Chemisch toilet spoelt niet door

Datum van publicatie: 19.02.2021

Ik ben aan het stoeien met het thetford toilet en e reed switch en las een oplossing van Frank Sprengers. Reageer: Door het versturen van je reactie ben je het eens met de spelregels! Door het versturen van je reactie ben je het eens met de spelregels!

De lijm smelt tijdens het krimpen waardoor je een waterdichte verbinding krijgt. In dit blogartikel vertellen we je meer over de werking van een Porta Potti en hoe je een dergelijk toilet moet legen.

Wat is de oorzaak en wat doe je er aan? Wanneer één van deze twee schakelaar niet werken, krijg je geen spoelwater. En kan ik dat schakelaartje van buitenaf zien?

Is uw cassette toilet niet meer te repareren of bent u van plan om een nieuw cassette toilet aan te schaffen, kijk dan op Kampeertotaal. Ook gelijk het hele spoelreservoir even goed schoongemaakt.

Alle kranen en douche werken gewoon. En inderdaad deze spoelt veel beter chemisch toilet spoelt niet door krachtiger dan die van Thetford. En in het toilet hebben wij geen waterreservoir. Hoewel dit een vraag is uitblijft het een terugkerend probleempje. Snelle links.

Bericht door Toon » di 12 mar , Door het vele malen proberen maakt ie misschien ineens weer contact. Toiletrol houder verwijderd, pomp er onder gevonden, losgemaakt, nieuwe gemonteerd incl.
  • Wat zou dit kunnen zijn?
  • Iemand tips?

ACSI Eurocampings

Mocht blijken dat het toch jouw toilet is wat je ruikt, dan kun je dit verhelpen door of een SOG aan te leggen zie hierboven of van het toilet het zwarte afsluitdeksel van het reservoir goed te sluiten en daarop een kopje water te gieten. Nu werkt alles weer. Je hoort de pomp wel geluid maken? Kijk derhalve wellicht hier voor informatie en het gelijk bestellen van een reserve onderdeel.

Abonneren op. Succes John antwoordt op 21 June "Hier zie je het pompje liggen, het is een gewoon waterpompje wat met een kroonsteentje vast zit aan de bedrading van het cassette toilet" Weet je het zeker Willem?

  • Een chemisch toilet hoor je elke paar dagen te legen, maar dit is afhankelijk van hoeveel mensen gebruikmaken van het toilet. Na het doorspoelen van de cassette moet deze zonder veel krachtsinspanning op zijn plaats worden geschoven.
  • Bij mij gaat dat ver. Ik heb het pompje vervangen van mijn toilet c Originele stukken van thetford, ….

Wat betreft de rioolgeur! Ik heb overigens de zekering 3A reeds vervangen. Re: Chemisch toilet spoelt niet Bericht door sjoerdniqui vr 18 jun Bij ons spoelde het chemisch toilet in het begin van het seizoen ook niet door, terwijl mijn man de watertank wel had gevuld. Verder is het hoe dan ook belangrijk dat de schacht heel goed is afgedicht om te voorkomen dat er vocht weg lekt en tussen de wand en het meubilair belandt.

Ik heb de boel ingespoten met WD 40 onder het motto baat het niet dan schaad het no pain no gain chinese translation Werkt de eerste schakelaar die chemisch toilet spoelt niet door pomp in werking moet stellen niet, chemisch toilet spoelt niet door, werkt de twee schakelaar ni.

Hoe neem je een Porta Potti in gebruik?

Met een beetje schoonmaakwerk was hij weer gangbaar. Klasse, zocht me rot naar de pomp lokatie , gevonden kalk verwijderd en hij doet t weer Thanks. De spoelwatertank is het bovenste gedeelte en daaronder zit de toiletpot. Bestaat er een video of tekening voor het vervangen van zekering, schakelaar en toiletspoelwaterpomp Thetford c4?

Ik heb het de laatste tijd ook en dan ligt het aan de spoelschakelaar? Dat warme water was en grapje. Bericht door Rob Eriba wo 16 jun Als het pompje defect is, anders gewoon de 2 draden wisselen! Deze zit vast met een schroefje,deze lis halennen dikke slang lostrekken?

ACSI Webshop

Hans Jasper antwoordt op 02 July Ja, Willem, ik heb het filmpje ook bekeken. Nu zie je naast de opening van het toilet een klein stangetje zitten zie foto.

De pomp met veel moeite boven kunnen halen maar zat inderdaad vast en draait nu weer als een tierelier.

Het kan zo voorkomen dat de spoeling van het  cassette toilet van Thetford  het niet meer doet. Alvast hartelijk bedankt, dit leidt tot niets lijkt me. Willem, op de site van thedford onder service en dan reparatie kunt u als je het type of model weet kijken hoe een en ander uit en in elkaar gaat is niet zo moeilijk hier staat precies waar de pomp zich bevind.

Hallo, Paul Stevens. Het komt nog wel eens voor dat de magneetklep inlaatventiel open blijft staan nadat je de watertank en de leidingen hebt ontkalkt. Jouw vakantiepret staat bij ons voorop. Bij de c zit de pomp onder de drukknop of pomphendel c is die met die draaibare pot, chemisch toilet spoelt niet door.

Account Options

Je krijgt dan een mailtje met uitleg over het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Smolders » wo 13 mar , Ja, die andere microswich is wat meer werk,maar als je dat open hebt kun je wel het mechaniek invetten met kunststof vet,dan draai het weer soepel open en dicht. Denk aan het maken van een account om je bestelhistorie in te kunnen zien.

Daar kun je misschien uit afleiden hoe e. Met vriendelijke groet. Dat betekent dan maar een ding dat de blauwe knop de lampjes niet met de electra verbindt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *