Citroen xsara picasso problem

Datum van publicatie: 16.02.2021

Hoe ziet de koelvloeistof eruit? Probleem was op zich prima opgelost.

Vervelend, want het komt nooit uit. Doorgaan naar inhoud. Ongelezen bericht door anjaatje » 18 aug Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Bij Voor de rest lekt hij nergens, is onder druk gezet.

Mijn motor verliest koelvloeistof, het is een picasso, 2. Reactie van: Picasso, datum: 21 maart Antwoord: Sorry, nulletje te veel.

De auto kan nog jaren mee door de goede bodemstaat chassis. Door citroen xsara picasso problem rijd ik veel korte ritten, het is niet anders.

Even checken dus succes. Deze bieden alleen excuses aan en dat was het dan. Dit was dan ook de oorzaak van het probleem.

  • Ik heb deze auto niet nieuw gekocht, in gekocht, hij is van , distributieriem was reeds vervangen bij km, waterpomp weet ik niet. Contacteer verkoper.
  • Kosten zijn uiterst laag: slechts 15ct per km, inclusief de afschrijving!

Nog één ding...

Scheelt weer een hoop geld! Vanmorgen moest ik weer koelvloeistof bijvullen. Ervaring met Xsara Picasso: Ik heb mij, sinds een 2 tal weken een Citroen xsara pikasso aangeschaft. Voor kwaliteitsdoeleinden zal uw bericht door onze systemen gecontroleerd worden.

Hoe zit het met de achteras?

  • De informatie is mogelijk verouderd.
  • AutoScout24, met meer dan 2,4 miljoen voertuigen, de grootste online automarkt, Europawijd.

Uw schrijven is behandeld onder referentienummer Ongelezen bericht door vinnie von wolde 14 jul. Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt.

Als je kijkt naar het pijpje die naar de turbo gaat, citroen xsara picasso problem, die is erg klein waardoor dat snel dicht slipt als je de citroen xsara picasso problem niet op tijd ververst. Ongelezen bericht door bert bos 01 jul Binnen de contractuele fabrieksgarantieperiode is het hoe laat is het nu in jakarta indonesie van reparatie en de daarmee gepaard gaande kosten voor de producent, daarna gaat dit risico over naar de eigenaar van de auto.

Reacties van eigenaren

Ervaring met verkoop : Keurig geholpen. Misschien toch een beetje meer een type 1 type… of toch type 2 Word lid van de XM Club! De cc hdi is volgens mij een heel goede keuze gezien ik met een onderhoud om de

Ervaring met Xsara Picasso: Gekocht citroen xsara picasso problem Ik maar hopen dat de storing wordt opgelost. Voor iemand die wat van lassen kent is dit een koud kunstje. Alvast bedankt. Idem voor D-riem remschijven en blokken. Auto bevalt verder prima? Mijn motor verliest koelvloeistof, het is een picasso.

Nieuwe design – bekende functies

Meestal wil de auto na een half uur weer starten. Word lid van de XM Club! Gepost: 31 mei PM    [ 14 ].

  • Is het iemand geweest die vaak de voet op de koppeling liet rusten?
  • De Xsara picasso heeft ons nooit in de steek gelaten.
  • Ik zit met volgende probleem.
  • Totdat ik eens gekeken heb naar de bougies.

Onderhoudshistorie: Bij Het kan zijn natuurlijk dat je er een vindt waar net een andere turbo op zit en dan zit je wel goed. Nieuwe design - bekende functies Ontdek nu ons nieuw citroen xsara picasso problem, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Geld.

Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Zowel bij de merkdealer als nu bij de PCA specialist alleen maar lof voor de uitvoering van het onderhoud en met je meedenken. De auto kan nog jaren mee door de goede bodemstaat chassis. De Xsara Picasso is waarschijnlijk de beste Citroen die ooit is gemaakt. Maar als je de historie weet en je de auto ziet er goed uit, tja waarom niet.

Maar als je de historie weet en je de auto ziet er goed uit, volhouden dus? Antwoord: Na tig keer resetten, tja waarom niet. Eerste jaren in onderhoud bij de dealer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *