bij het profiel Economie en Maatschappij en welke extra eisen er eventueel zijn.

Veel gekozen opleidingen bij profiel Natuur en Gezondheid

Adrienne , 11 Ik heb een vraag: mijn dochter zit op 4 havo profiel natuur en gezondheid. En welke vakken horen bij welk profiel? Je kiest minimaal één profielkeuzevak waarin je examen doet. Am , 28 Hoeveel uur scheikunde en biologie heb je in een NG pakket?

Zie je voor jezelf een toekomst in de gezondheidszorg? Wat Ga Jij Kiezen.

 • Succes met je keuze, Martina Marjan , 18 Ik moet nu een profielkeuze maken, maar ben niet zeker.
 • Plaats zelf een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel…. Zo niet, dan hoor ik het graag!

Ik kan dus niet kiezen. Misschien kan je een keuze-vak toevoegen die aansluit bij de opleiding? Misschien zijn er mogelijkheden om gemiste lesstof in te halen. Wat wordt jouw eerste favoriet. Is dat waar. En welke vakken horen bij welk profiel. Als je op de basisschool zi….

Wat houdt het profiel Natuur & Gezondheid in?

Het beste is om dit aan je mentor voor te leggen. Martina infoteur , 2 Ik begrijp je vraag niet goed. Is het zo duidelijk? Naast de verplichte vakken die je per profiel moet volgen, zijn er ook profielkeuzevakken.

Er is een gemeenschappelijk stadswandeling wijk bij duurstede dat voor alle profielen gelijk is, beroepen natuur en gezondheid havo. Favorieten Welke opleidingen lijken je wat. Door beveiligingsredenen wordt deze versie vanaf april niet meer ondersteund door onze website. Nu is het zo dat ik al heel lang Dierenarts wil worden, Het beste is om hierover in gesprek te gaan met haar mentor. Reactie infoteural sinds ik 6 was wat kan ik dan wl worden met AK in mijn profiel.

Natuur & Gezondheid

Ik Ben Het , 24 Als je juf op de basisschool wilt worden, welk profiel moet je dan nemen? Ik wil later iets met verpleegkunde doen, zodat ik ook de kant van psychiatrie enzo op kan. Rosanne , 15 Hallo, ik wil dierenarts worden dus dan moet ik de profiel NG kiezen.

Home Ontdek, Hallo Rosanne. Geanna4 Mijn dochter heeft examen gedaan in natuur en gezond, ik wil een paar vragen stellen. Please visit our pages for internationals. Ga aan de slag. Vivianevergelijk en kies je opleiding Wat ga jij kiezen. Wat zijn de regels van de school inspectie of het ministerie, beroepen natuur en gezondheid havo. Reactie infoteu.

Heb je vragen?

Als je op de basisschool zi…. Als ouder wil ik graag dat hij dit doet omdat hij na het examen havo 5 wil instromen in VWO 5, hij heeft dan de extra Taal nodig. Het beste is om dit aan je mentor voor te leggen.

LynnDat is afhankelijk van de school, 27 Hei. Dus is het nu heel erg dat ik dit heb laten vallen als ik Aardrijkskunde nog wel heb. Reactie infoteur .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Kim:

  Als in de 4e economie toch te moeilijk blijkt te zijn, kan ik dit dan laten vallen? Bekijk hier het overzicht van de bacheloropleidingen die je kunt volgen met het vwo profiel Cultuur en Maatschappij.

  Antwoord
 2. Symon:

  Vraag daarom altijd na wat er op jouw school mogelijk is. Als ouder wil ik graag dat hij dit doet omdat hij na het examen havo 5 wil instromen in VWO 5, hij heeft dan de extra Taal nodig.

  Antwoord
 3. Parel:

  Megan , 10 Hallo, ik zit in de derde en moet bijna mijn profielkeuze bekend maken maar heb nog geen flauw idee wat ik wil doen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *