Gratis patroon lappenpop haken

Datum van publicatie: 19.02.2021

Leuk haakpatroontje voor een popje in het Engels. Ik ben er helemaal weg van!!! Leuke reacties van anderen.

Gewone poppen, omkeerpopjes en slaappopjes. Dat kan met dit Engelse haakpatroon! Sascha Blase-Van Wagtendonk. Mijn Gehaakte Pop Basis haakpatroon voor de pop en daarnaast haakpatronen voor 10 outfits en 50 accessoires.

Het patroon van Nelli de rat staat in het boek 'Betoverende amigurumiknuffels 2'.

Patroon gevonden op Amigurumi Today. Helemaal naar beneden scrollen voor het patroon! Een superaanrader!!. Het patroon van dit geweldige deken staat in het boek van Studio Hip en Stip. Hl veel knuffels haken 15.

Nu is hij helemaal klaar, en wat is het een héérlijk vrolijk deken geworden! Haakpatroon van een Tilda popje.

Samenvatting

Simpel om te maken, maar daarna zo leuk om te geven. Veel haakplezier! In Gehaakte lappenpoppen van Sascha Blase — Van Wagtendonk staan 16 haakpatronen voor schattige lappenpoppen. Kleine meisjes worden groot! Nederlands haakpatroon. De jas, de tas en het jurkje kun je ook in het haakpatroon vinden. Op de website van Inge's Creaties kun je de werkbeschrijving vinden van het hoofd en het lijf.

  • Newborn baby mutsjes.
  • Toen bedacht ik me ineens dat ik in het boek " Betoverende amigurumiknuffels " een patroon van een microfoon had zien staan, dus maakte ik er 1 voor onze Benthe!

Toon meer Toon minder. Het is een haakpatroontje in het Nederlands en is verkrijgbaar in pdf. Vorige week ben ik voor het eerst naar het "brei en haak cafe"in ons dorp geweest, gratis patroon lappenpop haken. Alles van Sascha Blase-Van Wagtendonk. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Sascha Blase-Van Wagtendonk

Love it All.. Laatst kreeg ik een berichtje via mijn Facebookpagina of ik een gelukspaardje kon maken, het paard van deze dame heeft ze eerder moeten laten inslapen en nu wilde ze heel graag een herinnering aan haar mooie beest Gehaakte lappenpoppen 3 16,

Een boekje met superleuke patroontjes voor lappenpoppen. De poppen zijn leuk als knuffeldoekje voor de allerkleinsten of als trouwe speelkameraad voor iets oudere kinderen.

Taal: Nederlands. Het is een duidelijk geschreven boek, maar als beginnende haakster heb ik ook even op YouTube gekeken.

Marleyberk Alkmaar 22 augustus Gratis verzending door bol. Ze speelt er dagelijks mee! Klik erop om hem te vergroten of om hem op te slaan op je computer of laptop.

Toen heb ik stapeltjes gemaakt en ze gemarkeerd. Liefs, Antoinette. Gratis haakpatroon van Yarnspiration. Op het forum van Craftster kun je het haakpatroon vinden. Gevonden op de site van Free Patterns Amigurumi. Heel veel plezier met het haken van dit patroon. Be Fabulous.

Te vinde in het Engels en pdf formaat. Een gratis haakpatroon van een popje. Lieve Yeliz, hopelijk heb ik je heel blij kunnen maken met dit gelukspaardje, geeft het je troost en helpt het je met het verwerken van je verdriet. Het ecru garen is Phil'bambou en ongelofelijk zacht.

O wat was ze er blij mee, en nog steeds. Heldere uitleg. Gelukkig mocht ze gisteren heerlijk naar huis, nu kan ze heerlijk thuis Kerst vieren met haar ouders en grote zus.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Mariken:

    Het is een keer per maand een ochtend gezellig met andere liefhebsters je haak en breiwerkjes laten zien en bespreken.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *