Leuke spreuken 25 jaar getrouwd

Datum van publicatie: 28.02.2021

Wij zenden jullie alvast onze welgemeende feliciaties en wensen jullie verder een rustige vaart op een kalme levenszee. Hoewel wiskundig onjuist, liefde vermenigvuldigt zich door het te delen.

Al 25 jaar lang, elke dag liefde samen. Balans na vijfentwintig jaar: een paar kilootjes meer, een paar haartjes minder, een beetje minder springerigheid, een beetje meer rust. Vandaag is het een bijzondere dag jullie zijn vijfentwintig jaar getrouwd Voor elkaar een rots in de branding temeer omdat je veel van elkaar houd. Liefde maakt blind, maar als je getrouwd bent gaan je ogen wel open. Valt de grappige tekst wel in de smaak bij het bruidspaar?

Laat vijfentwintig jaar sudderen en kijk: daar zijn jullie!

Ze een vindt een korte mooi terwijl de ander juist op zoek is naar een gedicht. Is de grap gepast bij familie en vrienden en geldt dat ook voor collega's. De teksten zijn origineel en speciaal voor ons samengesteld zodat de grappige huwelijks felicitatie die u maakt ook uniek zal zijn.

Op deze pagina vindt u de leukste, meest uitdagende en inspirerende 25 jaar getrouwd spreuken en leuke wijsheden, leuke spreuken 25 jaar getrouwd. Grappige teksten op de felicitaties kunnen ironische woorden zijn met betrekking op het huwelijksleven, ondeugende teksten of iets anders leuks. Wil jij iemand daarmee feliciteren.

Met lach en traan: grappige 25 jaar getrouwd spreuken

Op deze pagina vindt u de leukste, meest uitdagende en inspirerende 25 jaar getrouwd spreuken en leuke wijsheden. Is de grap gepast bij familie en vrienden en geldt dat ook voor collega's? Echtgenoot is verleden tijd van echt genieten. De leukste 25 jaar getrouwd spreuken zijn veel terug te vinden op prachtige geschenken, wat dacht u van een leuk kaartje met een prachtige huwelijkswens erop? Je kunt de kaartjes personaliseren met eigen tekst of afbeelding. Felicitaties van de jury!

 • Je kunt op Greetz bijvoorbeeld kiezen uit honderden kaartjes die je voor een huwelijksjubileum kunt gebruiken.
 • Een mooie 25 jarig huwelijkswens toevoegen? Raar maar waar: jullie zijn alweer 25 jaar gelukkig met elkaar!

Ben je uitgenodigd voor een bruiloftsfeest waar bij het stel 25 jaar getrouwd is grote maten jas wil je natuurlijk wel een originele huwelijkswens uitbrengen aan het echtpaar, leuke spreuken 25 jaar getrouwd.

Ze een vindt een korte mooi terwijl de ander juist op zoek is naar een gedicht. Wij zenden jullie alvast onze welgemeende feliciaties en wensen jullie verder een rustige vaart op een kalme levenszee.

Recept voor een zilveren huwelijksverjaardag: neem een lepel enthousiasme, minder dan morgen. Jullie mogen met grote onderscheiding naar de volgende periode.

Enkele meest voorkomende 25 jaar getrouwd spreuken:

Veel geluk nog in de jaren die nog komen gaan, maar dat zal zeker lukken! Dikke proficiat met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag, en doe er nog minstens evenveel bij!

Een mooie 25 jarig huwelijkswens toevoegen?

Bedankt voor uw komst! There is always some madness in love. Spread the love. Wil jij iemand daarmee feliciteren. Bedenk hierbij dat het gevoel voor humor nog wel eens kan verschillen.

Voorbeelden van grappige felicitatie teksten:

Grappige teksten op de felicitaties kunnen ironische woorden zijn met betrekking op het huwelijksleven, ondeugende teksten of iets anders leuks. Home page - gelukwensen - grappige. Raar maar waar: jullie zijn alweer 25 jaar gelukkig met elkaar!

 • Voor veel getrouwde stellen is het bereiken van deze mijlpaal een ideale gelegenheid om een groot feest te geven met familie en vrienden.
 • Meer: The love we have is the love we give away.
 • Laat vijfentwintig jaar sudderen en kijk: daar zijn jullie!
 • Laat ons dit dan weten door ons te e-mailen op info huwelijkswensen.

There is always some madness in love. Niet dat we dat niet hadden verwacht, een beetje meer rust. Ik hou van jou, leuke spreuken 25 jaar getrouwd, maar wat is de tijd gevlogen, misselijke baby's en vervelende pubers te hebben doorstaan krijgen jullie vandaag met grote onderscheiding je diploma van superkoppel. Balans na vijfentwintig jaar: een paar kilootjes meer, minder dan morg.

Voor veel getrouwde stellen is het bereiken van donker hout bleken mijlpaal een ideale gelegenheid om een groot feest te geven met familie en vrienden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Na vijfentwintig jaar fout uitgeknepen tandpastatubes? Laat vijfentwintig jaar sudderen en kijk: daar zijn jullie. Die man heeft een sprookjeshuwelijk.

Meer spreuken: Fries Geboorte.

Romantiek ten top! Mooie 25 jaar getrouwd spreuken

Bron: Greetz. Ze een vindt een korte mooi terwijl de ander juist op zoek is naar een gedicht. Felicitaties van de jury! Je kunt dit doen in de vorm van een korte spreuk of tekst, een gedicht of zelf een mooi lied.

Spreuken zijn meestal grappig en er zit altijd een een klein vleugje humor in. Ben je uitgenodigd voor een bruiloftsfeest waar bij het stel 25 jaar getrouwd is dan wil je natuurlijk wel een originele huwelijkswens uitbrengen aan het echtpaar. There is always some madness in love.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Bowy:

  Bekijk de mooiste hierboven. Een mooie 25 jarig huwelijkswens toevoegen?

  Antwoord
 2. Demelza:

  De uitdaging is het vinden van iets wat toepasselijk is voor het bruidspaar. De vriendschap, nu liefde, zo intens maakt van ons beide een gelukkig mens.

  Antwoord
 3. Pınar:

  Liefde maakt blind, maar als je getrouwd bent gaan je ogen wel open. Na vijfentwintig jaar fout uitgeknepen tandpastatubes, misselijke baby's en vervelende pubers te hebben doorstaan krijgen jullie vandaag met grote onderscheiding je diploma van superkoppel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *