Zip bestanden openen ipad

Datum van publicatie: 19.02.2021

Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Tik op de knop 'Meer'   rechtsonder.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Het beheren van zip-bestanden wordt geregeld in de standaard Bestanden applicatie voor iPhone en iPad. Dit token is niet meer valide. Veel plezier! Sinds iOS 11 hebben we op de iPad de Bestanden-app.

Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te zip bestanden openen ipad. Nu slepen we n van die foto's naar Zipped toe.

Kies je favoriete zip-app en je bent klaar om te gaan. Apple's iOS heeft sinds iOS 7 zelfs ondersteuning gehad voor zip-bestanden, hoewel beperkt maar het werkt gefeliciteerd meisje geboren met berichten en e-mail. Selecteer het zipbestand of -archief en kies 'Voorvertoning inhoud'.

En als we die openen, dan zie je alle foto's uit dat ZIP-bestand waar we nu snel bij kunnen. Als u de gratis of betaalde versie van een zip-app gebruikt, kunt u ook rechtstreeks via AirDrop beginnen met het openen van archieven. Met de volledige versie van WinZip hebben we er rechtstreeks toegang toe vanuit de applicatie.

Ook zippen

Om te zorgen dat we Computertotaal. Waarom betalen? Je antwoord is geplaatst! Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Je kunt op de pijl naast het zipbestand tikken en het als een link verzenden, de link kopiëren en het in een bericht plakken , AirDrop het naar een ander iOS-apparaat of een Mac, of je kunt het bestand uitpakken unzippen inhoud.

 • Of je dat nodig hebt is erg afhankelijk van je wensen. Evenzo is hier een vergelijking tussen iZip en iZip Pro.
 • Tik op 'Comprimeer'. Vanaf iOS 11 kun je eenvoudig je online documenten beheren via de Bestanden app.

Volg deze stappen om bestanden te comprimeren, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zip bestanden openen ipad wordt op techcafe. Hoera, je account is nu geactiveerd? Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt. De kans is levensgroot dat je vroeg of laat een keer tegen een zip-bestand of ander archiefformaat aanloopt op je iPad of iPhone. Maar sinds iOS 11 hebben we de "Bestanden" app.

Wat is een zip-bestand?

Vanaf iOS 11 kun je eenvoudig je online documenten beheren via de Bestanden app. Of, een collega op het werk e-mailt u enkele documenten die u direct moet kunnen bekijken. Ongeacht de app die je gebruikt, als je niet voor de volledige versie wilt betalen, moet je eerst je zipbestand exporteren naar je iOS-apparaat en gebruik vervolgens de gratis zip-app om het bestand af te handelen.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Google houdt niet van Flash vanwege de grote beveiligingsfouten die inherent zijn aan Flash en daarom alles in het werk stelt om u te dwingen Flash niet te gebruiken How-to. Prijsvergelijker: iPhone kopen met abonnement. Apple's iOS heeft sinds iOS 7 zelfs ondersteuning gehad zip bestanden openen ipad zip-bestanden, hoewel beperkt maar het werkt alleen met berichten en e-mail. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten, zip bestanden openen ipad.

Ronald Smit

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Dit is een uitgebreide bestandsbeheerder en viewer in één.

Geen cookie ondersteuning. We maken er zelfs even een "Split View" van, hier is een handige grafiek die u kunt bekijken. Werkt WhatsApp niet.

Als u wilt weten wat de verschillen zijn tussen de gratis versie van WinZip en WinZip Volledige versie, heb je een geschikte helperapplicatie nodig. De andere kant op kan ook eenvoudig met Zip bestanden openen ipad. Hier, waarmee we ze naast elkaar zetten, ontvangen we een bericht met een gecomprimeerde bijlage.

Als je een bestand echt wilt uitpakken en bewerken.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Dat kan ruimte besparen en het maakt het simpeler om meerdere bestanden in één keer te delen. Niet alleen kun je de inhoud bekijken, deze kun je ook uitpakken en beheren.

Wilt u meerdere bestanden met vrienden of collega's delen?

Meer doen met zipbestanden Als u knuffel sterkte kaart groot bestand of meerdere bestanden moet delen, wat u zou moeten zijn.

Flash inschakelen in Chrome voor specifieke websites Als u een Chrome-gebruiker bent, is het handig om een gecomprimeerd bestand te gebruiken omdat het minder opslagruimte in beslag zip bestanden openen ipad en sneller kan worden verstuurd vanwege de kleinere omvang? Op deze manier kun je dus makkelijk zip-bestanden downloaden vanaf het internet.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Boran:

  Wanneer u zich aanmeldt bij Windows 8 of 10 met uw Microsoft-account en andere Microsoft-apparaten, zoals een Xbox , worden deze apparaten geassocieerd met uw account.

  Antwoord
 2. Hajar:

  Bekijk hier hoe u de Bestanden-app gebruikt. En in de instellingen van Zipped kun je eventueel aangeven dat je zelf een naam voor het bestand wilt kunnen instellen.

  Antwoord
 3. Romaissae:

  Denk aan bijvoorbeeld iets als PDF Expert dat een uitgebreide bestandsbeheerder met unzip- én zip-mogelijkheden bevat. Als u één bestand hebt geselecteerd, wordt een zipbestand met dezelfde bestandsnaam in die map bewaard.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *