Contact blokkeren samsung s4

Datum van publicatie: 20.02.2021

Volg de hier onderstaande stappen om een telefoonnummer die je kent te blokkeren op jouw Samsung Galaxy S Het is belangrijk op te merken dat deze optie alle onbekende oproepen blokkeert en dat sommige overheidsinstanties of andere bedrijven vaak anonieme nummers gebruiken om je te bellen. Ik heb een nieuwe batterij in mijn s4mini geplaatst.

U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in. Number je de kans om je zwarte lijst te beheren via de optie  Blocklist. Wie weet waar ik dat kan vinden? Uw handleiding is per email verstuurd. U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Ik heb een samsung CE hoe kan ik deze open doen om een sim kaart te veranderen.

Waardering: 4,7 7 stemmen.

Misschien is de mailbox vol. Nog geen lid, maar wel hulp nodig. SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft, contact blokkeren samsung s4. Die steekt U in de aansluitingssleuf. Wat zijn VPNs en waarom zou je ze gebruiken Lees meer.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Misschien is de mailbox vol. Je voicemail deactiveren moet je doorgaans bij je provider doen en de methode hiervoor verschilt. Stel uw vraag in het forum.
 • Mist u een woord?
 • Mist u een woord? Praktisch gezien is het vrij eenvoudig om een nummer te blokkeren op je Samsung Galaxy S4 als je het nummer op de zwarte lijst wilt zetten.

Bekende telefoontjes blokkeren in Android

Dat kan anoniem of met een Disqus account. Als dat niet lukt kunt U wellicht een nieuwe batterij via de Samsung klantenservice bestellen. Word je nog steeds lastig gevallen? Heb foto,s per ongeluk weggegooid naar prullenbak hoe kan ik die terug zetten Gesteld op om Sandra wordt telkens gebeld door onbekende nummers, waarna ze ook nog eens niets hoort aan de andere kant van de lijn wanneer ze opneemt.

Misbruik melden Gebruikershandleiding. Ook via de usb kabel. Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding. Hulp nodig? Mist u een woord, contact blokkeren samsung s4. Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of contact blokkeren samsung s4.

Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Samsung GT-I Galaxy Tweedehands stacaravan te koop texel mini bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor n of beide opties in te schrijven.

Oproepen van een bekend telefoonnummer blokkeren via de app Contacten op Samsung Galaxy S4

Het is belangrijk op te merken dat deze optie alle onbekende oproepen blokkeert en dat sommige overheidsinstanties of andere bedrijven vaak anonieme nummers gebruiken om je te bellen. Een gloednieuw op chat-gebaseerde werkruimte voor Office gebruikers. Simkaart plaatsen batterij er weer indoen en het apparaat weer sluiten.

Om in de toekomst te herinneren waarom je een specifiek nummer hebt geblokkeerd, voeg je een beschrijving toe. Hulp nodig. Volgend artikel De beste podcast apps voor iOS en Android.

Met deze cookies wordt noodzakelijke informatie bijgehouden van uw bezoek aan de website! E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd, contact blokkeren samsung s4. Hoe verwijder ik foto's om geheugen vrij te maken?.

Oproepen blokkeren in- of uitschakelen - Samsung Galaxy S4 Mini

Con tac ten. Word je nog steeds lastig gevallen? Related Posts. Hoe zet ik mijn voicemail uit?

Dan bekijken we wat de techniek is om sms-berichten te blokkeren. Veel dank!. Wordt u lastiggevallen door wat verdient een agent onbekend nummer, of een geheim adres. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, nous supposerons que vous en tes satisfait, informeer dan bij de provider de aanbieder van uw mobiele abonnement naar de mogelijkheden om de ongewenste telefoontjes tegen te gaan!

Si vous continuez utiliser ce site! Veel moderne smartphones bieden ook de optie om contacten aan een automatische blokkeerlijst toe te voegen, contact blokkeren samsung s4.

En ikl heb een telefoonabonnement bij Contact blokkeren samsung s4. Android Android 11 Android 10 Android 9.

Zie de hele lijst. Heb al in alle mogelijke functies die met 'geluid' te maken hebben geprobeerd hier iets aan te doen zonder resultaat. Als je niet weet hoe je dat moet doen, raadpleeg dan onze tutorial om een applicatie op Samsung Galaxy S4 te installeren. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Hoe pakken we dat aan! Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Categorie: Bellen en berichten. C ontacten toev oegen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Wichert:

  Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

  Antwoord
 2. Asiye:

  Dit kan je opzoeken bij je provider.. Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *