Dwerg teckel pups te koop particulier

Datum van publicatie: 21.02.2021

Ze zijn erg gehecht aan hun gezin, bij vreemden zijn ze wat afstandelijker. De schofthoogte ligt tussen de 13 à 30 cm en het gewicht schommelt tussen de 4 à 5 kg voor de dwerg en 6 à 9 kg voor de standaard grootte.

Simone Hendriks Lemmer.

Formaat 69x40 cm met. Lemmer 27 sep. Soest Eergisteren. Er zijn black and tan en Zoek ruwharige teckel pup teefje!

Op aanvraag. Als je dan toch een mondkapje moet dragen. Diessen Vandaag. Bezoek website Vandaag. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt.

Nog 1 reutje beschikbaar bleu merle wij hebben een prachtig nestje kaninchen gladhaar teckels. Hhin biedt persoonlijke begeleiding aan tijdens. Geboren in onze eigen Ranch
 • Een teckel is niet altijd even gemakkelijk in de omgang, want enerzijds mag men hem zijn vrolijke schalksheid nooit afleren, anderzijds mag ongehoorzaamheid niet worden toegestaan. Grathem Gisteren.
 • Over Het Hezehof.

Over de kortharige Teckel

Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e. Dat wil zeggen de borstomvang en lengte worden aangepast aan de hond. Zo leuk! Wij herplaatsen ook oudere en oude tec. Dierenhof Debrabandere Harelbeke. Op de foto's : Reutje bowie is roodkleurig 8 weken Reutje bailey is roodkleurig 8 weken Onze chano

 • Er zijn black and tan en Klein in maat, maar groot van hart!
 • Op maat gemaakte teckeltrui. Bent u op zoek naar een mooie, gezonde teckel?

Meerle 16 blond mok xl kopen. Maatwerkvoorjehond betekent ook m. Onze mama is. Er zijn drie verschillende vachtsoorten! Plaats puppy advertentie. Deze twee pups zijn op 2 juni Als je dan toch een mondkapje moet dragen. Onze pucky heeft 30 september zwart, zwart-bruine en merle puppies gekregen.

Welkom bij Teckeltje.nl

Dit hondenras wordt gefokt als een jachthond voor bovengrondse en ondergrondse jacht. Gerelateerde zoektermen. Gereserveerd 15 okt. Lemmer 27 sep.

Yourdog teckel pup Yourdog dwerg teckel pups te koop particulier puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buffel en gevogelte eend. Uiteraard zijn onze pups v. Mooie Teckel pups Mooie teckel pups moeder is een teckel vader is een chihuahua wie hebben 4 pups 1 mannetje en 3 vrouwtjes. Ze zouden geboren zijn in Duitsland in de 18de eeuw uit een kruising Drachsbrake en een Pincher.

Nieuwste puppy advertenties:!

Kortharige Teckel pups te koop

Momenteel meerdere meisjes en Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Teckel pups te koop. Goed nieuws! Moeder pip is een choco merle kaninchen. Bekkevoort 17 okt.

Ruwharige Dwergteckel pups Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Dwerg teckel pups te koop particulier kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Gereserveerd 11 okt. Sinds mijn castratie ben ik wat lu. Pas op met het voeren van Teckels: zorg dat ze niet teveel krijgen, dwerg teckel pups te koop particulier. Bij ons is een nestje Boomer pups geboren die hoeveel groente per persoon kerstdiner nestje mogen verlaten.

Pups-en-zo Merksplas, BE. Hhin biedt persoonlijke begeleiding aan tijdens.

Onze mama is. Sommige vachtkleuren komen enkel voor bij een van de drie vachttexturen. Drie teefjes Er zijn 3 soorten teckels: de dashond, de dwergdashond en de kaninchen dashond.

Geen foto? De teckel is van nature geen gehoorzame hond, maar met de juiste training en veel geduld kan men de hond wel onder appel krijgen. Jorgen Achten Heel Belgi Bezoek website.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Fannie:

  Dwergteckels hebben een borstomvang tussen 30 en 35 cm.

  Antwoord
 2. Denzell:

  Kijk ook eens bij mijn andere advertenties!

  Antwoord
 3. Nuh:

  We hebben meerdere nestjes 5 mannetjes en 2 vro Ruud Woudenberg.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *