Restaurant de lengel lengel

Datum van publicatie: 14.01.2021

Nog nooit zo behandeld in een restaurant. We komen zeker vaker terug!

Alles is even smakelijk - de voorgerechtjes - de ruime keuze aan hoofdgerechten - en de toetjes. Meer informatie. De route gaat vervolgens richting Zeddam en dan volgen een aantal beklimmingen in het Montferland: de "Muur" van Zeddam langs de molen af, de Rijsberg, de mooie Peeskesweg, via een smal betonfietspad ga je door  golvend landschap en een klimmetje naar Duitsland. Voorgerechtjes waren lekker. Annie Jansen Dank namens de familie Favier! Wij zijn hier op 27 januari geweest vw onze verjaardagen.

Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals onze hartelijke dank. Snackrestaurant Het Stadsplein is d snackbar van 's-Heerenberg. Alleen de wespen op het terras in de zomer vind ik wat minder. Grutstraat Dit vind ik erg jammer.

  • Schakel JavaScript in of upgrade je browser. Wel lekkere broodjes in de bakkerij.
  • Mooie rookruimte! Of doe alleen feesten.

Around De Lengel

Daarna fiets je via het betonfietspad langs de Oude IJssel naar Ulft. Il Tonno Rosso is een Italiaans restaurant gevestigd in Zeddam. Van het weekend hier geweest, via de recensie hier op de site. Op de website staat live cooking, word niks live gekookt. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Niet de moeite waard. De keuze is reuze. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Voor de eerste keer geweest, word aan restaurant de lengel lengel tafel gezet en daarna moet je het zelf uitzoeken. Nederlands Is dit een romantisch restaurant.

Berendsen Bouwadvies Lengel

Daarbij dat de zaak geregeld gesloten is voor feesten of partijen en je dus voor een dichte deur staat. Net iets luxer dan de gemiddelde buffetten, alles is huisgemaakt en dat proef je.

Schrijf een beoordeling. Meer informatie.

Op de website staat live cooking, is er " voor elk wat wils ". Eten was helaas niet goed. Wat het eten betreft, word niks live gekookt. Het is erg fijn dat er keuze is voor iedereen. Datum van bezoek: augustus. Redelijk smakeloos, restaurant de lengel lengel.

Corona informatie

En de nieuwe eigenaresse neemt alles zo goed over, alsof ze er al jaren staat. Beoordeeld op 7 december via mobiele applicatie Gezellige restaurant en goed eten. Niet te lang en niet te kort! Altijd super. We raden dit buffet ten zeerste aan en hebben we weer wat te vieren, dan komen we zeker terug.

Kortom nooit meer. Op alle warme sausjes lag al een velletje kwart voor 6 en ze gaan om 5 uur open toetjes waren lekker maar niet top. Eten is super goed. Hans v. De gemiddelde leeftijd ligt hier wat hoog, lekker eten. Alles is even smakelijk - de voorgerechtjes restaurant de lengel lengel de ruime keuze aan hoofdgerechten - en de toetjes. Altijd vriendelijke en een zeer goed concept.

Mooie rookruimte! Bezit of beheert u deze gelegenheid? Robert 11 punten. In 's Heerenberg volgt al direct de beklimming van de Mengelenberg, onderdeel van het Montferland een beboste stuwwal tot 93 meter hoogte.

Onze complimenten Zeker voor herhaling vatbaar. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Wij waren erg onder de indruk van dit gebaar en wij hebben genoten van de fijne sfeer in het restaurant en van de prettige bediening, restaurant de lengel lengel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *