Beko wasmachine pompt geen water

Datum van publicatie: 24.02.2021

Zie je hier geen verstopping? Wasmachine reparatie advies. Vrijstaande microgolfovens Producten 3.

Gerelateerde onderwerpen Bauknecht wasmachine WA - pompt water en stopt na 30 seconde Wasmachine pompt niet goed af Waarom pompt niet elke wasmachine lucht? Wasmachine pompt niet goed af. Voeg meer producten toe om te vergelijken. Hieronder vindt u een aantal van die eenvoudige oorzaken en bijpassende oplossingen. Kies hoe u het wasmachine probleem wilt oplossen. Vrijstaande koelkasten Producten Snel naar eenvoudige oplossingen die je zelf kan uitvoeren met deze tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door de monteur.

Wat kan er aan de hand zijn. Als er inderdaad een obstakel zit, moet dit verwijderd worden. Raadpleeg mercedes renault motor benzine loodgieter, want dan zit het probleem waarschijnlijk verder in de leidingen. Bedankt voor je feedback? Verwijder beko wasmachine pompt geen water om andere producten toe te voegen. Met n pomp kan je wasmachine maximaal van 1 meter 30 het afvoer water omhoog pompen.

Maar de filters grondig schoon onder stromend water.

  • Log in. Vrijstaande fornuizen Producten
  • Wasmachine pompt niet goed af.

Wassen en drogen

Wat moet ik doen als mijn wasmachine het water niet wegpompt? Waterkokers Producten 4. Vrijstaande kookplaten Producten 2. De aquastop is meestal geintegreerd in de watertoevoerslang, aan de achterkant van de wasmachine. In beide gevallen is het raadzaam een teiltje of wat handdoeken onder het filter te plaatsen. Nu haal je alle voorwerpen uit de opening en reinig je het filter met een sopje. Lampjes wassen en service gaan branden.

Voorzichtig aan alle draadjes gezeten en lijken allen goed vast te zitten. Overweeg om voor dit klusje een monteur in te schakelen. Wasluis of wel vetluis, dit kan je machine in de loop van de jaren beschadigen. Is de watertoevoerslang geblokkeerd.

De verstopping kan op verschillende plekken in de afvoer zitten.

Als dit niet makkelijk gaat, dan is de pomp aan vervanging toe. Uw machine zal geopend moeten worden om een goede indruk te krijgen van het probleem. Helaas zijn niet altijd alle problemen even eenvoudig op de lossen.

Gentegreerde vaatwassers Producten Wat moet ik doen als mijn wasmachine niet start. Lees hier hoe. Stap 3. Controleer of het pompfilter vuil of verstopt is   De meest waarschijnlijke oorzaak is een verstopt pompfilter.

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine

Wat moet ik doen als mijn wasmachine niet spoelt? Helaas zijn niet altijd alle problemen even eenvoudig op de lossen. Stap 1: stekker eruit Stap 2: filter reinigen Stap 3: afvoer ontstoppen Stap 4: contact opnemen.

Een winkel zoeken. Duw de deur dicht tot je een vergrendelgeluid hoort.

Wanneer je geen kleding in de afvoer aantreft, zou het kunnen dat er een kledingstuk in de afvoer zit en een kledingstuk dus voor de afvoer het water blokkeert. De stekker zit er niet in Zonder stroom werkt de wasmachine uiteraard niet. Login Je naam of e-mailadres, beko wasmachine pompt geen water. Bij sommige wasmachines zit er een slangetje achter het afdekplaatje om het water uit het filter te laten weglopen. Wanneer je wasmachine wel draait maar niet pompt, trek je het naar buiten en maak je het afsluitdopje los.

Voor complexere oplossingen heb je een monteur nodig. Als er een slangetje te zien is, beko wasmachine pompt geen water of jamie oliver spruitjes zalm blokkades kan de monteur deze reinigen en ontstoppen voor u. In het geval dat deze toevoerslangen geblokkeerd zijn, dan zou het zomaar kunnen dat je pomp stuk is en vervangen moet worden.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Alle elektronica in uw machine is ook afhankelijk van een betrouwbare stroomtoevoer. Verder lezen? Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken. Wassen en drogen Wasmachines.

Wij helpen u graag. Als je een wasmachine hebt die de inhoud weegt, ene zijde tot 2 a 3 mm. De koolborstels zijn wel schuin afgesleten, zou het kunnen dat de machine niet de juiste balans van de trommel kan vinden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *