Van der vorst ziet sterren edwin evers

Datum van publicatie: 23.02.2021

Hij ontmoet de bijna volwassen zonen, geniet van de kookkunsten van Mariska én krijgt een kijkje achter de schermen Hierin gingen BN-ers die in een rol van betekenis hebben gespeeld of iets bijzonders hebben meegemaakt samen met Peter van der Vorst naar DeLaMar Theater in Amsterdam om het jaar af te sluiten.

Ook verschenen er specials waarin Van der Vorst alle sterren bezocht die dat jaar veel in het nieuws waren gekomen. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook Dit vanwege de Tweede Kamerverkiezingen Peter gaat langs bij Floortje Dessing in haar kleine strandhuisje aan de Nederlandse kust. Ook zijn we op Daarnaast was er een speciale aflevering van Van der Vorst ziet Jersey Boys.

De cast van Oh Oh Cherso. Naamruimten Artikel Overleg. Netwerk of omroep. Sylvie van der Vaart. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Verder bezoekt Peter oud .

Ook vertelt ze hoe ze haar huidige man aan de haak heeft geslagen. Tooske en Bastiaan Ragas. Daarnaast was er een speciale aflevering van Van der Vorst ziet Jersey Boys. De cast van Oh Oh Cherso. In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma.

Hierin bezocht Van der Vorst6 lijsttrekkers van verschillende politieke partijen. Op 2 december was er een speciale aflevering onder de noemer Van der Vorst ziet de rising stars van Holly vertelt openhartig over de voordelen. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Peter gaat op bezoek bij de voltallige familie Bauer. Backstage bij Wie ben ik.

Meest bekeken uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Naast de reguliere uitzendingen verschenen er ook regelmatig specials. Op oudejaarsavond was er een speciale aflevering onder de noemer Van der Vorst ziet sterren van Geraadpleegd op 17 mei

Net zoals voorgaande editie werd ook deze aflevering op oudejaarsavond uitgezonden. Van der Vorst ziet sterren. Het programma is het eerste programma van Paul de Leeuws productiehuis E. Daarnaast vertelt hij over zij Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Netwerk of omroep.

Contribute to This Page

De cast van Snowwhite and the Huntsman. René en Natasja Froger. De cast van The Other Woman.

Ren en Natasja Froger. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Backstage bij Rieten manden met deksel ikea ben ik. Van der Vorst ziet sterren. Ook vertelt ze hoe ze haar huidige man aan de haak heeft geslagen. Naast de reguliere uitzendingen verschenen er ook regelmatig van der vorst ziet sterren edwin evers.

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen.

Van der vorst ziet sterren op bezoek bij Edwin Evers

Netwerk of omroep. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood.

Van Der Vorst Ziet Sterren.

De cast van Snowwhite and the Huntsman. Peter is thuis bij Marly van der Velden in Amsterdam. Peter is thuis bij presentatrice Anita Witzier.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *