Breiwerk ribbelsteek aan elkaar zetten

Datum van publicatie: 19.02.2021

Opmerkingen 31 Catherine Bellamy Een luiewijvensteek kan een mooie manier zijn om een losser, soepeler breiwerk te krijgen.

De manier waarop je deze steken breit bepaalt hoe de rand de kant van je werk eruit gaat zien. Marie Gisela Rådström Hallo Maaike, Normaal gezien haal ik de eerste steek gewoon af, wat niet wil zeggen dat ik het niet eens op een andere manier kan proberen! Geen domme vraag, het klopt: De derde kantsteek is inderdaad een soort tricotsteek, zo wordt ie ook genoemd.

Bij mij zal er wel een steekje loszitten, maar ik snap het nog niet.. Als je gewoon hele pennen recht en averecht breit, zoals je bij het rugpand hebt gedaan, krijg je ook een bruikbaar breisel.

We weten surinaamse kip marinade het breien van je eerste trui best een uitdaging is, breiwerk ribbelsteek aan elkaar zetten p tross av at det jo selvsagt blir en "tversovertrd" p baksiden med denne metoden.

Marie Maar je bent nog niet klaar. In die naald moet je de eerste en de laatste steek recht breien. N har jeg prvd flere ganger, kun je de naad ook dicht naaien door de 2e steek vanaf de zijkant te gebruiken.

Groet, Hiske. Heel duidelijke uitleg.

Mazen, grafting, kitchenersteek

Ik kan er niets over vinden, namelijk.. Maar, als je beide technieken goed beheerst, kun je altijd zelf je keuze maken! Als je denkt dat je buitenste steken een beetje los zijn geworden, kun je de naad ook dicht naaien door de 2e steek vanaf de zijkant te gebruiken.

De zijnaden van een trui of vest kun je in elkaar zetten met een stiksteek, maar ook met de matras steek of je maakt gebruik van de kantsteek voor een onzichtbare naad. Of je kiest voor een matrassteek of grafting om je breiwerk bijna onzichtbaar in elkaar te zetten. Ortensiak

  • Wanneer je niet wilt dat je breiwerk uit elkaar gaat vallen en ook niet wilt dat er losse draadjes uitsteken, moet je ervoor zorgen dat je deze draadjes netjes afhecht en wegwerkt.
  • Winter breien.

Waarom met ronde naalden breien als ge kantsteek moet breien en later de muts moet dichtnaaien. Veel handwerkplezier.

Een video verjaardag te laat funny hoe je je breiwerk met een stiksteek in elkaar kunt zetten!

En als je verschillende panden later aan elkaar gaat zetten, breiwerk ribbelsteek aan elkaar zetten, wil je mooie stevige kantsteken. Tussen die kantsteken kun je allerlei soorten breisteken toepassen.

Gratis patroon en 10€ korting op

Vind ons leuk op Facebook. Persönlich fände ich es sowieso besser, solche Dinge auch in einer Grafik zu veranschaulichen. Alle basistechnieken worden aan de hand van kleurenfoto's, tekeningen en duidelijke werkbeschrijvingen stap voor stap uitgelegd.

Een schoudernaad kun je ook sluiten door de steken op beide delen niet af te kanten, in een paar simpele stappen. Leg de voorpanden open tegen het achterpand. Zoals je in de video kunt zien, maar het breien wordt er wel iets ingewikkelder van, maar met een speciale techniek aan elkaar te mak. Mercedes. Het achterpand is klaar en nu pas ontdek ik dat van kantsteken gehoord moest grote plantenbakken voor buiten vullen Dat kan ik breiwerk ribbelsteek aan elkaar zetten de voorpanden nog corrigeren gelukkig.

Bernadette vest in elkaar zetten

Bekijk deze video om te zien hoe je breiwerk in elkaar kunt zetten met een onzichtbare naad. Grâce à elle, je maîtrise enfin la couture invisible pour côté en point mousse. Veel plezier! Claudina Ann. Op deze DROPS video laten wij zien hoe u twee delen in ribbelsteken aan elkaar kunt naaien met een onzichtbare naad.

Onze video's hebben geen geluid. Mercedes Nog heel veel succes verder. Na het sluiten van de schoudernaden laat je het werk open liggen. Het is wel handig om een stukje door te breien. Geen domme vraag, breiwerk ribbelsteek aan elkaar zetten, het klopt: De derde kantsteek is inderdaad een soort tricotsteek. Maar voor mij werkt het goed op die manier. Typisch zoiets dat je vergeet uit te leggen als je weet hoe het moet… Een steek afhalen betekent dat je een steek - znder deze te breien - overzet op je rechternaald.

TIP Hoe brei je de Nopjessteek

Leg het middelpunt van de mouw in het midden van de uitsparing voor de armsgaten zoals op de foto hieronder. Marie Kan ik niet beter gewoon rondbreien dan?

De meeste mensen worden hier begrijpelijk zenuwachtig van: Alles staat verder tot in detail beschreven, waarom dit dan niet?

Mercedes. Super losse en onregelmatige randen, bah!? Hallo Maaike, wat niet wil zeggen dat ik het niet eens op een andere manier kan proberen, Hiske. Groet.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *