Hoe vouw je een springende kikker

Datum van publicatie: 17.02.2021

Vouw de onderste hoeken naar binnen. In dit Instructable, ik zal u tonen de stappen voor hoe maak je de acrobatische vliegtuig bekend als de "drijvende kikker". Vouw de rechterpunt naar buiten, naar de rechterkant van de driehoek, zodat de zijkant samenvalt met de zijkant van de diamant.

In dit instructable we leert hoe maak je een kikker met de basisgereedschappen die nodig zijn in de kunst. Kies het ruime sop en ontdek in dit filmpje hoe je een papieren bootje vouwt. Ja Nee. Vouw de poten naar boven, zodat er een horizontale lijn ontstaat tussen de poten van de kikker, parallel aan zijn achterste.

Vouw de bodem juiste hoek aan de bovenkant.

De kikker die de verste wint springt. Vouw de hoeken goed, hoe verder hij kan springen. Wanneer u begint met het vouwen wilt u wegknipt het tekst met pensioen collega naar de kant tegengesteld aan v!

Stap 1: snijdt u het papier Snijdt u het papier in als dicht bij een perfect vierkant hoe vouw je een springende kikker je kunt. Hoe kleiner de kikker, dan springt je kikker beter. Ontdek via de knop hieronder een ruim aanbod aan mogelijkheden dankzij UitInVlaanderen.

Vouw de bodem juiste hoek aan de bovenkant. Over dit artikel.
 • Recente berichten Uitzonderlijke sluiting wegens werken aan ICT-infrastructuur. Stap 3: Twee vouwen.
 • Wilt u bouwen van uw eigen papier cijfers met geïntegreerde elektronica?

Account Options

De voorpoten zijn klaar. Als je op de achterkant van de kikker duwt, springt hij echt! De lange kant telt vier hoeken, twee aan elke kant. Mis je concerten, opera of dansen? Origami is de oude kunst van het Japans papier vouwen.

Als je vel papier een rechthoekige vorm heeft, kun je nu de kleine rechthoek aan de onderkant afknippen, zodat er een vierkant overblijft.

Het papier is nu een driehoek met een diamant in het midden. Categorien: Knutselen. Franais: faire une grenouille sauteuse en origami.

Maar als je een rechthoekig vel hebt gebruikt, zit er niets anders op. Over dit artikel.

You are here

Zomerverkoop Vouw de rechterkant langs de middellijn. Met een abonnement kan je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes. In dit filmpje toont bibmedewerker Ingrid hoe je een springende kikker vouwt.

Over dit artikel. Wie wordt de ontvanger van jouw kleurrijk knutselwerk. Duw op de vouwlijnen. De kikker begint vorm te krijgen. Leg het papier op tafel met de onderkant voor je!

Hoe vouw ik een bootje uit papier?

Vouw de rechterpunt naar buiten, naar de rechterkant van de driehoek, zodat de zijkant samenvalt met de zijkant van de diamant. Čeština: Jak složit skákací žabku technikou origami.

Je vindt er auteurs die voorlezen, illustratoren die live tekenen of een mini-workshops geven. Recente berichten Uitzonderlijke sluiting wegens werken aan ICT-infrastructuur.

Inschrijven KJV gestart. Meer ideen Duw de vouwlijn plat. Vouw de hoeken naar de andere kant van het vel papier. Leren hoe te maken van een papieren origami kikker tutorial springen.

Kleur een van deze of beide kleurplaten in en wie weet versiert de jouwe de bibliotheek bij de heropening, hoe vouw je een springende kikker. Het papier is tweedehands camper busjes te koop een driehoek met een diamant in het midden.

Doorzoek 49703 kleurplaten, punt-naar-punt, silhouetten en tekenlessen

Leg het vel op tafel, zodat je de onderste rand voor je hebt liggen. Smart Café najaar Met een abonnement kan je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes. Vouw de linkerhoek naar boven.

Digitale voorleesmomenten op 1 platform la Netflix-abonnement. Leg het papier op tafel met de onderkant voor je. Stap 1: Beginnen met een rechthoekig vel papier.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Nariman:

  Binnenkort is het Pasen, en daar horen natuurlijk paaseieren bij!

  Antwoord
 2. Shirly:

  Houd het papier met de onderkant van de driehoek naar je toe gericht. Was dit artikel nuttig?

  Antwoord
 3. Luke:

  Moet u een stiffish kaart over de groott. Zoeken Zoek in.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *