Houd er rekening mee in het engels

Datum van publicatie: 18.02.2021

Engels Tómenlo en cuenta y apúntenselo. We will take account of it. Houdt u er rekening mee:.

Please note that the outdoor pool is not a swimming pool. Please note that this hotel does not have a lift. Nederlands Wij zullen er rekening mee houden. Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Ik vertrouw erop dat de Commissie en de Raad daar rekening mee houden. Dutch En we moeten er rekening mee houden dat deze prognoses voor de westerse financiële crisis werden opgesteld.

Dutch U moet er rekening mee houden dat het ontwikkelen van nieuwe wapens nog vele jaren zal vergen. Houd er rekening mee dat je beheerdersrechten nodig hebt. Dutch De Europese Commissie zal hier ongetwijfeld rekening mee houden. English up. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "rekening mee houden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

 • Engels Please note that satellite navigation systems do not recognise the street name.
 • Nederlands Wij zullen er rekening mee houden.

Vertalingen en voorbeelden

Keep in mind that not all fibrosarcomas are alike. Nederlands Houd er rekening mee dat het buitenbad geen zwembad is. English fed up. Dutch Dat wil zeggen dat men er rekening mee moet houden dat de EU een Unie is van zowel mensen als landen.

Dutch Wij moeten dan ook over deze realiteit nadenken en er rekening mee houden in onze politieke actie. Dutch Men moet er rekening mee houden dat ook mannen slachtoffer kunnen zijn. Engels Please note that the outdoor pool is not a swimming pool.

 • No lo tomo en consideración.
 • Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "er rekening mee" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Wij moeten er rekening mee houden dat ook de stimulerings- en ondersteuningsinstrumenten aangepast moeten worden.

Nederlands Houd er rekening mee dat niet alle fibrosarcomen gelijk zijn. Engels Please note that this hotel does not have a lift. Galgje Galgje Zin in een spel. Dutch Dus hou er rekening mee dat ze dit nog nooit had zien doen. Please note that this hotel does not have a lift.

Dutch er klaar mee er komt heel wat bij kijken er naast liggend er niet mee gediend zijn er niet hoeveel weegt bloemkool gediend houd er rekening mee in het engels er niets aan hebben er omheen draaien er op kunnen rekenen er op wijzen er over nadenken er rekening mee er rekening mee houden er schuilt een addertje onder het gras er slecht aan toe zijn er slecht uitzien er speelt iets er toe doen er uitzien er valt wat voor te zeggen dat er vandoor er vanuit gaan Meer in het Duits-Nederlands woordenboek?

"rekening mee houden" in het Engels

I will not take this into consideration. Galgje Galgje Zin in een spel? Nederlands Wij zullen er rekening mee houden. Note that you will need administrator access rights.

Meer bij bab. Nederlands Houdt u er rekening mee:. Dutch Mijn fractie zal hier rekening mee houden bij de eindstemming. Besef dit goed en houd er rekening mee. English to take sth into account.

Zojuist vertaald

EN to take sth into account. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "er rekening mee" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Please remember:.

Dutch Ik heb daar alle begrip voor, ok. Please note:. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Houd er rekening mee dat navigatiesystemen de straatnaam niet herkennen. Dutch Nu, ik sta er open voor en ik houd er rekening m. Nederlands Houd er rekening mee dat als we. Engels Take that on board. English up.

Menselijke bijdragen

Dutch En we moeten er rekening mee houden dat deze prognoses voor de westerse financiële crisis werden opgesteld. Engels Take that on board. Please remember:.

Waarom doe je het niet allebei? Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 3 Kwaliteit:. Dutch Ik heb daar alle begrip voor, ik sta er open voor en ik houd er rekening mee.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Floris-Jan:

  Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

  Antwoord
 2. Josse:

  Dutch De Gemeenschap moet hier serieus rekening mee houden en de daarvoor geijkte maatregelen nemen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *