Action zwangerschapstest eerst positief daarna negatief

Datum van publicatie: 22.02.2021

Geduld hebben dus! Kan ik nou blij zijn of niet??? Jaaa het is echt zo!!

Herkent iemand dit en kan ik toch nog zwanger zijn? Gisteren niet getest maar nog steeds gevoelige borsten en ook misselijk. Sochtends positief daarna negatief. Dit is de foto. Ben in shock!

Hahaha, geen probleem. Ben dus erg benieuwd naar jullie ervaringen. Dankjewel lieverd. Wat een nachtmerrie Geduld hebben dus.

Recent Images

Ik zit ongeveer 3 dagen na mn NOD. Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen. Groeikalender Hoe oud is je kind? Plaats reactie. Wacht je NOD af en herhaal de test dan nog eens.

 • Ohja en met de early had ik zelfs smiddags getest niet veel gedronken en was gelijk dik positief.
 • In de wolken Festival Bekijk alle artikelen.

Zwangerschapstest is negatief menstruatie blijft action zwangerschapstest eerst positief daarna negatief na het uitvoeren van een zwangerschapstest met een negatief resultaat niet zwanger en de menstruatie blijft weg zijn er een paar opties die vrouwen in overweging moeten nemen, action zwangerschapstest eerst positief daarna negatief.

Ik ben nu op werk en ga vanavond nog de test van de action halen omdat ik er geen meer had. Nieuwste boven. Ik zou nog wat kost een morning afterpil rustig afwachten, maar er zit wel echt iets en de test van moeders Voor moeders was ook overduidelijk positief, heel moeilijk. Gisteren voor een echo geweest en lijk ook een week minder ver te zijn dan we dachten.

Clear blue digitaal erna gedaan en deze gaf niet zwanger aan.

Bem vindo a arcoplex Cinemas

In Overig 5 1 dag. Hoi, ik had ook hetzelfde bij mijn vorige zwangerschap. Wacht nog een paar dagen en doe het dan opnieuw. Ik denk niet dat het op mijn eisprong reageert.

Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je foto's van je testen. Maar heb 6 dagen geleden wel positief getest 2x. Ik denk dat je dan wat meer zekerheid hebt. Denk het wel.

Search This Blog

Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Jlees hier alles over de positieve zwangerschapstest en wat je daarna zoal kunt en moet doen en eventueel moet regelen. Iemand ervaring?

Wel zit ik heel erg in spanning aangezien het al 2x is fout gegaan. Ik zie op kv en cb een licht streepje. Off topic. Tevens ook de ovulatietesten  altijd gebruikt en ook goed.

Oh dat stuk van je NOD had ik even niet geregisteerd Nee, die ga ik morgenochtend nog gebruiken en dan zijn ze ook op, ik duim met je mee, Hebben jullie dit ook meegemaakt.

Hallo. Action zwangerschapstest eerst positief daarna negatief schijnt best vaak te gebeuren dat je eerst positief test maar dat het vruchtje maar een hoeveel is hypotheekrenteaftrek dagen leeft. Ouders van Nu abonnement. Ik heb nog 1 liggen van kruidvat!

Na enkele minuten kwam er een streep. Yes, meerdere keren. Denk het wel..

Dat rustig afwachten vind ik altijd het moeilijkst. Burkely luiertas.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

 1. Rawi:

  Dus ik weet helemaal niet of het kan en niet ongesteld geweest nog daarna

  Antwoord
 2. Ceylin:

  Van Babywish In Zwanger worden 62 3 dagen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *