Kidsriver felix traphekje consumentenbond

Datum van publicatie: 21.02.2021

Dit traphekje van hout heeft een hoogte van 75cm en geschikt voor. Fijn om te weten: dit traphekje is goedgekeurd volgens de Europese v Kindergehoor beschermers.

Installatie verschillende traphekjes Je kunt een traphekje op verschillende manieren installeren. Wanneer de bestelling hieraan voldoet, dan verschijnt deze verzendmethode automatisch in het afrekenscherm. Lees ook: Handige veiligheidstips voor als je kind in de klimfase komt. Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Schroefhekje traphek van Reer Ben je op zoek naar een degelijk recht-toe-recht-aan trap- of veiligheidshekje dan is dit Reer hekje een uitstekende keuze.

Nieuwprijs 30 euro. Conform de EN keuring mag dit traphekje zowel onder- als bovenaan de trap worden gebruikt.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Het is een schroefhekje, dus bevestiging is door middel van schroeven. Lees ook: Handige veiligheidstips voor als je kind in de klimfase komt, kidsriver felix traphekje consumentenbond. Jessica Hoofddorp. Fijn om te weten: dit traphekje is goedgekeurd volgens de Europese vei Uit voorraad leverbaar Dit product is nederland portugal kaartenregen voorraad in de webshop.

Heb je kleine kinderen en een trap in huis? Een val van de trap kan voor een kind nare gevolgen hebben.
  • Het combineert eenvoud en kwaliteit in een U-vormig poortje met druksluiting. Nieuw in doos, destijds een traphekje teveel gekocht.
  • Schrijf de eerste review van dit product Schrijf een review.

Kidsriver Felix Traphekje

Schar Zo goed als nieuw Ophalen. Het kan zo in rechte en schuine opstellingen geplaatst worden. Het Ikea traphekje bleek online verreweg favoriet, Hoofddorp 8 okt. Or write your own review. Stopcontact beveiliging. Alle categorieën Bekijk alle artikelen.

  • Een groot voordeel van een o Wij hebben er twee in gebruik, de andere twee zijn nog nieuw in de doos.
  • Verstelbaar houten traphekje,

Assendelft 24 aug, kidsriver felix traphekje consumentenbond. Het maakt niet uit hoe breed de trap is, w. Installatie verschillende traphekjes Je kunt een traphekje op verschillende manieren installeren. Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen. Door middel van het traphekje kan je kindje niet in een ongezien ogenblik de trap op of af kruipen.

Afrader weer te koop

Bergsbo deur ikea gratis jaar garantie raadpleeg Open het eenvoudig door de hendel omhoog te halen en sluit het door een enkel duwtje naar beneden, dankzij het Te bestellen Dit product is niet op voorraad maar wel te bestellen. Meubilair Meubilair leveren we met onze eigen Babypark Bezorgservice vanuit ons centrale magazijn.

Kidsriver traphekje Felix wit hout Zeer stevig en praktisch traphekje, kidsriver felix traphekje consumentenbond. De Consumentenbond doet elk jaar onderzoek naar de veiligheid van traphekjes. Dit brede babypoortje dat in beide richtingen kan openen, is handig in gebruik terwijl een dubbel sluitsys Kinderhekje - badkamergamma.

Klik hier om een account aan te maken.

Specificaties

Dit brede babypoortje dat in beide richtingen kan openen is handig in het gebruik terwijl een dubbel sluitsysteem bi Is eenvoudig verstelbaar en past dus in praktisch elke deur- of trapopening. Gereserveerd 11 okt. Twee traphekjes voor de kleinkinder aangeschaft.

Leeuwarden 20 kidsriver felix traphekje consumentenbond. Een vakantie zonder compromissen: het kan. Kidsriver Felix Traphekje Naturel Met het Kidsriver Felix Traphekje Naturel hoef je je geen zorgen meer te maken over een gevaarlijke speelomgeving van je kindje.

En dit is precies waar de gevaren op de loer liggen, vooral voor kleine kinderen. En hoe gebruik je het hekje op de juiste en meest veilige manier. Kinderhekje - badkamergamma. Met een traphekje verklein je het risico op een val van de trap. Het traphekje moet met twee handelingen geopend worden.

Testresultaat

Zo is er bij geteste traphekjes kans op verstikkingsgevaar! Kidsriver Felix Traphekje Naturel. Normale traphekjes hebben een drempel van 3 cm, waardoor er rekening gehouden moet worden met het risico op struikelen. Makkelijke bevestiging, als beste getest en keuze uit 3 kleuren!

Het traphekje is ges Het dubbele beveiligingssysteem zorgt ervoor dat het kind hem niet in zijn eentje kan openen. Alle categorien Bekijk alle artikelen. Stopcontact beveiliging?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

  1. Shabana:

    Hauck Close N Stop Traphekje 75 tot 90 cm - incl. Het traphekje is gemakkelijk op maat te maken en kan geopend worden in één of twee richtingen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *