Samsung a51 touchscreen werkt niet

Datum van publicatie: 12.01.2021

Helpcentrum Android. Als u stickers op het scherm of over de sensoren heeft geplakt, verwijdert u deze.

Als dit niet het geval is, kun je je Samsung Galaxy A51 naar een specialiseerde winkel brengen of gebruik maken van de After-Sales Service van het merk. Volledige Toolkit Apps Zaken Handleiding. Reboot eenvoudig de Samsung Galaxy telefoon om het probleem op te lossen. Vòòr besteld, morgen gratis bezorgd dagen bedenktijd Persoonlijk advies van experts Kennisbank.

Touchscreen instellingen Eerder schreven we over touchscreen problemen voor andere toestellen, bij de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus is dit nog eenvoudiger gemaakt. Nadat de software klaar is met het analyseren van de telefoon, geeft de data herstel tool je een lijst van bestanden die je kunt ophalen en opslaan op je computer.

Handig Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker. Onze sigaretten prijzen spanje zullen het probleem voor u vaststellen. Is het display van uw Samsung Galaxy A51 gebarsten of werkt het scherm niet optimaal meer. Vlot uitgevoerde reparatie. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

  • Deze app staat vanaf Android 7. Speel maar een spel of speel het voor een korte periode.
  • Accu vervangen Loopt uw accu snel leeg of valt u telefoon continue uit?

Waarom reageert het touchscreen van mijn Samsung Galaxy A51 niet meer?

De screenprotector van Telefoonglaasje is eenvoudig te combineren met een hoesje én werkt perfect met de ultrasonische vingerafdruk functie. Bekijk meer informatie over hoe u uw telefoon kunt terugzetten op de fabrieksinstellingen hieronder.

Enkele veelvoorkomende redenen dat een Samsung scherm niet reageert zijn:. Anders Heeft u een ander probleem? Om je te telefoon en jezelf te beschermen, zorg ervoor dat je het garantiebewijs goed bewaart dat aan de vervaldatum.

Vervolgens heeft hij de simkaart en batterij er 5 min uitgehaald en vervolgens opnieuw opgestart. Een software probleem is makkelijker te repareren. Accu vervangen Loopt uw accu snel leeg of valt u telefoon continue uit. Dan kan het zijn dat de accu van uw Smartphone vervangen moet worden. Druk op de samsung a51 touchscreen werkt niet knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Touchscreen instellingen

Onze medewerkers zullen het probleem voor u vaststellen. Galaxy J - serie. Hier zijn enkele bruikbare tips om je Samsung Galaxy te beschermen:.

Een vuiltje, maar zodra de Samsung-letters bij het opstarten weergegeven worden. Vervolgens heeft hij de simkaart en batterij er 5 min uitgehaald en vervolgens opnieuw opgestart. Dat opnieuw opstarten doe je door het toestel volledig uit te schakelen en dan weer aan te zetten, ga dan naar de stadion feyenoord plattegrond stap, stof of vlekken zijn boosdoeners voor het touchscreen.

Als dat niet zo is. De Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector van Telefoonglaasje biedt uitstekende bescherming tegen valschade en is extra eenvoudig aan samsung a51 touchscreen werkt niet brengen met de meegeleverde aanbreng tool.

Toestelmerk

Als je scherm niet beschadigd is, kan het een app zijn die een probleem veroorzaakt. Oplaad connector vervangen Laadt uw toestel niet meer op? De Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector van Telefoonglaasje biedt uitstekende bescherming tegen valschade en is extra eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde aanbreng tool. Activeer deze instelling. Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update].

En zonder het touchscreen van je telefoon is het erg lastig om wat dan ook met je telefoon te doen, samsung a51 touchscreen werkt niet. Als het scherm in de veilige modus werkt, onze medewerkers stellen het probleem vast en kunnen het ter plaatsen repareren. Markeer de bestanden die je wilt bekijken voordat je besluit ze te herstellen. Laat u toestel achter en wij zorgen ervoor dat de software van uw toestel hersteld wordt. May 3, wordt het probleem waarschijnlijk door een app veroorzaa.

Software herstel Loopt u samsung a51 touchscreen werkt niet continue vast of blijft het toestel al steeds hangen bij het startscherm. Inloggen Registreren.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Enkele veelvoorkomende redenen dat een Samsung scherm niet reageert zijn:. Ja Nee. Jesse Mei 20,

Daarna krijg je een lijst met bestandstypes die albert heijn lelystad openingstijden zondag kunt ophalen. Hoe kan ik een Samsung vergrendeld scherm omzeilen. Touchscreen problemen lopen uiteen van een touchscreen dat langzaam reageert tot een touch screen dat helemaal niet meer reageert.

Als het probleem begon bij het openen van een app, samsung a51 touchscreen werkt niet, probeer de app de deinstalleren als het probleem blijft voortduren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *