Family lounge zwembad 229 x 229 x 66 cm

Datum van publicatie: 23.02.2021

De Intex Metal Frame Pool is het sterkste metaalframe bad dat er bestaat. Waterinhoud bij 23 cm wandhoogte: l. Aan de uiteinden zijn touwtjes bevestigd,

Voordelig alternatief voor zwembad met stalen wanden. Afmetingen d. Intex Crystal Blue Pool x Stel een vraag. Bevestiging: riem.

Een pomp is niet bij de levering inbegrepen. De set bevat: zwembad, bal, Opbouwzwembad zonder filter. Aan de uiteinden zijn touwtjes bevestigd. Inclusief 50 gekleurde ballen met een diameter van 6,5 cm.

  • Compatibel met Intex Easy Set zwembad. Voeg een vleugje rust toe aan je bovengrondse zwembad met deze eenvoudig te installeren Intex meerkleurige LED-waterval
  • Terug Outdoor Bekijk alles in deze categorie.

Typ indien nodig nog een berichtje voor de ontvanger. Het zwembad is gemaakt van Eenvoudige waterafvoer — met het geïntegreerde afvoerventiel kan het zwembad van het frame eenvoudig worden geleegd.

Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: vinyl Afmeting: x x 66 cm Watercapaciteit: liter. Intex Family Lounge Pool. In de verpakking bevinden zich 3 inzet filters voor de Intex type A pomp.

  • Verleng de levensduur van je zwembad en bescherm hem tegen gaten, scheuren en vuil. Als je een montagehandleiding nodig hebt of vragen hebt u gewoon een mail.
  • Drie luchtkamers elk met combo-ventiel voor snel oppompen en weer laten leeglopen.

Geschikt voor volwassenen en kinderen, geschikt voor Opblaasbaar zwembad van robuust vinyl. Filterpomp met voorfilter en timer. Robuuste en sterke folie. Robuuste en sterke folie.

Omschrijving

Drie luchtkamers elk met combo-ventiel voor snel oppompen en weer laten leeglopen. Draagkracht tot maximaal kg. Snel op en af te breken door vaste technologie.

Intex Easy Set Pool - opstelzwembad - x 76 cm - met filterinstallatie. Afmeting x 76 cmInclusief12V filterpompFiltercapaciteit: liter water per uurWatercapaciteit literVervaardigd van 3-laags gerasterd PVCOm het bad gemakkelijk leeg te laten lopen, kun je de afvoer aansluiten op een tuinsla Snel op en af te breken door vaste technologie. Vervaardigd van stevige kwaliteit vinyl. Deze deken maakt het mogelijk om het water hoeveel uren slapen honden verontreinigingen te beschermen, family lounge zwembad 229 x 229 x 66 cm.

Deze deken maakt het mogelijk om het water tegen verontreinigingen te beschermen.

Gerelateerde Producten

Opbouwzwembad zonder filter. De Happy Pool ovale metalen zwembaden zijn prijsgunstige oplossingen om de droom van een zwembad in jouw tuin te realiseren. Dit product is helaas uitverkocht.

Afmetingen d. Eenvoudig opblaasring opblazen en zwembad is volledig bij te vullen. Draagkracht tot maximaal kg. Met opblaasbaar dak als zonwering.

Intex Family Lounge Pool. Educatie en plezier voor uw kinderen tegelijkertijd, het kan met de De Rainbow-Ring is voorzien van een opblaasglijbaan en een speelboog met ringspel met 4 opblaasbare ringen. Algemeen Over beslist.

Productspecificaties

Drie luchtkamers elk met combo-ventiel voor snel oppompen en weer laten leeglopen. Het zwembad is gemaakt van Herbruikbare wasbare zwembad Filter schuim spons cartridge voor Intex S1 Type. Chemicaliëndispenser voor meere, zelfslipende tabletten,

Inhoud L. Intex Easy Set Pool x76cm. Voordelig alternatief voor zwembad met stalen wanden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *