Cursus decentrale selectie geneeskunde maastricht

Datum van publicatie: 13.01.2021

MediFact May 20, ·. MediFact December 10, ·. Ook deze vervroeging van de praktijk in de studie is zo langzamerhand door de meeste andere studies ingevoerd.

MediFact May 20, ·. Deficiënties Indien je nog niet aan de nadere vooropleidingseisen voldoet is er sprake van één of meer deficiënties. Dit jaar helpen onze docenten jou ook graag met het kiezen van een universiteit, omdat dit een belangrijke keuze is.

De cursus was een uitstekende voorbereiding voor de decentrale selectie. De cursussen worden in het sjoene Maastricht gegeven en zijn altijd goed bereikbaar via OV, fiets of auto. Log In.

Een vak van alle tijden! Universiteit Maastricht! Premium selectietraining. Er is bijvoorbeeld geen vaste boekenlijst wel een advieslijst en je brengt veel tijd door in de bibliotheek om informatie te vinden.

Super handig, want je hoeft niet te reizen en de kwaliteit is net zo goed als een reguliere training.

De laatste jaren zie je dat de andere medische faculteiten Maastricht gevolgd zijn en ook kleinschaliger zijn gaan werken, eigen initiatief ontplooien en zelfwerkzaamheid stimuleren.
 • MediFact December 31, ·. Hopelijk zie ik jullie snel op een van onze cursusdagen.
 • De training wordt gegeven aan de hand van deze handleiding en een powerpoint. TentamenTrainingen heeft tijdens Corona veel ervaring opgedaan met het geven van digitale trainingen.

Are you a member? Deze selectietraining duurt 8 uur en is volledig gericht op de tweede ronde van de selectie voor Geneeskunde in Maastricht. Elke universiteit heeft namelijk haar eigen decentrale selectie voor Geneeskunde.

Dit is hoe alle studenten die mee gedaan hebben aan de decentrale selectie zitten te wachten op de uitslag geneeskunde geneeskundestudent maastrichtuniversity medifact decentraleselectie.

Colleges en workshops voor een optimale voorbereiding.

 • MediFact staat bekend om persoonlijke begeleiding en kleinschaligheid.
 • Mail het ingevulde inschrijfformulier naar ons terug en betaal de factuur Stap 4. Als je na vijf werkdagen nog geen bericht met de link hebt ontvangen, graag zelf contact opnemen via decsel-ba-gen[at]maastrichtuniversity[dot]nl.

Schrijf je dan nu in. Decentrale Selectie Hulp Module Vul hieronder jouw emailadres in zodat je direct op de hoogte wordt gebracht als de module voor het nieuwe jaar beschikbaar komt.

Is dit het geval, cursus decentrale selectie geneeskunde maastricht zal uiteraard de prijs voor de digitale training gelden. Elke universiteit heeft namelijk haar eigen decentrale selectie voor Geneeskunde. Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt.

Wat wij bieden

Onderwijsprogramma Ieder studiejaar van de bacheloropleiding heeft een centraal thema. Gewenste datum cursusdag 12 december 19 december 9 januari Inschrijfprocedure Stap 1. Door unieke samenwerkingen ontvang je via ons  korting op de beste selectietrainingen!

Let op. Wil jij je kansen vergroten voor de tweede ronde van de Decentrale selectie Geneeskunde. Cursus in Maastricht. Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt. Controleer de toelatingseisen Voldoe je aan alle voorwaarden. Onze docenten hebben de afgelopen jaren al cursus decentrale selectie geneeskunde maastricht studenten voorbereid op de decentrale selecties en staan ook dit jaar weer klaar om jou te helpen.

Ervaren instructeurs

Relevante Informatie Alleen relevante informatie wordt besproken om jou te helpen. In het portfolio wordt er gekeken naar prestaties op school en onderscheidende vaardigheden.

De student ontvangt een decentrale selectie handleiding met een samenvatting.

 • Selectie voor academisch jaar Algemene informatie Selectiecriteria Algemene beschrijving van de procedure voor ronde 1    en de procedure voor ronde 2.
 • De decentrale selectie aan de universiteit van Maastricht bestaat uit twee selectierondes.
 • Uitstekende Bereikbaarheid We zijn 7 dagen per week bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.
 • Straatnaam en huisnummer.

Ervaren instructeurs? Overslaan en naar de inhoud gaan. Het eerste Coachingsgesprek duurt maximaal 90 cursus decentrale selectie geneeskunde maastricht. In het geval van wijzigingen worden kandidaten op passende wijze genformeerd, cursus decentrale selectie geneeskunde maastricht.

Het is ook mogelijk dat aanvullende documenten nodig zijn om je vooropleiding en te beoordelen. Let op: besta kast zwevend ophangen moet wel kunnen uitleggen waarom deze onderscheidende vaardigheden van toepassing zijn op de studie geneeskunde. Beoordeling Tijdens de beoordeling wordt o.

Cursussen Cursussen. In het tweede jaar van de opleiding Geneeskunde zijn er beperkte mogelijkheden om delen van het programma in het buitenland te volgen.

Decentrale selectiecursus geneeskunde Maastricht

De patiëntcontacten zijn in het derde studiejaar het uitgangspunt van de studie. De Universiteit Maastricht zal jouw informatie niet verstrekken aan derden zonder je uitdrukkelijke toestemming. De registratie is mogelijk via Studielink. Eventueel nog documenten uploaden of opsturen Als er nog documenten ontbreken dan ontvang je hierover bericht van het Studenten Service Centrum SSC.

De lesgroepen bestaan uit maximaal 10 studenten en je krijgt les van 1 of 2 professional s. De registratie is mogelijk via Studielink.

Studenten Aan jou de keus Doordat wij flexibel zijn, kunnen wij ook online cursussen aanbieden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Suad:

  Deficiënties Indien je nog niet aan de nadere vooropleidingseisen voldoet is er sprake van één of meer deficiënties. We hopen dat je fluitend door de decentrale selectie komt!

  Antwoord
 2. Emma:

  Kies de cursus wat het beste bij jou past.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *