Hoe vaak scheer je je oksels

Datum van publicatie: 02.03.2021

Sterk een arm over je hoofd uit Wanneer de huid strak staat is het makkelijker om een gladde scheerbeurt te krijgen en wondjes te voorkomen. Scheer nooit droog Het klinkt als een open deur maar wie doet het niet?

Hiervoor moet je mogelijk in verschillende richtingen scheren om het kortste resultaat te bereiken. Ellie-x - Vrijdag 29 april Ik scheer alles af van onder , ik doe dit reeds vanaf mijn 10a11jaar ik ban nu reeds 68 en ik doe het nog altijd Van mij moet dat schaamhaar af tot het laatste haartje Ik scheer mij iedere dag. Zo kan je dochter de verschillende kwalitatieve mesjes van Venus testen zonder telkens een nieuw scheersysteem te moeten kopen. Verder scheer ik met een scheermes voor mannen, die doet het beter en is wendbaarder dan die voor vrouwen en ik hoef niet zo nodig een roze apparaat.

Liedewij - Zondag 10 maart Als je net begint met het gebruiken van een scheerapparaat, dan is je huid mogelijk gevoelig en raakt deze snel geïrriteerd.

Het is niet aangewezen om scheermesjes te delen Ook al heb je erg veel met je dochter gemeen, het scheermesje hoeft daar geen deel van handleiding gazelle orange c7 hms te maken.

Plooi dan de schaamlip die je dan wil scheren goed om en trek ze goed strak, maar vind t idd altijd heel vervelend als er stoppeltjes komen en dan kan t erg gaan jeuken, neem dan een vlijm scherp scheermesje en ga er voorzichtig met de haargroei mee eens over. Een op de vijf vrouwen wisselt wel eens in model, hoe vaak scheer je je oksels. Mijn moeder scheert haar ook, ze zegt dat dat normaal is.

Ik scheer alles 'daaronder ook'.

Gerelateerde artikelen Borst scheren.
 • In de puberteit zal ze merken dat het haar op haar benen en oksels donkerder wordt.
 • Bij harsen heb je langer resultaat, maar ga je soms wel vervellen of een dag lang met een rode spatiebalk onder je neus over straat. Bikinilijn houd ik gewoon netjes bij.

Gerelateerd

Zo is het begonnen , ik scheer haar elke zaterdagmorgen. Lisette - Donderdag 2 mei Tik niet met je scheermesje tegen de gootsteen of veeg het niet af met een handdoek; dit kan de levensduur van het scheermesje verkorten omdat het het complexe design van de mesonderdelen beïnvloedt. Volg altijd deze stappen voor geweldige resultaten:. Vanwege hygiëne? Aanmelden of.

 • Ik laat m'n wenkbrauwen om de 4 a 6 weken epileren met een 'touwtje' in de salon, dat bespaart mijzelf een hoop gedoe. Login op Girlscene!
 • Neem liefst geen wegwerp mesje de kans dat u er zich met kwetst is veel groter. Je oksels zijn een ander verhaal omdat haren daar alle richtingen opgroeien.

Conclusie oksels scheren tips Maak vandaag nog gebruik van deze tips, zodat hoe vaak scheer je je oksels zonder problemen gladde oksels kan bereiken. Help haar om het juiste scheermesje te kiezen. Ik overweeg al een tijdje om de boel 'daar beneden' te laten waxen maar durf ook niet zo goed Als strip kan je een stukje katoen gebruiken gewoon een oud laken bijv. Bij grootste snoek van de wereld scheren is er n iets waar ik mee blijf worstelen en dat zijn mijn oksels!

Vind het zelf fijn om alles glad te hebbe. Normaal zou u dan geen jeuk of rode bultjes meer mogen krijgen Veel suxes?

Bedankt {name}!

Het gebruiken van een normale scheermesjes wordt afgeraden. Als de irritatie echter aanhoudt, dan is het een goed idee om contact op te nemen met een dermatoloog. Haren komen niet door de oppervlakte heen wat ingegroeide haren veroorzaakt.

Alle Producten.

Ik begin er niet meer aan. Ik doe er alles mee :D. Hay Charlotteik ben 32 jaar. Daarna groeien de haartjes langzaam terug en houd ik het bij met een epilator.

LOVE dit artikel 3 3 meiden hebben deze blog geloved.

Deel dit via email

Naam van je vriend in. Zij moet kiezen wat ze zelf wil. Mn oksels scheer k dan nog wel meestal 1 x per 1 a 2 maanden, dat maakt ook niet veel uit omdat k nooit korte mouwen draag, dus toch niemand die ziet of k stoppeltjes heb ; Heb weleens overwogen om mn benen te harsen, maar durf het eigenlijk niet zo goed Als irritatie of een branderig gevoel aanhoudt, neem dan contact op met een dermatoloog of probeer een andere methode uit.

Nu hebben we woensdag ons geschoren zoals u zegde.

Ik heb ook haar de binnenkant van mijn schaamlippen. We love cookies Deze website maakt gebruik van cookies. Ik scheer wekelijks. Tijdens een scheerbeurt vragen die - door hun wat verdient een secretaresse per uur en doordat de haartjes in verschillende richtingen groeien - namelijk iets meer finesse.

Hoe vaak scheer je je oksels strip kan je een stukje katoen gebruiken gewoon een oud laken bijv. Zoals u bezig bent is het goed, knip het daar eerst zo kort mogelijk af. Mijn scheervrije periode is in de winter.

Graag antwoord a u b. Hoe vaak moet je het daar beneden scheren en bovenal: Hoeveel en waar scheer je het weg? Ik vond dat de haartjes niet lang genoeg wegbleven, het deed pijn en de plakkerige strips werkten niet optimaal. Ze was de enige in haar klas met schaamhaar.

Zeker voor je oksels zal dat handvat goed van pas komen: de betere grip zal het makkelijker maken om de contouren van je lichaam te volgen. Haar eerste scheerbeurt Door je puber te leren hoe ze zich moet scheren, zodat je scheermesje gemakkelijker over je huid glijdt.

Niet alles kun je voor alle vier de hierboven beschreven zones gebruiken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Benoît:

  Als je het voor het eerst gebruikt, doet het best veel pijn, maar dat went.

  Antwoord
 2. Iskander:

  Ik doe mijn oksels om de dag, omdat ik dat haar zelf niet prettig vind. Ik doe er alles mee :D.

  Antwoord
 3. Samuel:

  Bedankt liedewij voor de raad.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *