Yellow bike tour amsterdam

Datum van publicatie: 22.02.2021

Geen zin om doelloos rond te slenteren door de stad en aan het eind van de dag weer moe huiswaarts te gaan? Alle fietstochten zijn inclusief het gebruik van nieuwe gele fietsen en poncho's in geval van regen.

De boa na lagoa Karina Cardoso Happy customer. Meer informatie Minder informatie Akkoord en sluiten. Thanks Martijn! Gebruik dan de Yellow Map, dé fietskaart van Amsterdam. Individuele deelnemers hebben vaste vertrektijden.

Niki heeft een beoordeling geschreven okt. Amberltx Happy customer. Fiets huren Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit, bekijk onze tips. Nu gesloten. Iedereen van onze groep vondt het heel erg leuk.

Vriendinnenuitje Oude Stad. Dan ben je bij Yellow Bike aan het juiste adres voor een perfect georganiseerde fietstour.

Vriendinnentour

Tilburg, Nederland 59 bijdragen 9 nuttige stemmen. Ik wilde U even laten weten dat ik een fantastische middag had, gisteren, dankzij Yellowbike met een hele fijne gids, Eva V. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Kleine stadsfietstocht 8 beoordelingen. Standaard ervaring Standaard ervaring. Fiets huren Yellow Bike Bekijk Amsterdam zoals de Amsterdammers, huur een fiets en ontdek de stad in je eigen tempo. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Proef de sfeer van de populaire Jordaan of fiets zo de stad uit naar het land van dijken en water. Ik denk dat het grotendeels studenten zijn die de rondleidingen doen maar ze kennen de stad zeer goed.

Gebruikelijke openingstijden Yellow bike tour amsterdam hele jaar open let op de openingsdagen, yellow bike tour amsterdam. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Yellow Bike is al bijna 30 jaar een betrouwbare partner voor het huren van fietsen in Amsterdam. Linda Happy customer.

Fietstours

Amsterdam per fiets is fantastisch. Yellow Bike Ben je op zoek naar een leuk, sportief en gezellig dagje uit in Amsterdam? Haal je fiets op bij Nieuwezijds Kolk 29 Je hebt 14 dagen om je aankoop te heroverwegen in overeenstemming met ons restitutiebeleid.

Adventure on wheels. Yellow Bike guide. Parkeer je fiets gewoon in een van de meer dan duizend fietsenrekken. Onder leiding van een enthousiaste gids zijn de mooiste plekjes zo gevonden. En spannend.

Actieve dag in Amsterdam

Activiteiten en arrangementen. Voor de tours geldt dat kinderen tot en met twaalf jaar de helft van het geld betalen. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Hilly V.

Bedankt voor de superleuke tour door Amsterdam. Let op: prijzen zijn altijd 'prijzen vanaf', yellow bike tour amsterdam, kende ik tot mijn schande nauwelijks de Amsterdamse historische attracties. Erg vriendelijke medewerksters. De zorgvuldig samengestelde route voert niet alleen langs alle beroemde bezienswaardigheden zoals de Jordaan, vrijblijvend en onder voorbehoud, het Vondelpark en de Walle. Er zijn geen prijzen beschikbaar. Sluiten Wijzigingen opslaan.

Yellow bike tour amsterdam cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden.

Alhoewel ik alweer een halve eeuw meefiets op de Nederlandse aardbodem. Bij het ophalen aan de Nieuwezijds kolk werd ik door een vrouw geholpen die al niet echt vriendelijk was tegen alle klanten in de zaak!

Beoordelingen

Genoemde prijs geldt voor de huur van een Yellow Bike voor 24 uur. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en België en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten. We gaan met volwassenen en kinderen. Vriendinnenuitje Oude Stad.

We had a great time today. Alle tours worden geleid door een enthousiaste gids, die op diverse stoppunten een schat aan informatie zal geven. Google Analytics Dit is volledig anoniem en de verzamelde gegevens worden minstens 2 jaar bewaard.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Driek:

    Wacht nooit meer! I highly recommend taking a Yellow Bike tour!

    Antwoord
  2. Nisa:

    Kies een tijd.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *