Veilig leren lezen thuis login

Datum van publicatie: 23.02.2021

Kim Veilig leren lezen; Computerprogramma voor school en thuis Start Kim Veilig leren lezen; Computerprogramma voor school en thuis. Inlog voor onze webshop Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, wordt er meteen een account aangemaakt met je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Of je kind thuis toegang heeft tot onze methodesoftware is afhankelijk van de school: heeft die een licentie voor de software?

Ben je op zoek naar extra informatie voor methodegebruikers, zoals jaarplanningen, toetsen, werkbladen, kleurplaten en meer? Doorlopende leerlijn. Inlog voor onze webshop Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, wordt er meteen een account aangemaakt met je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Samenhang leerkracht- en leerlingsoftware Door slimme koppelingen tussen de leerkracht- en leerlingsoftware biedt Veilig leren lezen je optimale ondersteuning in je dagelijkse lespraktijk.

Naast de schoollicentie kun je als school ook een licentie nemen op de software voor thuis.

Basispoort-inlog voor leerkrachten. En hebben ze de optie om thuis in te loggen geactiveerd voor het e-mailadres van jou als ouder. Deze module is er voor lle leerkrachten met een Basispoortaccount.

Na het afronden van de verplichte basisoefeningen, Tijdzaken. Heb je niet gevonden wat je zocht of lukt het inloggen niet.

Heb je niet gevonden wat je zocht of lukt het inloggen niet? Veilig leren lezen kim-versie.
  • Wanneer je problemen blijft houden met het inloggen op de thuis software bij Veilig leren lezen kun je het beste contact opnemen met Basispoort. Basispoort-inlog voor leerkrachten.
  • Neem dan contact op met onze klantenservice. Alle software bij onze methoden vind je achter Basispoort.

Na het afronden van de verplichte basisoefeningen, kunnen ze keuze-oefeningen maken. Een beloningssysteem stimuleert leerlingen om bepaalde oefeningen eerst te maken. Neem contact op We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Zo ja, dan heb je als het goed is een e-mail ontvangen met een activatielink. Neem een proefabonnement Probeer onze software drie maanden lang vrijblijvend uit en ontdek zelf hoe leuk en leerzaam de leerlingsoftware van Veilig leren lezen is.

Vul het e-mailadres in en klik op verzenden.

  • Inlog voor methodesoftware en informatie voor methodegebruikers Alle software bij onze methoden vind je achter Basispoort.
  • In de leerlijn woordenschat oefent de leerling met woorden die passen in de context van de kern.

De handleiding voor de leerkracht ; Download. Vul het e-mailadres in en klik op verzenden. Neem een proefabonnement Probeer onze software drie maanden lang vrijblijvend uit en ontdek zelf hoe leuk en leerzaam de leerlingsoftware van Veilig leren lezen is. Stuur de gastjuf- of meester een bericht. Login met Facebook. Bijvoorbeeld voor leerlingen met een zwakke woordenschat of die moeite veilig leren lezen thuis login met lezen.

Lesmateriaal

Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug. U ontvangt dan een mail met een inlogcode van Zwijsen de maker van het programma.

Blader door de navigatie. Doorlopende leerlijn.

Vragen over de software zelf kun je uiteraard wel aan Gazelle innergy display defect stellen. Software Op school oefenen de leerlingen met lezen en woordenschat op de computer of een tablet op hun eigen niveau.

Thuisversie Naast de schoollicentie kun je als school ook een licentie nemen op de software voor thuis? Bij elke opdracht moet de leerling een woord lezen veilig leren lezen thuis login snel aangeven of dit een bestaand woord is of niet, f aangeven in welke betekeniscategorie het woord hoort, veilig leren lezen thuis login. Ben je genteresseerd in Veilig leren lezen.

Stuur dan een mail naar zwijsenwebshop wpg.

Related Searches

Meld je hier eenvoudig aan of vraag ernaar bij je schoolleverancier. Zwijsen krijgt veel vragen over de thuis inlog van Basispoort. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in te loggen op je account om bijvoorbeeld de status van je bestelling terug te zien. Zo ja, dan heb je als het goed is een e-mail ontvangen met een activatielink.

Kim Veilig leren lezen; Computerprogramma voor school en thuis Start Kim Veilig leren lezen; Computerprogramma voor school en thuis. Bijvoorbeeld voor leerlingen met een zwakke woordenschat of die moeite hebben met lezen! Hoe het werkt. U ontvangt dan een mail met een inlogcode veilig leren lezen thuis login Zwijsen de maker van het programma.

Deel Dit. Na het afronden van de verplichte basisoefeningen, kunnen ze keuze-oefeningen maken. Blader door de navigatie.

Inlog voor de thuissoftware bij de lesmethode

Bekijk al het materiaal. Materiaal overzicht. Het is niet mogelijk om een nieuwe mail te versturen naar de ouder.

Op dat e-mailadres wordt er opnieuw een link ontvangen om het account te kunnen activeren. Login met je gegevens. Inlog voor de thuissoftware bij de lesmethode Of je kind thuis toegang heeft tot onze methodesoftware is afhankelijk van de school: heeft die een licentie veilig leren lezen thuis login de software. Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *